Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • A. Crowley

    csendes tag

    Sziasztok. Nagyon brutál 2 héten vagyunk túl. Azóta csak random read only.
    Kezdődött, hogy elautókáztunk apósomékhoz, ahol lefestettük a garázst meg a kutat. Aztán hétvégén a Mesés Shirazban - ez speciel jó volt, 1 nap tényleg csill és lazaság. Gyereket meg otthagytuk nagyszülőknél.
    Hétfő este csörög a telefon vacsi közben, mondja a feleségem, hogy felvesz, hátha valami baj van. Hát az történt, hogy vihar volt, bevert a konyhába, a gyerek kiment mezítláb és hanyattvágta magát a kövön, most vérzik, és púp. Apósom szerint: nem komoly. A gyerek hemofíliás, plusz bármilyen ekkora trauma normál gyereknél is veszélyes. Mivel apósom már alkoholt fogyasztott, így sógoromnak szóltunk, hogy repüljön a gyerekért. Kórház, legközelebb Nyíregyháza. Mi másnap reggel hatkor indultunk. Délután kocsi hátsó ülésről dolgozás, mert a GDP-t növelni kell. Gyerek intenzíven, szerencsére nincs komolyabb fejsérülés. 2 éjszaka megfigyelés, közben én meg remote work. Szerda este haza.
    Még mindig diónyi puklija van, de ez már haladás, eredetileg akkora volt, mint fél barack.
    Fiam ottmaradt csüt-szomb, mert programot szervezett neki a keresztapja, lelkileg megviselte volna, ha nem mehet. Tegnapelőtt hozta haza.
    Szóval volt idegbaj, utazás rendesen. És tegnap végre használtuk a medencét is. :)

Új hozzászólás Aktív témák