Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jahno

    őstag

    válasz FőDudu #70127 üzenetére

    Engem pont nem zavar ha 5 évig ugyanabban ülök. Ugyanaz a lakás van, éppen elég, ha a melóhely ilyen sűrűn változik, nem akarok kavarni autóval is, mert minek.

    Tartós bérlet érdekes, de marketing anyagokban szintén mindig csak az elvi minimum van benne, szóval jó lenne egy pontos ajánlat vagy szerződéstervezet. Utána lehet matekozni.

    Akkor is hasonló ára volt, mikor 20 éve néztem meg 15 éve. Van haverom aki cégek flottakezelője volt bérbeadó, aztán bérlő oldalon, akármikor megfejt nekem bármit és akármerre járok ki szoktam faggatni mindenkit mindenről, de folyton az jött le, hogy pont nem magán embernek való, mert csak.

    9-14 milliós autót sem nézegetek, hanem mondjuk 3.5-ért Daciát, oszt lehet köpködni, hogy szarfrancia :-D 2 évente sem szeretnék újba ülni, de ha 2 milliót kifizetek akkor lesz egy saját és jól vagyok sok évig. Tudnám én mit kell venni, nem azzal van a baj. Ha ennyi pénzem lenne akkor is alap Daciát vennék, elmennék nyaralni és még lehet fényképezőt is előbb szereznék 1 millióért, mint 4 milliós autó helyett 9-10est nézegetem. Bukó meg bukó, minden bukó az élet is. Bujdy szerintem hamar kiszámolná, hogy ha napi kétszer használod odahaza a budit, az sokkal nagyobb bukó és van értelme a szomszéddal közösen bérelni a bejáratok közt :C

    500 Euró fix havit elő sem tudok szedni sehonnan az biztos. Ez számolható. 100ezer forint alattira még esély lehet, most jelen pillanatban az is necces. Lízingben ezek szerint 2 év alatt kifizetek egy 5 év garis autót? Ha mindig az új és másik modell lenne az igényem, akkor okés, bár legtöbb cég nem megy ilyen rövid futamidőkkel. Akad aki igen és lízingelteket árul vissza ki piacra, azokat ki tudom faggatni. Ebben az esetben bevállalnék egy 100ezer forint alatti törlesztőt és az évi maradék 1 millióból jó pár kötelező szervízt, tartozékot és gumi szettet ki bírok csengetni.

    Szóval nekem nagy különbség és persze ha a lízing cég kényelmesen hordja szervízbe vagy mosóba, akkor annak is megjelenik az ára, cserébe sok más korláttal is jár. Aminek engem fele nem zavarna, de sok mást biztosan, mert haver azért vakarta a fejét egy darabig az üléshuzat színén és a gumik márkáján.

Új hozzászólás Aktív témák