- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
haxy27
aktív tag
válasz <cafat> #2698 üzenetére
holnap csinálhatnál szerot ugy 18óra körül ha tudsz.
Én bizti ott leszek. amit küldtem azok kicsi páják igy nem kell sok ember már 4 - 6 emberel is jot lehet kaszálni. azthiszem 1 nagy pája van benne.
Jelentkezetek léci a mapokért és akkor holnap nyomulhatunk tutkó mapokon. Nekem nagyon tecik ez a pár map.A demokrácia azt jelenti, hogy mindenkinek lehetősége van a híd alatt aludni!
-
Diego!
senior tag
Indítom a szerót: prohardver.hu TDM DUNC
Jó játékot! -
Armahun
addikt
válasz <cafat> #2705 üzenetére
A .arch00 kiterjesztésú pályát bemásolod a C:\Documents and Settings\All Users\Dokumentumok\Monolith Productions\FEARCombat\Custom\AdditionalContent
Mappába.
Elindítod a játékot Multiplayer >> host >> Maps itt Az AVILABLE oszlopból hozzáadod a SELECTED oszlophoz OK >> LAUNCH gombbal iddítod a szervert.
Nem kell megvárni amíg betolt kiléphetsz ESC -vel.
Ha mindem igaz mostmár élnek az újjonan szerzett mapok és nem kezdi letölteni a szerverről.''
Igy eddig mindenkinek mőködött.
Nekem volt még olyan gondom, ha operaval töltöttem le a mapokat babrált valamit a kiterjesztésével, és használhatatlan lett.Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
Integrator
aktív tag
Nah, ma szerver valaki?
-
haxy27
aktív tag
válasz <cafat> #2705 üzenetére
kérdés hogy mikor nem látja? ha szervert akarsz csinálni akkor persze hogy nem látja mert igy csak kliensként jó azaz csatlakogyszerverhez anélkül hogy le töltenéd.
Ha szervert akarsz akkor az első mapába simán a fájlokat másolod. de ezt már elötem le irták.Egyébként tutko müködik.A demokrácia azt jelenti, hogy mindenkinek lehetősége van a híd alatt aludni!
-
haxy27
aktív tag
válasz Armahun #2707 üzenetére
Bocs de meg kellet várni még be töltödik mégpeddig azért mert átmásolja a második mapába aminek most nem tom a nevét de oda már a CRC alapján hozza létre a könyvtárat és ráadásul még tömöriti is a fájlt. Ugyan tényleg 1 - 2 mapnál pár megánál nem kell sok idő még megcsinálja de én megprobáltam 10 mapon ez ugy 120MB volt erre 20 másodpercet vártam legalább mire átmásolta és tömöritete.
Viszont van hátránya is a dolognak mivel nem akar mindenki szervert csinálni igy csak a helyet foglalja feleslegesen mer ugya meglesz egyszer eredetiben +még tömöritve is ez kb 30% - 60% + hely foglalást jelent. Ha nem kell a szerver akkor minek?
Másik meg van akinek a fájl másolás is gond nem ám még ezzel is szorakozon. dehát kinek hogy megy csinálja mindenki ugy ahogy akarja. de szerintem egy ttömöritet mapábol könyebb be másolni egy másik mapába. Gondolom én.
[Szerkesztve]A demokrácia azt jelenti, hogy mindenkinek lehetősége van a híd alatt aludni!
-
tupacamaru
veterán
Köszönjük figyelmességteket. Jó volt ma a játék. Köszi a gémet skacok.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
GC-EvelyN
csendes tag
Hello!
-
tupacamaru
veterán
válasz GC-EvelyN #2712 üzenetére
Helló, üdvözöllek kicsiny társaságunkban. Asszem nem kell bemutatkoznom.
Csak meg talált bennünket valahogy.
[Szerkesztve]Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
GC-EvelyN
csendes tag
válasz tupacamaru #2713 üzenetére
na ez volt aztán a gyors válasz.Gratula Tupa
Olvasgatom itt a fórumot, látom van itt minden. Nade nekem is lesz majd kérdésem.
Van 3 vinyó a gépben. Egy 80gb sata a rendszernek, 10gb particióval, egy 200gb Ataés egy 200gb sata. Namost a 200gb-s satáról 10ezerrel másol az atára. Miért? -
GC-EvelyN
csendes tag
Amúgy elírtam a nevemet. Meg lehet változtatni valahogy?
-
tupacamaru
veterán
válasz GC-EvelyN #2714 üzenetére
Még ilyenkor szoktam játékot és szervert köszönni. A kérdésedre a válaszom: fogalmam sincsen. De vannak itt vinyó topikok is, meg azonnali kérdések órája topik is, ott lehet hogy tudnak válaszolni neked. Megyek dikózni, holnap melódia.
#2715: Láttam hogy elírtad, azt hittem hogy direkt. Szerintem már nem lehet megváltoztatni.
[Szerkesztve]Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
GC-EvelyN
csendes tag
Ja, akkor köszönöm a szervert és a játékot. Ne küldj már el más topicba, ezt is alig találtam meg
-
GC-EvelyN
csendes tag
Próbálom közben kihámozni, hogy ki kicsoda a társaságban. camper már megvan, és cafat is.Ha nem sikerül módosítani a nevemen, kénytelen leszek új regisztrációt csinálni. Pedig azt utálom. Bár azt jobban utálom, ha a nevem nem helyessen van leírva
Helyessen egy s-sel
[Szerkesztve] -
Nimrod
addikt
válasz Integrator #2719 üzenetére
Vagy csak G.I.R.L.?
-
GC-EvelyN
csendes tag
válasz Integrator #2719 üzenetére
Szia!
Nos, több éve játszok ezzel azzal, de főleg autóversennyel és fps-sel. A többi nem mozgat meg. Sajnálom, hogy nem húztam a strigulákat, hogy az általad feltett kérdést mennyien szegezték már nekem. Szerény becslésem szerint 500 felett. Válasz helyett megosztom Veled eddigi tapasztalatomat, miszerint ha azt mondtam ''igen'', nem hitték el. Utána mondtam, hogy ''akkor nem''. ''Erre a mit szórakozol?!!'' és variánsai következtek, durva, vagy kevésbé durva jelzőkkel körítve. Ezért (és ne haragudj), engedd meg, hogy a kérdésedet elengedjem a fülem mellett. Egyébként nem fújok Rád az előzmények ismerete nélkül az információéhséged ily módon történő kifejezésre juttatása miatt, hiszen a kérdésed gyakorlatilag teljesen jogos és érthető. -
tupacamaru
veterán
Skacok, mától kezdve ne számítsatok rám. Asszem onlány fogok vállalkozni és nem lesz időm a játékra. Azért este fejbedobok pár embert gránáttal, meg lesz egy pár faliszőnyeg is.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
cgod
tag
Na udvozlet mindnkinek, tegnap sikeresen felraktam en is ezt a csodat, viszont valami miatt a serverek 3/4 edere nem akar konnyektalni, mindenfele hibauzenet nelkul kivag, amit nem nagyon ertek...elvben us 108 patch van rajt, PB vel meg nem csinaltam semmit, de ha ezek lennenek a hibak, akkkor gondolom kiirna. Amugy kolis net, egy ip ala ugye 100k gep van beosztva, es ennek koszonhetoen folyamatos passive mode, bar ez nem tom mennyire zavar be...tovabbi jonapot
Ha valami kell gyorsan, telefon a barátod | Eladó használt montik, érdeklődni a szokott felületeken.
-
MODERÁTOR
-
TbneT(HUN)
csendes tag
válasz GC-EvelyN #2714 üzenetére
Szia !
Tegnap jó volt game-elni többek közt veled is.
A problémádat illetően szerintem nincs jól feltelepítve a chipset driver ami az alaplapodhoz szükséges.
Ha inteles a lap akkor : [link]
ezzel be tudod azonosítani és itt a megfelelőt letölteni: [link]
Ha Nvidia akkor pedig: [link] innen kell a megfelelőt kicsemegézni.
Üdv remélem segíthettem
[Szerkesztve]... 2Moons Abaddon szerver...
-
TbneT(HUN)
csendes tag
válasz tupacamaru #2727 üzenetére
Ne már És mit fogsz vállakozni ha szabad érdeklődni felőle ?
... 2Moons Abaddon szerver...
-
tupacamaru
veterán
válasz TbneT(HUN) #2731 üzenetére
ÁÁÁ, semmire. Reggel egy csávó mindegyik fórumba beírt valami hülyeséget, hogy töltsünk le ezt meg azt az onlányvállalkozás honlapjáró. De már törölték a hsz-ét. Csak ezért írtam hogy nem érek rá mert most már vállalkozni fogok. Ne essetek pánikba este ismét megpróbáljuk. Remélem lesz szeró és pléjer is elég.
-
haxy27
aktív tag
válasz tupacamaru #2732 üzenetére
Én megyek 21 óráig bizti fent tudok lenni mert meg akarom nézni a Dr Houst, meg utána is lesz valami film.
De jó lenne ma egy kicsit korában kezdeni a gammet mondjuk 18 - 19 között.A demokrácia azt jelenti, hogy mindenkinek lehetősége van a híd alatt aludni!
-
tzimash
őstag
este számithattok rám is
más.
egyik haverom is játszana fear combatot, de mindenhonnan kiesik pb hibaüzikkel.
összefüghet ez azzal, hogy mikrós nete van? van valami megoldás erre? -
Diego!
senior tag
Sziasztok. Ha van rá igény tudom indítani előbb is a szerót, csak írjátok meg kb. mikor?
-
RockHaRD
addikt
Mindenki imádkozzon értem, hogy estére tudjak jönni FEAR-ezni... Most lesz elég kemény átszerelés áldozata a gépem. Megkapja a hőn (érted) áhitott Vízhűtést. Remélem estére már használatra kész lesz. (70-80%-os overclockal együtt )
-
haxy27
aktív tag
mikor indul a szero?
az nekm sok még a 20E is gondolkodom.A demokrácia azt jelenti, hogy mindenkinek lehetősége van a híd alatt aludni!
-
<cafat>
senior tag
indítom a szerót ha érdekel vkit: Prohardver.hu PH<cafat> TDM
jelszó: grandfather -
<cafat>
senior tag
válasz Integrator #2743 üzenetére
hát persze, és gyorsabban is a futás
-
RockHaRD
addikt
válasz Integrator #2740 üzenetére
Zalman, és ThermalTake Vízhűtés nagyon OFF-os... az csak hülyéknek van. Átgondolatlan, stb... Tényleg nem éri meg... 50-60ért elég jót tudsz összeállítani ami sz@rrá veri a zalmant. Egyébként megkérdezted privátban is, és azt írtam, hogy vegyél fel msn-en, és mindent elmondok. Ha leirnám mindenegyes alkatrész nevét, meg stb, akkor elég hosszu HSZ lenne, amolyan kisregény féle... És egy olyan kijelentés, amit régen tettél, hogy ''minden vizhűtés hűt mindent''... ez elég A vized azt hűti, amire veszel blokkot, amire elég kapacitású radiátorod van, meg elég erős pumpa... juvenorbee@freemail.hu msn, és mindenre válaszolok..
-
RockHaRD
addikt
-
Integrator
aktív tag
válasz RockHaRD #2745 üzenetére
Az a Zalman, ami 60E Ft, hűt CPU, VGA, és chipset, a többit valóban nem, de személyes volt rá alkalmam kipróbálni, és ehhez a 3-hoz bőven elég, sőt, sztem húzás nélkül sok is a pumpa plusz radiátor. (Mellesleg nekem a minden vízhűtés hűt mindent kifejezés alatt a mindent az a CPU, chipset és VGA-ban merül ki. Fel sem merült bennem, hogy vízhűtéssel hűtsem a HDD-t, ill a RAM-okat, nekem arra hűtőbrdáim vannak) De abban egyet érte veled, hogy a Thermaltake ill. Zalman hűtéseknek elég egyszerű az összeszerelésük, használatok, épp azért, hogy mindenki vigye mint a cukrot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest