- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dunc
nagyúr
-
magi20
senior tag
Jah félreértettél,ha oda beköttetem akkor az pont jó,mert áttudom vitetni kb 20 házszámnyit................)
tehát lesz netem,csak régebben ezért nem akartam tudod,mert decemberig hülyeség lett volna,mivel 1 éves hűségnyilatkozat van minimum mindenhol.Deadly Dose--------»DD«`Obi1one´ź---------Fear Combat
-
-
Armahun
addikt
Tegnap hamar leléptem, nem voltam semmien formában , még a kemp sem ment, pegig a napokban asztmondták abban jó vagyok , pedig nem éreztem annak magam.
A beszólásokat tényleg jó lenne összeszedni, bár némelyik nem épp szalonképes.Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
Detox!
senior tag
Éreztem hogy valamit ellámulok, így már átlátom hogy nem gyenge a szitu..
Nem akarok semmit elkiabálni, de nekem is alakulnak a dolgok
Te Dögvész: mégcsak azt lehet igazán rosszul.. Viszont egy pro campert (szinte) lehetetlen kiszedni. Gondolj csak vissza a híres/hírhedt |SZ| klán tagjaira (bár akkor még lehet nem voltál). Ha ott Szikorarobi (PH!-n Okoska) vagy a lánya WhyLeeng (Okoskakislány) komolyra vette a kempet, akkor abból vérengzés volt.. Szal érdemes rágyúrni, de ugye haszna csak waron van (legalábbis feltételezve hogy mindenki betartja az etiketet és pubon nem kempingel). A pro kempert onnan ismered fel hogy azt sem tudod honnan lőtt fejbe.."Dobogóra kerülj, ne a bitófára!" || www.nightchild.hu
-
magi20
senior tag
Uh,,,,B+ azokra én is emlékszek,igaz pont amikor február környékén kezdtem fearezni,akkor még ugye a meglepetés erejével hatott....
de whyleeng ,,most találkoztam vele vmikor 1-2szer talán a nyáron,,vagy május körül,B+ akkor is jól nyomta,bár azért szint közel kerültünk hozzá-mostanában.
De ha campelt volt hogy nem vettem észre honnan lött fejbe.Kurva jól nyomja nyomta.
hol vannak?abbahagyták???tényleg Soak abbahagyta?pedig nekem sokáig soak volt a ŐŐŐŐŐŐ.!!!----hogy mondják respect embör.
Na úgy néz ki jövő hét utáni héten már Új albi gyors net:::::::::::::visszatérés.---hehe
Nobbi attival --rem veled warok
Megkért ati hogy fejezzem be a honlapot-úgyhogy jó lenne ha csatlakoznál esetleg.-)))))hm?Deadly Dose--------»DD«`Obi1one´ź---------Fear Combat
-
Detox!
senior tag
Ezt ecseteltem Nimrodnak is, de hát Ő még nem látta őket játszani..
itt [link] mindent megtalálsz róluk, nemtudom hogy mostanság mennyire aktívak, de nagy skalp lenne lenyomni őket egy waron, majd egyszer..
A fatter meg a kiccsaj együtt életveszélyes, nem hiszem hogy láttam náluk jobb kempereket. És gerillaharcban sem gyengébbek. Az öreg úgy kűld heccsátot visszafordulásból, ugrás közben asp-vel hogy azér má én kérek elnézést. A vájlingnak meg ha soti kerül a kezébe HT-n... Nem foghatatlan egyikőjük sem, és kiismerve őket, egykis rafkóval ölhetőek, de piszkosul észnél kell lenni.
Vájlingal amikor utoljára taliztam pubon jobb volt a scoreom, de láttam milyen amikor komolyan nyomja, és még van hova fejlődni (nekem legalábbis). GA-val már nem olyan veszélyes de hát nem is azzal nyomja.
N1 player nekem a mai napig icU`Tempo, nála még nem láttam jobbat. A mozgása, a skillje, a taktikája is példaértékű. A kövi screen még a néhai SaD seron készült, sztem életem eddigi legnagyobb formáját hoztam akkor [link] Büszke is vok rá , killeket tekintve pariban voltam vele, a deatheken viszont látszik hogy azért az egy másik szint..
Oks, akkor legyen hivatalos, ezentúl FEARush/RoMeO . Amint kész a honlap linkeskedd idefele Meg majd CB-n mindenképp regelnünk kellene"Dobogóra kerülj, ne a bitófára!" || www.nightchild.hu
-
Armahun
addikt
Valaki azt mondja meg nekem, hogy minek ez a PB? Ha valaki csalni akar, akkor 6 x körberöhögve kijátsza, aki meg rendesen akar azt ötpercenkét kivágja
Detox: Nem mondom komolyan, csak nem tudom kihagyni
''De mijazhogynemphsleszel??? Aztlássam énmeg hogy vmi idegen előtaggal pukiskodsz B+.. Kabal lemegyünk oszt fölszögezünk az első kibaszott lenninszoborra! .
FeaRusher leszel??''Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
RockHaRD
addikt
Mi nemrég játszogattunk Robival, meg Vájlingel, és hát.. hkm... nem előttem voltak mivel már nem nyomják komolyan, ezért már nem olyan jók. Aki világszinvonalú játékos náluk az a Huncut... ő nagyon kemény... viszont az icU klán egy az egybe csíter klán volt, szal ha neked Tempo volt a nagy ő, akkor ki kell hogy ábrándítsalak, mert az egész klán cheat-elt asszem 1.03-1.04 körül jött be a PB a szerókon, akkor tüntek el. Az egész klán.. Azóta csak ilyen kamu icU-sok vannak. Sztem legyél inkább FEARush/RoMaO sokkal jobb
-
Detox!
senior tag
válasz Armahun #3817 üzenetére
A pb azért van hogy baxakodjon és ledobálja a nem csalókat
igen, ezt én is idézni akartam az előbb , és először nem is akartam elfogadni a ''felkérést''. DE Sajnos sokminden változott azóta.. Puki átnyargalt, Kab-al is beszélgettünk és mondta hogy már csak ritkábban fog nyomulni, war szempotjából te sem vagy valami lelkes, ahogy sokan mások sem. Tupa nem jött a LEK ellen szal sztem őt sem a warok mozgatják, Soak pedig már régóta nincs/nem aktív.
Tehát itt van a PH! mint remek társaság, (továbbra is irogatnék ide ha lehet ezekután), de warokat tekintve nem aktív. Én pedig lehet hogy warbuzi vok, de egyedül nem tudok, és az FMJ-s fiaskó után szívesen ütköznék velük, ahogy sok más csapattal is.
Szal most úgy tűnhet hogy szart csináltam a számból, de a fentiek együttes kombinációja vezetett hozzá
Norbert: rég találkozam már vájlingal (4-5hónapja) de ezekszerint lehet hogy nem volt véletlen a score előnyöm. icU cheater klááán . Nem hallottam a dologról (igaz nem követem az eseményeket) de figyeltem párszor Tempot flyból és nem láttam semmi kirívót. Azonkívül hogy nagggyon pro szinten mozog. De lehet, viszont akkor se köll összetörni a lelki világomat, ojaan érzéketlen vaagy ()
RoMaO.. nab+ ezt jónak mondod.. kérdezdd Padreet ő már tud egyet s mást , mellesleg anno basseroztam már [link] együttesnek, igaz egy másik számban. A minőséget ne nézdd a Sony-BMG Records valahogy nem támogatott minket A jelenetek a Romper Stomper c. fimből származnak, és StompaR-el (tod ő is Rusher ) a neve kapcsán elegyettünk szóba anno pubon. Ő volt az első rushos akivel beszélgettünk asszem (mielőtt bárki megkövezne hogy antiszemita f@sz vok, NEM követek és éltetek semmilyen white power/Savaria Skins vagy egyéb hasonló ideológiát!, de azért az ember színe a fehér (vicc vót)."Dobogóra kerülj, ne a bitófára!" || www.nightchild.hu
-
Scoobyka
addikt
lessz ma vmi kis csapatmóka?
-
tupacamaru
veterán
válasz Kr/\toS #3827 üzenetére
Húúú, de rég volt. Itt már kemény 4 hónapja játszottam. Nekem nincs is meg ez az eredmény. Nem vallottam szégyent. Annyira.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Kr/\toS
senior tag
válasz tupacamaru #3830 üzenetére
Jaja régi szép idők... Valahol hiányzik egy kicsit..
Emléxem a viszavágót végig sem játszották Vájlíng meg Topike (vagy Bubu) ki is lépett, jól otthagyták Sziko-t... Azok a képek talán csak Pengének vannak meg...
[Szerkesztve] -
Detox!
senior tag
Én fehérről beszéltem te meg kékről, hogy lett ebből fekete humor.
Későn jött most ezen filózva kondítam
Tupa: habár nem voltott a fatter de most vagy 1.erősen túlbcsültem őket, vagy 2.nem az ő mókájuk a slowmo, vagy 3. kurv@ jó vagy
[Szerkesztve]"Dobogóra kerülj, ne a bitófára!" || www.nightchild.hu
-
Diego!
senior tag
Gördül a szeró.
-
tupacamaru
veterán
A 3. pont egyből kiesett. De olyan gyomorgörcsöm volt hogy csak na. Gondolhatod 4 hónapnyi gém után, totál amatőr voltam.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
magi20
senior tag
egyébként kurvára függ a kézmérettől........
nekem volt 518--diamondback van most-copperhead is volt a kezemben..
nekem speciel a diamondback jött be-mivel elég nagy kezem van.
de te sem vagy éppen kicsi,tehát nemtudom mekkora kezed van,de lehet razer jobban passzol.
az tény hogy razer többet tud.----------mennyibe kerül most az mx518?
de van pl revolution is,microsoftol-----------------na az kurva jó de 20kDeadly Dose--------»DD«`Obi1one´ź---------Fear Combat
-
Silencer83
addikt
udv Urak!
nemsoka jovok ujra gamelni, felpattintom a gamet
eger thema: en maradok Razer párti , eloszor DB-em volt ( hugomnak adtam ), azota meg Copperhead, nalam ez bejott -
magi20
senior tag
válasz Silencer83 #3848 üzenetére
na ellened még úgysem gammáztam,,tőled vettem a 6300-at igaz????????
Deadly Dose--------»DD«`Obi1one´ź---------Fear Combat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest