- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferenc.
tag
válasz Mr. Elliot #4551 üzenetére
Látom.. nem értem nálam miért nincs ott ez! Most beléptünk barátnőm Fb-jére és érdekes nála, jobb oldalon ottvan a Kit ismerhetek eleve, amit én hiányoltam, s ugyan úgy megvan ha az Emberek-re megyek név keresés után, szépen az látszódik mint Neked! Tehát 2 helyről is előtudja hozni a kit ismerhetek funkciót.. bezzeg nálam egyik helyen sincs meg! Mit lehet tenni? Barátnőm fb-jén viszont probléma meg az, hogy magától oszt meg dolgokat a facebookja!! Pl Érdekes képek címszóval(www.touchlens.com), nincs is fennt fb-n és ossza meg a baromságokat magától a gép. Másik meg mikor bejelentkezik valami bzz sms-es oldalra, és automatikusan megossza ezt a facebook fiókja, hogy ő bejelentkezett meg sms-t küldött! Hogy lehet ezeket leállítani?? Néztük az Alkalmazásokat, de nincs egyik se ott, hogy törölni lehessen. Köszönök előre is mindent!
-
Mr. Elliot
aktív tag
Sziasztok!
Most én kérnék egy kis segítséget. Kérlek benneteket kedveljétek a EZT a grafikai munkát, egy éves szerződés múlik rajta. Az első 3 helyezett nyer. Ma este 8kor zárják a szavazást.
Köszönöm szépen!
-
napocska2
senior tag
válasz Mr. Elliot #4555 üzenetére
Feladat teljesítve.
-
napocska2
senior tag
válasz Mr. Elliot #4557 üzenetére
Szurkolok!
-
napocska2
senior tag
-
bAtt001
addikt
válasz Mr. Elliot #4559 üzenetére
toltam én is egyet neked még reggel szép szatyrok vannak itt elfogadnék párat
-
Stalker-2572
veterán
Letöltöttem a facebook chat progit, elsőre rendben is működött, de most a gép újraindítása után csak egy szürke ablak jön fel. (bejelentkezni se tudok)
All Black...
-
Orlin
addikt
Ha valaki feliratkozik rám az mit lát?Hol lehet állítani?THX
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
Stalker-2572
veterán
Csináltam egy új listát (interests) és megadtam, hogy legyen publikus... ehhez képest sehol nem jelenik meg. Ilyenkor wtf van?
All Black...
-
erikke17
őstag
Üdv.
Ezzel mit lehet csinálni?
Meghivtak ebbe a hülye enkórós meghivóba elutasitottam, meghivtak ugyan abba még egyszer, ott virit az egyes az Események mellett, de ha rá megyek sehol semmi.. Mit kezdjek ezzel? o.O
Előre is köszi||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
Hello!
Napi hülye kérdés...
Mi van akkor, ha valakit törölsz az ismerőseid közül?
A kommentjeid, amit a dolgaihoz írtál, eltűnnek-e?Illetve mi van akkor, ha magadat törlöd a fb -ról?
Eltűnnek-e a hozzászólásaid, és a tevékenységed?Mutogatni való hater díszpinty
-
válasz Stalker-2572 #4569 üzenetére
Mármint mi nem tűnik el? A pofa biztos nem, de úgy értetted, hogy amiket a postjaihoz kommenteltél, eltűnnek?
Mutogatni való hater díszpinty
-
Zin
őstag
Hali.
Fő oldal állapot frissités.Egyénire van téve ha rámegyek egérrel kiirja a neveket.Amikor a nevüket beraktam onnantol nekik nem frissült az üzenőfalam?
üdv░▒▓█.:Itt a tél! Lassan lehet Core i-zni:.█▓▒░
-
P1eTr0
aktív tag
Egy kis segítséget kérnék a Facebook használóktól.
Amikor az üzenőfalra szeretnék írni, levelet szeretnék írni, akkor megírom a szöveget és az elküldés után a beírt szöveg helyett egy linket tesz be (valami on.fb.me.....).
Gondolom valami vírus lehet, de ötletem sincs hogyan álljak hozzá.
Az ötleteket előre is köszönöm.Normális vagyok. Megmondták a hangok is.
-
zsela
tag
Sziasztok!
Ilyennel már találkozott valaki?
Érdekes módon csak Chrome alatt jön, és addig nem enged tovább, amíg be nem írom a captchat. Ha meg beírom, akkor egy idióta linket tol ki a falamra.
Összeszedett volna valamit a Chrome?
Előre is köszi a válaszokat!
PH megbízhatóság: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php&nev=zsela
-
zsela
tag
válasz Mr.Csizmás #4574 üzenetére
Köszi a tippet! Az az érdekes, hogy a céges gépemen is ugyanez a helyzet: Chrome alatt kéri, más böngészőkben nem.
Mindenesetre egy viruskeresés nem árt...PH megbízhatóság: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php&nev=zsela
-
veterán
Sziasztok
Ezen a szerencsétlen facebookon akarok keresni helyiség név szerint illetve szűkíteni adott helyiségen belül az x vezetéknevűeket. De nemakarja elfogadni, és csak helyiségnév szerint tudok szűkíteni. Miért nemakar név szerint is?
itt akarok keresni
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
-
nmilan
csendes tag
lehet egy képet másik albumból egy az egyben crop nélkül profilképnek állítani?
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok, újabban nem tudok belépni facebookra, netezek, bezárom az ablakot, majd megint megnyitom, és visszadob, hogy a jelszó/email nem megfelelő, beírom a jó jelszót, és semmi, nem enged be, rámegyek a jelszóemlékeztetőre -> tovább új jelszó megadásásra, megadok egy új jelszót és ez fogad:
Cache, és cookiek törlése megvolt, böngésző chrome, de FF alatt is ezt csinálja, és emlékeim szerint 2 gépen is... most futtatok egy víruskeresést, de olyan mintha a fb account szart volna be :/
-
Brida
csendes tag
Sziasztok! Kérlek segitsetek nekem... Nem tudom mit ronthattam el ? - ki szerettem volna törölni egy bejegyzést az üzenőfalamról és a vége az lett, hogy minden kitörlődött visszamenőleg a kezdetekig .... Pfff, már mindent megpróbáltam de egyszerűen nem tudok rájönni, hogy hogyan állithatnám vissza. Kérem mihamarabb aki tud, segitsen! Előre is köszönöm!
-
mrhitoshi
veterán
Ilyen problémával találkozott már valaki ? Eléggé idegesítő, mert nem enged be egy jó ideje, ilyen idióta hibával.
PS4
-
mrhitoshi
veterán
válasz stranger28 #4583 üzenetére
fu*k, Azt hittem jó lesz, de így most már biztos jó. kép
[ Szerkesztve ]
PS4
-
mrhitoshi
veterán
-
mrhitoshi
veterán
-
Brida
csendes tag
A létező minden helyre beléptem már a fac-en, ahol gondoltam, hogy vissza tudnám állitani a régi üzenőfalat de sajnos sehol sem találtam ilyen jellegű "Beállitást". Még a keresőbe is próbáltam "kulcsszó" segitségével, de sajnos ott sem jutottam semmire ... Esetleg tudnál segiteni? Sajnos eléggé ügyetlen vagyok az "efféle virtuális világban'...
-
mrhitoshi
veterán
válasz stranger28 #4589 üzenetére
Hát ha nem történik holnapig semmi, akkor megpróbálok valamit tenni az ügy érdekében.
PS4
-
Mr. Elliot
aktív tag
Ezzel kapcsolatban az érdekelne, hogy az ott látható adatok is nyilvánosak lesznek, mint a borítókép
-
Red_Bull
aktív tag
Az nem tudjátok miért van hogyha kirakok pl.egy videót az üzenőlara az nem mindenkinél jelenik meg? Valami el van állítva vagy miért lehet ez?
-
stranger28
addikt
válasz Mr. Elliot #4593 üzenetére
Biztos be lehet majd állítani, ahogy a szöveg színét is.
-
bAtt001
addikt
válasz stranger28 #4595 üzenetére
sztem meg a szöveg színét nem lehet majd ha egyszer tényleg bevezetik. akkor mindenki össze vissza csicsázná, amikor pont egységességre törekszenek. inkább alá teszik jobban azt a sötét árnyékszerű layert és kész
-
bAtt001
addikt
válasz stranger28 #4597 üzenetére
az csak találgatás szerintem a cikkíró részéről, de ha nem akkor már várom a rózsaszín szövegekkel tarkított unikornisos profil oldalakat...
-
tolts.hu
őstag
Egyszerűen nem tudom tiltani, hogy ne kapjak idióta alkalmázás felkérőket!
www.tolts.hu - elektromos járművek töltésárai
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest