- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Detox!
senior tag
válasz tupacamaru #3900 üzenetére
[link] itt Crusader ellen nyomtam, 4szer kúrta fel az agyát, és 4szer jött vissza, aztán 5.szörre véglep tippent
szerk.: és végig azt hajtogatta hogyha nem ismerne azt mondaná csalok
Arni: ütős a progi, 30mp volt a legjobbam 10perc után, aztán már a szemem is golyózott
[Szerkesztve]"Dobogóra kerülj, ne a bitófára!" || www.nightchild.hu
-
Armahun
addikt
válasz tupacamaru #3900 üzenetére
De már mikor
Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
Scoobyka
addikt
én olyan kemény vagyok a FeAr-be,mint C.Norris...
Hisz C.Norris kinyómja a lekvárt a palacsintából akkor is,ha az kakaós.....
szóval bárkit elverek -
Scoobyka
addikt
amúgy nem hol találok magyar szervert?...van vmi linklista...ami nem kódós vagy ilyesmi?
-
Nimrod
addikt
Milyen kihalt lett a topic. Tupa, megy még az az erőmű vagy mindenkit lekapcsoltál?
-
dunc
nagyúr
Holnap megérkezik az 518 -as ,elöljároba az erdekel,hogy a szoftvert érdemes felrakni hozzá?
-
Armahun
addikt
Szépjónapot!
Szoftver nélköl is kitőnőem működik kivéve két dolgot.
Az egyik játékban szoftver nélkül nem tudom használni a tetején lévő pici gombot. A másik pl böngészésnél a görgö alapbeállítás szerint nem a középső, hanem csak általános gomb.
Ha felrakod utánna minden féleképp indítsd újra a gépet, csak utánna fog rendesen működni az érzékenység. Javaslom használd azt amit adnak hozzá, az újjakkal nekem nagyon roszz tapasztalataim voltak. Olyan darabos ugrálós lett a mozgás töle. A 2.4-es setpvel viszont ezt nem tapasztaltam.Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
Zerocool21
csendes tag
Hi!
Az miért van hogy belépek a játékba szervert akarok keresni és kiírja hogy error.??
Eddig normálisan működött semmi baja nem volt csak most! -
Armahun
addikt
válasz Zerocool21 #3912 üzenetére
Hi!
Mivel ide írtál valszeg csatlakozva vagy a hálóra, tehát ezt kizárhatjuk.
Valszeg tűzfal vagy valami ip blokkóló program foghatja a komunikációját.
Most néztem nálam megy , nem központi leállás ( volt már olyan is.)
Vista v xp ? Milyen végelmi progikat használsz?
[Szerkesztve]Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
MaciG
addikt
Ír valami bővebb hibaüzit is ,vagy csak annyit ,hogy ''ERROR''?
BANZAII
-
tupacamaru
veterán
Nem én vagyok a tettes. Szerintem nyárvégi kapuzárási roham.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
dunc
nagyúr
Srácok jáccunk ma este?
-
Nimrod
addikt
Tegnap nekem is ez volt, háromszor kellett kerestetnem szerót.
-
Armahun
addikt
Alapból a görgö mint gomb nem középsőgomb-két (3 bombos egér) van definiálva, hanem álltalánosképt. pl: operában firefoxban ha középsö gombal kattintasz a linkre akkor új fülön nyílik meg. ehez viszozt sp-ban át kell álítani generic-ról botton-re
Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
Armahun
addikt
-
dunc
nagyúr
Megy a szeró ...holnap ha minden igaz felavatom az új rágcsálot!
[Szerkesztve] -
Detox!
senior tag
Squad Azzura powa'h , szegény mi
"Dobogóra kerülj, ne a bitófára!" || www.nightchild.hu
-
Armahun
addikt
Kedves Anyád ! ( Ez maradt meg, majt helyesbítesz)
Elöszöris had gratuláljak neked! 1v1- ben fölényesem megvertél. Jól játszottál!
Ami miatt viszont eljutottunk eddig ahhoz már nem tudok.
Egy picit túl nagy az egod. Ha nem a gyöznes csapatban vagy , vagy egy akciód nem úgy sikerül ahogy azt szeretnéd, akkor már mindenkit le kell kemperezni. meg csalózni.
Mindenki a lehetőséceihez képest megy közelharcba, vagy marad a háttérban.
Mi erre a szerverre a játék szeretete miadt járunk, nem fraget gyűjteni, és attól, hogy nem nyer az ember még élvezheti a játékot.
A gond valójában az a stílus, amivel a sérelmeidnek hangot adtál. Engem személy szerint nem zavar ( emlékszel a múltkor is elintéztem egy arcocskával), de az már igen, ha az ilyen vulgáris megnyilvánulásaiddal a többi vátékos szórakozását rontod el.
E miadt lették egyszer kidobva, és ezzel a névvel jöttél vissza.
Megmondom őszintén már azon gondolkodtam, hogy bannollak.
Mindezekután továbbra is szeretettel várunk a szerveren játszani, (én pl szeretem, ha egy játékos kihívást jelent elkapni), csak arra szeretnélek megkérni, hogy ezt a vádaskodó kiabálós, ki ha én nem stílust hagy el.
ArmaHa szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
tupacamaru
veterán
THX a gémet és a szerót. Megint volt egy cheater, de rövid úton távozott. A lángolós fajta volt.
Arni grat a meccshez, és hogy tiszteséggel helytálltál. A mai seggnyalás ezzel letudva.
[Szerkesztve]Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Scoobyka
addikt
na most megosztom a mai este ki gémelést...Miután megnéztem a Mo-It meccset nagy bitangul gondoltam megyek Fearezni és gémelek egy hatalmasat...mivel senki nem volt a prohardver szerveren 11kor ezért felurottam oda ahova lehet...az eslő szerveren simaliba győzelemmel zártam ezért átmentem egy másikra....német szerver...megyek-megyek előttem egy csávó fejbe lővőm kétszer...semmi nem történik nézek nagyott...kiirja head shááát....a csávó megy tovább 1mpel később kapok én is egy fejbe lővést háturról,na mondom van ilyen...megint megyek első csávót akit érek lővőm mint az örült szöglővővel csak nem hal meg...megfordul és vigan lelő...nézek nagyokat...nyomok egy tabot nézzem a pingem 35...mondom akkor nem a pinggel van gond...harcolnék tovább...első csávőval ismét találkozok szóróm,lővőm,grántátot dobok és csaknem hall meg....nanáá,hogy hullaként végzem és egy felirat head shááát.....na kezdtem bepipulni,hogy mi van?....teltek a percek....letelt a 20min és 1 fraget szereztem....azt is valami nagyon gyenge ember lelővésével akivel egyszer találkoztam...nézema végén az eredményjelzőt...10 emberből 8 egyszer sem halt meg....na mondom mocskos szemét csaló banda...ezt élvezik.....ááá..még mindig pipa vok.
-
RockHaRD
addikt
válasz Scoobyka #3929 üzenetére
Nem feltétlen csaló mindenki. Erre én is a minap jöttem rá. Most egy csávóval gameltünk, 2v1-et, saját bevallása szerint a legjobb fear-es, ami lehetséges is, mivel megmondta a meccs elején, hogy nem fog meghalni egyszer sem, és egészen a legvégéig be is tartotta, amikoris belement egy proxyba Peidg mi sem vagyunk ám szarok, ezt tanusithatják az itt lévők.
-
haxy27
aktív tag
Hát szerintem a Feart egy spéci gamepadal meg egy szupi nem hagyományos egérel lehetne jól játszani ami kényelmes. mert nekem épp az a bajom hogy van 5 gombos egerem de ebböl az egyiket marha kényelmetlen elérni mert ahhoz az össszes töbiröl lekell venem a kezem. Na és akkor itt fekszem ki, pár lövésböl. A billentyüzetem is tull magasan van mert nincs számitógép asztalom. Szerintem egy jó kis játéknál és hogy legyen valami jobbacska eredmény is ahhoz az első dolog A KÉNYELEM ÉS UTÁNA JÖN A TÖBBI.
Régen jácotam napi rendszereségel a Quake 3 Arenát, ott nagyon jó voltam de mamár nem mernék kiálni senkivel mert le aláznának mint a sz...t.A demokrácia azt jelenti, hogy mindenkinek lehetősége van a híd alatt aludni!
-
haxy27
aktív tag
[link]
ez az én cucosom. a billentyüzet nagyon jó multimédiás és a Vista alapbol kezeli de az XP hez telepiteni kell a szoftvert. annakidején 7000ft volt de aztán pár évre rá már volt 4000ft ért is.
[Szerkesztve]A demokrácia azt jelenti, hogy mindenkinek lehetősége van a híd alatt aludni!
-
tupacamaru
veterán
válasz Kr/\toS #3934 üzenetére
Mondjuk nekem kicsit futurisztikus hogy ketten sem bírták lelőni egyszer sem. Mintha azt mondtátok volna egyszer, hogy régen még az elején, már játszottatok ''világbajnok''?? csákokkal. Őket sem lehetett lelőni egyszer sem??? Ha rosszul emlékszem akkor SRY.
Megyek a strandra, megint. Munkaidőben.
[Szerkesztve]Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
haxy27
aktív tag
Énis jácotam ojanok elen akiket nem lehetet lelöni
De hamar ki derült azért mert csaltak. Automatice adagolta valami progi a medkitet nekik meg a gojóáló mellényt nem is kellett nekik oda futni hogy felvegyék csak azt látom futok a medkithez és eltünik, mintha valaki fel vette volna.A demokrácia azt jelenti, hogy mindenkinek lehetősége van a híd alatt aludni!
-
Kr/\toS
senior tag
válasz tupacamaru #3935 üzenetére
Ja igen, közel 1 éve a MIA-sokkal waroltunk, de le lehetett őket szedni, csak k*rva nehezen (akkor még..... ), a lelőhetetlenségük titka a ''jéghideg fej'' volt meg az hogy minden támadásra volt 1 taktikájuk....de nem folytatom mert nem adok tippeket... .
De mentem már Fooxy ellen, és Sailor ellen is, és hát tőlük tényleg sokat be lehet nyelni, és tanulni; de ők sem lelőhetetlenek. -
Kr/\toS
senior tag
Én is tudom k(m)i lehetett...
[link] -
RockHaRD
addikt
Ez jól esik, hogy nekem nem hiszel
amugy tényleg van ilyen, és mondtam, h egyszer halt, az is proxy volt. Nem kempel a csávó, hanem fülel nagyon. Nem is csítel, mert nagyon sokszor spectaltuk, és nagyon tud. a neve eléggé nagy képű: -(-x-):TrU3<>>Ta1ent meg maga a csávó is az eléggé, de tényleg tud. -
dunc
nagyúr
Sziasztok megy a szerver prohardver.hu TDM DUNC
lehet betolom én is a pofám
Megvan az mx 518 nem raktam fel a szoftverét,csak probából,de nélküle is müködik rendessen ,csak nem tudok hozzáadni+ érzékenységet,valamit a tetején levő gomb nem müködik a progi nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest