- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
kpal
nagyúr
válasz Mr. Elliot #2739 üzenetére
az anyukat még jó hogy nem tudtam meg mi a nevem inkább tudatlanságban leszek
-
Dyrtyho
őstag
best regards, egy fórumozó blogger
-
Mr. Elliot
aktív tag
Máskor foci közvetítés, ma VV bokszgála van a falamon. Reklámnak pedig a romantikus nevek.
-
samfishR
senior tag
válasz Mr. Elliot #2769 üzenetére
nálam most ez megyen: Az Ősmagyar kvíz kitöltésével én már tudom, hogy mi a Honfoglalás-kori ősmagyar nevem. Tudd meg Te is! mindjárt rá s kattintok, várj csak! nyilván ez SEM reklám: [link] csak wall link, nem app.
-
Dyrtyho
őstag
Nálam egy olyan probléma adódott,hogy amikor rámegyek a zenéknél a továbbiak mutatására,akkor azt írja ki,hogy : "Nincsenek megjeleníthető Oldalak" Pedig nem is egy kedvelt zenei oldal van,amiket még kéne,hogy mutasson.Szerintetek ? Megoldható valahogy ez a probléma ? Vagy ez inkább facebook bug ?
[ Szerkesztve ]
best regards, egy fórumozó blogger
-
v.szandra
csendes tag
sziasztok!
Azt nem tudjátok esetleg, hogy hogyan lehet facebookon úgy eseményt csinálni, hogy más ne tudja meghívatni magát. Ha csinálok egy eseményt, van egy csaj aki mindig meghívatja magát. Látja gondolom a közös ismerősöknél, hogy van esemény, megnézi, és ott csak egy kattintás neki, és mire észbe kapok, már ott van a listán, azok között akik ott lesznek, pedig nem akarom még azt se, hogy tudjon a dologról. Letiltani viszont nem akarom. Más lehetőségről tudtok? Előre is köszi! -
bAtt001
addikt
válasz v.szandra #2772 üzenetére
egyszerű, amikor csinálod az eventet alul ki lehet választani hogy publikus legyen, ha kiveszed a kijelölést akkor meg azt is be tudod állítani hogy mások tudjanak hívni embereket. ha ezeket beállítod akkor csak az látja az eseményt akit meghívtál és csakis te tudsz meghívni embereket.
-
ChuckyOsb
aktív tag
Na, hozzátok milyen autó illik?
-
Mr. Elliot
aktív tag
Van egy ismerősöm akiről nem akarok leiratkozni csak a Youtube-os linkjeiről. De eltávolítottam a zenékről és videókról a pipát, de még mindig vele van tele a fal. Ez miért van?
Vagy egyáltalán ez opció nem is erre van?[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Mr. Elliot #2781 üzenetére
egyéb tevékenység talán
amióta dübörögnek az oklevelek, kb az ismerősök 10%áról iratkoztam le, majd csak elfogynak
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
dragonfx
veterán
na telon frissült és tök jo lett
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
válasz Mr. Elliot #2789 üzenetére
jaja sokat dobott ajta
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
aram01
nagyúr
válasz Mr. Elliot #2789 üzenetére
én úgy még nem is próbáltam
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
aram01
nagyúr
válasz Mr. Elliot #2792 üzenetére
egész nap gép előtt ülök,ezért nem akartam még okos tellát
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
Mr. Elliot
aktív tag
Persze, érthető. Nekem sajnos a régi jól bevált telefonom nyáron meghalt. Kinéztem egy hagyományos telefont magamnak egy akciós újságban, de az üzletben már nem volt. Telefon pedig kellett és akkor rászántam magam egy olcsóbb kategóriásra, azon az elven, hogy nálam ez két-három évig is telefon ismét és akkor már érdemesebb váltanom egy ilyenre.
Hogy ne csak off legyen: Ma megjelentek ismerősöknél rövid linkek és előttük, hogy x tag megnézte az adatlapom. Véletlen sem kattintok rá, csak azért kíváncsi lennék ezek megint mik? Mivel a facebook ezt nem közli hivatalosan senkivel, hogy kinézett rám. Mégis mindig vannak emberek akik ennek bedőlnek.
-
Fecogame
veterán
válasz Mr. Elliot #2794 üzenetére
Dobsz róla screenshotot? Kíváncsi lennék rá
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
MODERÁTOR
válasz Mr. Elliot #2796 üzenetére
a felsőhöz sztem nem skoda illik, az ilyennek leginkább áramot kellene vezetnie a másik is egyértelműen kamu, nálam még nem tünt fel, bár a sok birkát kiszórtam a napokban
-
bAtt001
addikt
válasz Mr. Elliot #2796 üzenetére
ez megint valami spam lesz, fogadni mernék rá
-
MODERÁTOR
válasz Mr. Elliot #2799 üzenetére
már nem csak az alkalmazást tiltom, hanem leiratkozok a használójáról is, így az újakat már nem is látom, max a tickerben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest