Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • npera

    újonc

    válasz eattila #37799 üzenetére

    Ez azért nagyon vicces helyzet, mert a mostani főnököm főnökével párhuzamos pozíciót néztem ki. Van egy elég komoly átszervezés előkészítendő, hogy kiszakítják az ICE motorfejlesztést a cégből és külön cég lesz belőle akik majd a konkurrenciának is tudnak fejleszteni.

    Hogy maradjon elég kompetencia az elektrifikáció területén, ezért most egy új elektromos hajtásláncfejlesztési részleget toboroznak össze. Ott szeretném a teljes hajtáslánc tesztelési operációját irányítani. A mókás dolog az, hogy mivel korábban az elektromos gépek és inverterek tesztelését külsős szereplők végezték ezért másfél éven keresztül ennek az alapjait én álmodtam meg és raktam össze. A jelenlegi csoportom az én munkám alapján hajtja a gépeket a tesztcellákban. Annyi a különbség, hogy abban "csak" az elektromos gép és az inverter volt benne, a reduktor nem. A reduktorokra és sebességváltókra külön részleg van/volt. Viszont most összeolvasztják a két részleget és kell ember. Én meg jelentkeztem.

    A dolog pikantériája az, hogy az ilyen applikációkat a vezetőség át kell tárgyalja, tehát amint feldolgozták a jelentkezésemet a mostani főnököm és az ő főnöke is megérti majd, hogy mennék át az új részlegbe és lépnék felfelé. Tehát ha még nem is kapom meg az állást elég jól kikristályosodik, hogy vannak ambícióim és kézbe is veszem a dolgokat, nem csak úszom az árral. Fizutárgyaláson ez vicces.

    Akárhogy is lesz most már folyamatosan pályázni fogok amíg meg nem kapok valami értelmes vezetői állást, mert ki akarom hívni magamat ezen a területen is. Volt elég sokáig alkalmazott, most jöhet valami más.

Új hozzászólás Aktív témák