- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
PindurAnna
Közösségépítő
Sziasztok.- segítség kellene nekem egy versenyen
Duci szépségversenyen erre kérnék kikkeketKöszönöm
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
krizmo_
Topikgazda
válasz PindurAnna #5953 üzenetére
Üdv!
Nem bántásból, de szerinted ez a megfelelő hely erre?
Szerintem nem.....
Most nagyon bunkó leszek, de inkább abban versengenétek, hogy lefogyjatok, mert ez az állapot nem túl egészséges...és nem is túl esztétikus...[ Szerkesztve ]
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz krizmo_ #5954 üzenetére
Üdv...ha nem tetszik nem nyomsz rá..ennyi
De mielőtt megszólsz bárkit is előtte tájékozódj
Egy baleset miatt 61kilóról 9hónap alatt 134 lettem, most meg vagyok 94...de nyugodtan csavard a szavakat én meg örülök, hogy élekNa meg azóta rájöttem, hogy az első osztály is párnázott
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
krizmo_
Topikgazda
válasz PindurAnna #5955 üzenetére
Biztos, hogy nem nyomok rá, mert én ilyen hülyeségeket nem csinálok.... meg fúj....
Idióta szépségversenyek, hasznosabb dolgok is vannak a világon. Örülsz, hogy élsz, meg mutogathatod magad.
Kifogások azok mindig vannak, hallottam már őket...jellemző....
A te dolgod, ha neked így jól, de ennek akkor sem itt van a helye, észre vehetted volna....A tökéletesség hogy jön ide?
Csak mert valaki rávilágít arra, hogy mi van nem kell megharagudni....[ Szerkesztve ]
-
PindurAnna
Közösségépítő
-
rii
nagyúr
ez hogy a retkes k*rva teherbeb*szott redvás életbe jön fel nekem?????
nnna ... az idegrendszeremmel is fizetek ezért a szarér-hugyér .. meg az időmmel ....
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
rii
nagyúr
kellőképp tele van a f*szom a face-val
és már csak 29 ismerősöm van .-Dde tényleg csak ez tart vissza: "csk azért vagyok még fent, mert ha törölném magam, jobban idegesítene a gondoloat, h mi történhet most ott azzal a 2 nem-HIDE-olt user-rel, meg a 20 binrgás oldalllal mint h elviseljem a face-n való jelenlétem rám gyakorolt negatív hatását"
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
EmberXY
veterán
A trágyát lapátolják az arcodba, nem tudsz mit tenni... Hiába rejted el, mert helyette 50 hasonló oldalt regisztrálnak be percenként, ami majd ugyanúgy spammel tovább..
Nekem speciel a játékmeghívókkal van a legnagyobb bajom, 100 féle módon le vannak tiltva, de azt értem el vele, hogy értesítést nem kapok róla, de jobb oldalt fent mindig ott virít egy Texas hold'em felkérés....
Ezekkel együtt kell élni sajnos.Up the Irons!
-
rii
nagyúr
http://www.facebook.com/lokalskateshop/posts/412716798795366
Hölgyek, Urak!
A Facebook új szigorítása szerint a felrakott posztjaink véletlenszerűen, az oldalt kedvelők csekély százalékához jut csak el. Ezt azért lépték meg, hogy az oldal tulajdonosait a fizetős posztokra, ún. promotált, vagyis fizetett anyagokra bírják rá. Ha továbbra is látni akarsz minket, akkor az oldalunkon a tetszik (LIKE) gomb mellett található kis fogaskerékre kell kattintani, majd a "hozzáadás egy érdeklődési kör listákhoz" (ADD TO INTEREST LIST). Itt létrehozhatsz egy listát és megadhatod azt is, hogy a hírfolyamban megjelenjünk. Ez MINDEN oldalra érvényes, amit követni szeretnétek.piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
G.I.JOE
senior tag
Hali!
Azt észre tudom, valahogy venni, ha más is belenéz a fb profilomba egy másik gépről?
-
EmberXY
veterán
Jó lesz az, már csak az árat kéne úgy megválasztani, hogy senkinek ne legyen kedve spamelni.
Nekem meg napról napra növekszik a Texas hold'em felkéréseim száma, de erről semmilyen értesítést nem kapok, alkalmazásokat nem is használok, tán ki is vannak kapcsolva.... Szerintem írok a staffnak, valakit mostmár elküldök melegebb éghajlatra, mondják már meg, hogy lehet onnan eltüntetni... Az x-re hiába kattintok, másnap megint előjön, csak akkor már egyel több lesz a felkérés, a linkre meg nem akarok rákattintani..
Up the Irons!
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Azt hol tudom megnézni,h kik vannak feliratkozva rám?thx
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
kem
addikt
sziasztok!
Nem tudok eseményhez képet feltölteni. A kép megfelel a kritériumoknak... Mi lehet a problem?
Köszi!
-
janos666
nagyúr
Ez mi?
Bejelöltem valakit, írtam neki párszor, de függő maradt a kapcsolat és kussolt.
Ma élőben rákérdeztem, mikor összefutottunk, hogy miért mondta, hogy jelöljem meg és írjak neki nyugodtan. Ekkor mondta, hogy nála én ismerős vagyok, látja minden postomat (idézgetett is belőlük), de az üzeneteimet nem kapta meg. Visszanéztem a saját profilomon, még mindig visszajelölésre vár és tárolva vannak a kimenő üzik, amiket sohasem kapott meg.
Próbáltam visszavonni a jelölést, de nem csinál semmit nálam. Ő is próbált törölni, de nem megy.
Szóval nála ismerősök vagyunk, nálam nem, beszélni nem tudunk, törölni nem tudunk, csak úgy van a rendszer féloldalasan. Ilyenről sem hallottam még.[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
EmberXY
veterán
Egy kicsit már kezdek besokallni, semmilyen értesítés nem jön róla, azt sem tudom, hogy ki küldi, alkalmazások is le vannak tiltva, de szinte minden nap egyel bővül....
Írtam már a staffnak is, természetesen magasról lesz**ják, illetve egyszer már az alkalmazást is spamként jelentettem a hecc kedvéért, természetesen azt is magasról lesz**ják...
Nincs valakinek valami ötlete? Script, okosság, baseball ütő?
Köszönöm előre is..Up the Irons!
-
killer1203
senior tag
sziasztok
elég furcsa kérdésem lenne. van egy ember akivel nagyon sokat beszélek és szeretném megnézni a beszélgetésünk leg elejét, hogyan lehetséges ez ? kb 6 havi beszélgetés ez, visszagörgetni próbáltam de nem jó megoldás
Xsara 1.6 16v | Motorola Defy
-
enginev3.0
félisten
válasz killer1203 #5984 üzenetére
Nem rég volt ilyen kérdés
Ha jól emlékszem nem kapott választA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
haligábor
tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy a facebook nem tölt be... csak a nevem van fent a jobb oldalt, bal oldalt az értesitések és ennyi... semmi mást nem tölt be és nem tudom mi lehet a baj...
remélem valaki tudja a megoldást
előre is köszi a segitséget
-
Buster17
addikt
Hali!
Feliratkozókat, hogy lehet törölni? Vagy a feliratkozást hogy lehet megszüntetni? -
janos666
nagyúr
válasz killer1203 #5984 üzenetére
Próbáld ki, hogy úgy kezded felgörgetni, hogy kattintasz a görgővel és felhúzod, aztán vársz (kimész enni/inni, sétálni, stb ). Nekem egyszer sikerült így eljutni az elejére egy ~1500 üzenetes beszélgetésnek.
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Buster17
addikt
válasz krizmo_ #5994 üzenetére
Na megvan. Köszi. Blokkoltam.
Még lenne egy kérdésem, hogy ha megosztok valamit akkor az anyámnak jön egy értesítés mintha feliratkozott volna rám de mégsem. Már mondták, hogy ez azért van mert családtag. Az oké, de én akkor, miért nem kapok semmi értesítést egyik családtagom felől sem ha megosztanak valamit?
-
Apollyon
Korrektor
Üdv!
Ha chatben írok, akkor láthatom hogy a másik mikor látta az üzenetet. Viszont ha ő nincs chatben, akkor láthatom? Mert én sosem szoktam chatben lenni, és van aki mindig ír nekem chatből, én meg csak később írok vissza, és örülnék ha nem látná mikor olvastam el az üzenetét.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Apollyon
Korrektor
válasz Apollyon #5999 üzenetére
Nah szóval az a lényeg, hogy ha ő chatben van, és én nem, akkor ő láthatja-e hogy én mikor láttam az ő üzenetét? És ha igen, akkor ki tudom-e kapcsolni? Nem véletlenül vagyok mindig OFF-ban, hogy ne lássák mikor szoktam frászbukozni.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 4
- Vezetékes FÜLhallgatók
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest