- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Hisense LCD és LED TV-k
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Házimozi belépő szinten
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz BÁ Nutrition #4102 üzenetére
Nem tudom mekkora az esélye, hogy most valaki odaadja, amikor több száz kell mindenféle titok állatból.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz antikomcsi #4103 üzenetére
nálam csak 1900 a lepke..
de azért kiraktam 4etyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Aratás előtt ne felejtsétek el aktiválni a 200% TP bónuszt.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz antikomcsi #4107 üzenetére
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Szotyi25
tag
A mit? Az meg mi, hogy, merre, meddig légyszi infót!
-
addikt
-
addikt
Én megettem 1 répás kenyeret, és azóta nincs szuper tp napom az ólak nem duplázódnak, a termények szintén nem csak a plusz 20%-ot számolja el rájuk, ezt nevezem tudnak ezek számolni, hogy a busz üsse el mindet
-
Valami gond lehet Nálad, mert én mindenre megkapom. Illetve az ólakra és a fákra +200%
a vetett növényekre 230%.A titokólak aratásakor, 400 helyett 1200TP, egy cukorjuhar 336TP.
A többiektől meg kérdem, hogy nem aktiváltátok tegnap a +100%-ot?
Én tegnap délben aktiváltam, az ma délig jó, és mivel ma 10-kor aktiváltam még egyet, az holnap 10-ig jó, így ma 10:00 - 12:00 között plusz 200% TP bónusz jár. 12:00-tól csak 100% lesz megint, de holnap reggel 8-kor újra aktiválok egyet, így holnap 8.00 - 10:00 közt megint 200% lesz.
Ezért van mega TP nap, ne hagyjátok ki. Ha most aktiváljátok, illetve holnap reggel is, még akkor is jól jártok.
-
addikt
válasz antikomcsi #4112 üzenetére
de hol kell aktiválni? tegnap automatikusan duplázott, amióta rányomtam azt a répás kenyeret azóta nem dupláz
-
válasz Janoska26 #4113 üzenetére
Elég hozzá egyetlen farmaranyat begyűjtened. Lehet video is, kivéve a városi mozi, mert az csak FA-at ad, de a TP bónuszt nem aktiválja.
Menj és nézz meg egy videot, és amint megkapod érte az 1 FA-at, már aktív is lesz a 100% TP bónusz.
Ha mostanában nem voltál, akkor valószínű, hogy magyar ip-vel is találsz 1-2 videot a Matomy-n, vagy a szálloda keresős ajánlat is jó, ha nem csináltad még meg az legalább 5FA-at ad.
De angol IP-vel biztos találsz videot, egyet nézz meg most, egyet meg holnap, de úgy, hogy legyen időátfedés a kettő közt, és akkor holnap még lesz 200%-od.
-
addikt
válasz antikomcsi #4114 üzenetére
ok, köszi
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz antikomcsi #4114 üzenetére
hol vannak ezek a videók?
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
válasz BÁ Nutrition #4116 üzenetére
Bank/Cash for action (Farmarany ingyen)
Különböző szponzorok vannak. Ha már kérded, akkor szerintem még nem sokat néztél meg, így nyugodtan menj fel csak simán a bank/FA ingyen menün keresztül, és nézd meg a Matomy-s ajánlatokat. Keress 1FA-as videot, vagy a weego-s ajánlatot. Ez utóbbi lehet nem így van írva, de a lényege az, hogy rákeresel a szállodára, megnézed és kész is, venni nem kell semmit, már mennek is a FA-ak.
Letölteni ne tölts le semmit, csak virtuális gépre.
Ha elfogytak a magyar oldalról is elérhető, működő ajánlatok, akkor javasolt virtuális gépről, angol, német, amerikai, holland, stb. ip-vel begyűjteni a többi FA-at is.
-
Szotyi25
tag
Na megint mázlista vagyok!
olajfa xl
mandula xl
bájital -
zolee5016
őstag
Vettem 2 titokólat.....jávor+kifutó + meg egy kaptár++
na beljebb lettem rendesen....Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
válasz BÁ Nutrition #4121 üzenetére
Látom jól megkeverték a paklit!
-
Calogero
addikt
válasz BÁ Nutrition #4121 üzenetére
Nekem
1 tojásfa
1 bájitalfa
1 ginkófa -
-
addikt
1 szivarfa xl
1 ginkófa
1 olajfa xl....A szivarfa mi a fenére való?
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
-
-
zolee5016
őstag
válasz antikomcsi #4129 üzenetére
nekem 101-es behajtani tilos van a növények között a szivarfán...LINK
[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
addikt
válasz antikomcsi #4127 üzenetére
Olvasva a többieket, valószínűleg ez így is van...
Holnap beszámolok nektek, mi lett az eredménye...
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
válasz zolee5016 #4130 üzenetére
Azért, mert az az eventből maradt valami hiba miatt és igazából nincs is.
Ha bemész a gazdaboltba, akkor vehetsz 1900CSP-ért, és kirakhatod. Ezt a hibát elvileg már javították, amint látom jól sikerült nekik ez is.
(#4131) dedike
Az eredménye 4db. szivarvirág lesz. Egyelőre csak arra jó, hogy beadhatod a kupába, vagy ha termény bedobálós feladat lesz, akkor oda, 132.5/db. értékben.
[ Szerkesztve ]
-
Éjszakára kiraktam 4 titok ólat.
Az eredmény:
- pillangó
- hód
- pulyka
- tyúkHálásan köszönöm a sors kegyét!
-
addikt
válasz antikomcsi #4133 üzenetére
Az a finom...
Mondjuk nem erőltették nagyon meg magukat, és felháborító, hogy bármilyen alap ólat van képük 15FA-ért titokólnak nevezni...
Jó szerencsét!
-
addikt
Na megkaptam én is, ginko, gesztenye, ringló, azt hiszem lehetett volna rosszabb is
-
nRu3
addikt
válasz antikomcsi #4133 üzenetére
a segédfarmon öszegyült 30FA igy vettem ott 2db titok ólat, amitt kaptam számomra is meglepetés , már várom a cserenapot hogy átküldjem magamnak :hód xl és medve
''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......
-
addikt
Arattatok mostanában kézzel?
Mert az anyját meg......, aki ezt a módszert kitalálta.
Jó szerencsét!
-
addikt
válasz BÁ Nutrition #4140 üzenetére
Hallod, nem tudom, de kész vagyok tőle...
Kell valakinek farm?
Jó szerencsét!
-
Csak nem bírtam magammal, és a reggeli szuper eresztés után vettem még pár tenyészetet, hogy na akkor majd most.
Meg is lett az eredmény:
- retro kacsa
- retro pulyka
- sárga tyúkól
- szülinapi juhakol
- bagolyvárHála a magasságosnak, hogy nem visz kísértésbe, mindenféle értékes portékával, áldott legyen a BP véletlen generátora.
Így most én is a csere napot várom.
Segédfarmon:
- Jávorszarvas
- Rénszarvas
- Pillangó
- Szentjános
és, azért, hogy jól érezzem magam, ide is becsúszott 1 kacsa, és egy pulyka sima retro.Egyébként ilyenkor sokan azt csinálják, hogy regisztrálnak egy rakat farmot, és mindegyiken kiváltanak egy titok ólat, amikor fa van, akkor titokfákat, és ahol jókat kapnak, annak felírják a felhasználónév/jelszó kombóját és cserenapon átküldik a "termést", a többi kuka, aztán meg ezek is.
Nem hiába az a sok regisztrált farm.
(#4139) dedike
Ja, hogy ilyenre van idő!
Pont úgy van megcsinálva, hogy teljesen más legyen az egér mozdítás, mint, amit eddig megszoktam. A szupertáp pedig ha lehet, akkor még közelebb van a vízhez, mint eddig.
Egyelőre katasztrofálisnak tartom én is.
[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz antikomcsi #4142 üzenetére
fel se kell írni, megjegyzi a browser
ill úgy érdemes hogy: pityuka1-100ig ugyanazzal a jelszóval...állítólag
[ Szerkesztve ]
-
válasz BÁ Nutrition #4143 üzenetére
Na jó, de azt írod fel, hogy melyiken kaptad a használhatót.
Pityuka39 - xyz
Az első 38-at ki a franc akarja végignézni.
szerk:
aha állítólag
gondolom..........
[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz antikomcsi #4144 üzenetére
amúgy 2 titok ólra fussa egy regből, csak 1 Fa-val van kevesebbed, ha 1et aratsz meg is vagy asszem
-
Én már nyomtam pár szupertrágyát. Szerencsére legalább nem salátára, hanem articsókára.
Meg se merek szólalni, mert rögtön leszólnának, hogy nekem semmi sem jó, és csak direkt kötekedek.
Francért nem lehet ott egy elrejthető/kattintható menü, hogy "speciális trágyák", vagy akármi, és csak akkor jönne elő a szupertáp/szupertrágya/kacskata, amikor aktiválom, és alap esetben csak a víz meg a sima trágya lenne.
A farmerama "fórumba" inkább bele sem olvasok egy ideje, nem akarom magam felidegesíteni.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz antikomcsi #4148 üzenetére
most látom csak mekkora cumi ez
akarom aratni a fákat sorjában, de nem úgy adja hogy pont a másikra is rá tudjak kattintani és ledaráljam az egészet hanem mindig ilyen buzi helyre kerülígy is alig végeztem 10 perc alatt.. annyi idő alatt ugrik a 10perces 10%os bónusz(baglyos)
most baxhatom. ha fejreállok se végzek..asszem így tartaléküzemmód..
néha aratok rajta pár tikólat és ennyi volta farmozás..
ezt lehet be is írom a fórumjukba...szerintem lázadást kéne ismét szítani..
egyszer már volt rá példa hogy valamilyen ügyben visszakoztak valami förtelem miatt..
újra el kéne érni..
így lehetetlen fákat ültetni.. és mivel más lófax tp-t se ad esélytelen haladni..[ Szerkesztve ]
-
marsu
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Házimozi belépő szinten
- Kedvenc zene a mai napra
- PlayStation 5
- Napelem
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Autós topik
- További aktív témák...
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest