Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Shkiz0

    nagyúr

    válasz Jinxb1rd #3525 üzenetére

    Én személy szerint ezért utálom hallgatni a cheaterezést, mert a csalókat gyorsabban ki lehetne szűrni, ha Béla nem küldene napi 12 false reportot egymaga.

    A BSG meg ha méltóztatna berakni a replayt, akkor lehet a 12 false report mondjuk 3-ra redukálódna, máris az általad levezetett 73 player/óra is 18-20-ra apadna ami mindjárt barátságosabb.
    Mivel az arena és a tarkov ugyanarra a kódra épül, a replayt sem lenne nagyon nagy show betenni, még sem teszik. Mindezt úgy, hogy a játék baromi túlárazott. Arról nem beszélve, hogy több mint 7 éve béta, és ideje lenne már elérni azt az 1.0-át, mert örökké nem lehet azzal takarózni, hogy hát azért ilyen a game mert béta....

    Nézek jó pár itthoni és külföldi streamert is, a játékosszámon is meglátszik, hogy nagyon kevés a player. Sokkal kevesebb a playerbase jelenleg mint amúgy a korábbi wipeok hasonló szakaszába. Ez a tendencia pedig már egy ideje folyamatos csökkenést mutat, ami egyet jelent azzal, hogy vagy ráuntak egyszerűen a játékra az emberek, vagy nem játszanak vele, mert annyi a csaló.

    Új hardverek számlával, garanciával érd PM.

Új hozzászólás Aktív témák