Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jahno

    őstag

    válasz -NoVa- #71066 üzenetére

    Nem is baj, ha ilyenek vannak körben, bár reggel 6kor kirakják a törölközőt a medencéhez és foglalják egész napra, de általában jó arcok szoktak lenni, ha nagy a buli akkor is belefér a témakörbe és sokkal jobban kijönnék akármilyen 60+ bandával, mint mondjuk egy friss angol legénybúcsússal. Tenerifén szomszéd szálloda azért kapott lehúzást, mert a kerti sétányon belement egy kavics a szandáljába és milyen koszos fekete a part :W Ezek ilyenek. Általában képet nézek és mittomén. Érzésre jó lesz az :DD

    Idehaza amikor a szállás.hu és társai terjedni kezdtek akkor voltunk Poroszlón "idén felújított" szálláson, ami nagyjából 30 éve nem látott alap karbantartást sem... Fórumokon ment a dühöngés rendesen, helyi megmondóember mutogatott az üzemeltetőre, az a tulajra, szállás.hu meg visszaírt, hogy sem a leírásokért sem semmiért felelősséget nem vállalnak, azt írják oda amit kapnak a megrendelőtől. Végül elsöpörte a népharag elég rendesen.

    Kicsit csalódás volt annó Debrecenben a híres Danubius, Siófokon a CE (pedig ennek csupa fasza értékelése van!), Kalocsán a nagy szállló, de tán ennyi Poroszlón kívül.

    Balatonfüreden amikett emlegettem az világ pöcke, Keszthelyen a Helikon kicsit KGST-s, de baráti személyzet, jóság minden meg a jó ég tudja hány helyen jártunk.

    Ha meg a helyi kajára gyúrok, akkor sosem találom meg Búbánat völgyben a világ pöcke vadkacsa büfét, Zalában fácánkeveset és hasonlókat. Néha elég futtában valami hotdog, vagy menüs kifőzde. Most itt baján enne a fene éttermi kosztot, ha akad helyette lángos, hurkakóbász, egyéb értelmes vidéki rettenet ami szembe fog jönni.

Új hozzászólás Aktív témák