- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Detox!
senior tag
Tegnap pöttyet nem figyeltem a fórumot, meg msn-t se szal sry (vagy nemsry Kab )
minden érintettnek. JuL1EtT-el () hentelgettünk inkább több mint kevesebb sikerrel [link]. A gyengus eredményébe vegyük bele hogy szaraxik az egere. (meg hogy baxik rám hallgatni, fogja a rimótot ozt belen00bzik a tömegbe, de persze ''azis 5 pont'' mondókájával védekezik, csak elfelejti amikor ff-es seron 2v2-ztünk és 4szer durrantotta le a fejemet a hüjje bummolójával- ezzel nem is lenne gáz de együtt voltunk. )
Ma viszont figyelek mindent (MSN-t nem), jó lenne összehozni egy balanszos egymás közti rempéjdzset. Sztem akár le is kódolhatnánk ma kivételesen a serot, így lenne hely minden PH!-snak. Aztán mehet egy ütős 4v4 5v5 6v6-os küzdős-megfeszülős-tenyérizzasztós parti
Tegnap éjszaka én is találtam egy szánalomszint serot [link], a sasszeműek (Dög Te hátrányban ) kiszúrhatják hogy hívták rám a kicket/ban-t rendesen. Vádoltak a wh-tól kezdve az aimboton keresztül a speed/damage hackig mindennel, de csak nem sikerült levágniuk , volt egykét értelmes is aki F2-t nyomott.
Utána meg valami [SQ] klános (asszem Elektra) invitált 1v1-re amiből végül 2v2 lett mert jött még két másik suttyó, a végét nem vártam meg, mert egy SEX nevű gyerek végig aimbotal játszott, amikor szóvá tettem neki meg aszonta hogy világszinten is N1 és ez skill nem csalás
Gab: az csúúnya, ezzel a ZeD gyerekkel még csak 1szer találkoztam pubon, azóta fejlődhetett
[Szerkesztve]"Dobogóra kerülj, ne a bitófára!" || www.nightchild.hu
-
GC-EvElyN-
senior tag
Segafredo vagymivel kezdjek hogy hatásos legyen?
Figyelj Rómeóm, amíg nem vagyok mínuszban, és nem veszítünk, addig annyiszor durrantom le a fejed remottal, vagy akármivel, ahányszor csak akarom. Kísérletezgetek, mi jó dolog, pár 5 pont ezért ment el. Ne tagadd, hogy hatásosan használom a remote-ot, nem szeretem az egysíkú játékosokat. Ha komoylan fogunk játszani, ígérem, követlek a lángtengerbe....
Ma körülbelülakárhogyis, de 8 körül benne vagyok egy kis vadászatban... De komolyan... vicc nélkül... ff-el. Holnap este pedig kifulladásig mehet a combat
Amúgy üdv mindenkinek... Jól vagytok? Remélem, remélem!!!:Hali!Szeretnék kérdezni valami olyat amit nem lehetne de nem tudok rá hol választ kapni.Szeretném megkérdezni ha kapok rá engedélyt.köszi!
-
magi20
senior tag
lesz ma valami??????????????????fakszom................
uh,de kiroá a zed fiúcska.-----lehet felnőtt,????Deadly Dose--------»DD«`Obi1one´ź---------Fear Combat
-
Armahun
addikt
válasz GC-EvElyN- #4454 üzenetére
Szia EvElyN !
Köszönöm kérdésed, nem.
16°c van nálam a szereló meg csak a jövö héten jön (ha jön) bekötni a kazámt
Dunc mester: csinálhatnál ma egy rártat ff-el, persze ha nem gond, és a többiek is bennevannak.Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
Nimrod
addikt
Egyébként rájöttem, hogy mi volt a nyűgje az Xfire-nek ma nálam. Nem szereti, ha a NetLimiter már fut csatlakozásnál. Érdekes módon az nem érdekli, ha már csatlakoztam és később indítom a NL-t, csak előtte nem szabad. Fene se érti.
-
Soak
veterán
válasz GC-EvElyN- #4454 üzenetére
FF az egy érdekes dolog fearben
-
Detox!
senior tag
Hohogyne lenne, vázoltam hogy korrekt kis vérfürdőt kéne rendezni, de dunc májsztró nem igen van gépközelben ahogy látom . Nyomhatnál te egyet vagy vki más, 512es upal már mehet a 10fő de sztem egy max 12es elég. FF-hez ''felnőtt'' hozzáálás kell, de nekem mind1 hogy lesz-e. Esetleg le is kódolhatná az a valaki a serot, és akkor külsősök nem szüttyögnek befele.
Júliám.: szavadon foglak, ha ma rimótot látok a picike kezeidben, romantikus erőszakkal fogom letépni a fejedet és belehányok a tüdődbe. bfáhh ígyni"Dobogóra kerülj, ne a bitófára!" || www.nightchild.hu
-
Detox!
senior tag
Magi20 kolléga jóvoltából kaptunk egy ideiglenes 6fős serot. Term tdm a játékmód.
neve: Ph----Szerver
pass:860123
Jöjjön mindenki, amíg van hely"Dobogóra kerülj, ne a bitófára!" || www.nightchild.hu
-
dunc
nagyúr
Sziasztok kicsit eltüntem Rendbe kell raknom a rendszerem mert széthullot.
Szombattól minden a megszokott ütembe megy. -
tupacamaru
veterán
Gab mester THX a szerót és a játékot mindenkinek.
#4474: magi20-volt.
[Szerkesztve]Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Nimrod
addikt
Lehet, hogy veszek egy konzolt.
[link] -
Detox!
senior tag
Itt az inkvizíció Habár egy kisebb kitérőm nekem is volt holmi X360-al
"Dobogóra kerülj, ne a bitófára!" || www.nightchild.hu
-
Mozso26
senior tag
Harcostársak segitsetek Vista alatt akadozik a jatek, aszem a vinyo olvas elég sokat de xp alatt ezt nem csinálta. Amiota vistám van nagyon szarul megy a jatek többször halok meg mint ölök és ez borzaszto van h még a légynek sem tudok ártani mert még a legnagyobb noob is lelö.
[Szerkesztve] -
GC-EvElyN-
senior tag
Sziasztok!
Ne haragudjatok a tegnapi megmagyarázhatatlan viselkedésemért.
BocsHali!Szeretnék kérdezni valami olyat amit nem lehetne de nem tudok rá hol választ kapni.Szeretném megkérdezni ha kapok rá engedélyt.köszi!
-
Detox!
senior tag
válasz GC-EvElyN- #4484 üzenetére
Bocsánat?? pff max kegyelem..
"Dobogóra kerülj, ne a bitófára!" || www.nightchild.hu
-
tupacamaru
veterán
Láttam hogy kerestetek Xfirén. SRY, de aludtam mint a lőtt kutya.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
tupacamaru
veterán
válasz Mozso26 #4483 üzenetére
Nálam azért nem ennyire kritikus a dolog, pedig a te konfigod jóval jobb az enyémnél. Szerintem.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Soak
veterán
-
Nimrod
addikt
-
Soak
veterán
Wii teljesen más tészta , nem mondanám ,hogy szabvány konzol , gyenge HW , viszont ügyes ötlet, míg egy PS3-ban egy iszonyu durva HW van, jóval erősebb mint a 160k-s gépben , szóval akkor mi értelme lenne nem kihasználni minden porcikáját?Nem értem ,hogy mi a bajod a grafikával jo grafika /= rossz játékélmény
U.i.: PS3 táv-ban is van motion sense
Hogy on legyen, itt a Fear, igaz, PC. Szép grafika, játékélmény úgy-ahogy (társaság függvénye), de bugos mint a win95. Ja, hogy ezért van 160k-s gépem?
Ezt nem egészen értem ,hogy mire irtad!? Ki vitatta ,hogy a fear nem bugos? vagy mi? egy multi játékot nem a grafika visz a hátán (bár a fearnek elég erős SP része van ami ma is megállja a helyét grafikailag) , szóval 160k-s gépen is lehet vele játszogatni nagy élménnyel.
[Szerkesztve] -
Nimrod
addikt
Jól elirkálunk egymás mellett.
Én arra gondoltam, hogy évek óta más se megy főleg a PC-s játékiparban (vagy 10 éve nem vagyok konzolos így arról nem tudok nagyon nyilatkozni), csak a csicsázás, minnél realisztikusabb látvány (víz) és fizika. Az, hogy néhány óra játék után dögunalomba fullad a játék az senkit sem érdekel. Az MMO-knál is még mindig a WoW szisztémánál tartunk, senkit nem zavar, hogy 90%-a a játékoknak ugyanaz a rendszer. FPS-ek ebből a szempontból megmenekültek, mert még nem annyira mainstream (nem a fenét...), csak a single player halott jópár éve.
De most őszintén. Ki az, aki az elmúlt 5 év FPS gámái közül bármelyiket is többször végigvitte volna (single player)? Na erről beszélek.
Egy játék nem a látványtól lesz jó, hanem az ötlettől. Mi meg nézegetjük a rókabőrt és cserélgetjük a vasat. -
Armahun
addikt
Teljesen egyetértek veled.
Többször végigvinni? Majdnem mindet félbehagytam! Utolsó játék amit végigvittem és élveztem is az a hl2-volt.
Ha egy játékban nincs meg a jó történrt, és hangulat, a grafikába legyen akármilyen jó bele lehet sz@....
Most még a bioshock-ban bízom, hátha. Csakhát megint költeni kéne a gépre, vagy 50k-t , hogy fusson is rendesen
[Szerkesztve]Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
GC-EvElyN-
senior tag
Hy!
Én a Republic commando-t többször végigtoltam, bár az sem volt olyan jó, de mindenképpen megvolt benne az ötlet, azonkívül olyan hangulatot teremtett már az első pillanatokban, aminek a hatására tényleg féltettema társaimat és figyeltem rájuk...Hali!Szeretnék kérdezni valami olyat amit nem lehetne de nem tudok rá hol választ kapni.Szeretném megkérdezni ha kapok rá engedélyt.köszi!
-
GyL
csendes tag
Hát például én a Fry Cry-t többször végig vittem. ..és a F.E.A.R -nek is neki álltam volna, csak hát gyarapodott a család és azt a kevés időt ami a game-ra maradt másra szántam!
Na, nem mintha a véleményem számítana.
[Szerkesztve]Mindenki a saját baklövéseit nevezi tapasztalatnak...
-
Nimrod
addikt
Amikor a Fear kijött, akkor elég jó sajtócikkek voltak róla, gondoltam biztos jó. Aztán néhány héttel megjelenés után látom céges faliújságon, hogy eladó, mert annyira nem nagy szám.
Egyébként régebben gondolkodtam, hogy megszerzem a Far Cry-t is, de aztán Painkiller és AvP Gold lett helyette.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Politika
- Xbox tulajok OFF topicja
- Automata kávégépek
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Call of Duty: Black Ops 6
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja