- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozont
veterán
Itt is megkérdezem, mert a játék topicja nem valami népes. Az Alice Madness Returns kapott már javítást? Keresetem, de nem nagyon találtam, de lehet csak átsiklottam felette.
Az origin is frissíti a telepített játékokat mint a steam? -
Gergosz2
veterán
Csoki!
Steamen The Tiny Bang Story 2.24 €
MIvel megvettem már rég a játékot pár szót írnék róla:
azoknak ajánlom akik szeretik az ilyen puzzle , kattingatós tárgykeresős játékokat, néha egy kis gondolkozós résszel. Meg ez szürrealista környezet negyon adja. Nekem bejött .
[ Szerkesztve ]
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Tudom hogy steam trade tema, de nalam van egy folosbe, 500 forintert vagy sacred2-ert megszamitom .
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
-
Crytek
nagyúr
Amazon:
Medal Of Honor 6,99 dollár! (~1700FT)
Next PC Upgrade: 2022
-
dokken
tag
GetGames Cryostasis €2
-
djculture
félisten
amazon-t sikeresen feltörték, aki ott vásárolt nemárt ha résen lesz és nem tesz arra a számlájára kesst. [link]
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz bAtt001 #9469 üzenetére
Lehetséges én az orosz fórumokon értesültem róla , ott meg már az egészröl beszéltek. De majd kiderül Minden esetre azért nem lepődnék meg ha végül más is kiderülne. Sonynál is tereltek először. Mondjuk szerintem aki okos ugyis netes virtuális számla csomagról vásárol csak annak a megváltoztatása se két fillér ilyen eseteknél.
[ Szerkesztve ]
-
Amantius
senior tag
válasz $p@rr0w #9462 üzenetére
Alapvetően hidden object (messze nem az igénytelen fajtából), de vannak rejtvények ahol a megtalált tárgyakat kell használni, kombinálni a továbbjutáshoz, mindezt egy frankón megrajzolt világban. Egy szép nagy puzzle-t is össze kell rakni a végére.
Nagy gáz, kis szerencse!
-
FZoleee
tag
Mafia 2 $7.49, euróban nem tudom mennyi, nekem valamiért dollárban jelenik meg.
-
_stick_
őstag
Ezt muszály betennem.
-
-
Crytek
nagyúr
Amazon-on: Bad Company 2 $6,99!
Next PC Upgrade: 2022
-
dokken
tag
Amazon leárazás ezen a héten:
1/18 – Battlefield Bad Company 2 [amazon.com] – $6.99 – $1.99 with $5 holiday promo code
1/19 – Crysis Maximum [amazon.com] – $7.49 – $2.49 with $5 holiday promo code
1/20 – Bulletstorm [amazon.com] – $6.99 – $1.99 with $5 holiday promo code
1/21 – Crysis 2 [amazon.com] – $9.99 – $4.99 with $5 holiday promo code -
Hunork
veterán
válasz BioNiCMaN #9486 üzenetére
Év elején zárult le egy akció CDG-ban, akkor 3k volt a Crysis 2. (én meg is vettem!) De szerintem megint lesz majd, ennyit megér a dobozos változat. Szerintem.
És köszi Jack-et, koxx már csinált is egy példányt!"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Angelo69
senior tag
-
BioNiCMaN
addikt
Nálam ez elvi kérdés. (Egyszer régen lehetett venni Crysis 2-t a Steam-en, most meg nem, én így demonstrálok a döntés ellen. Úgy tudom, hogy az EA már egy válság stábot is összehívott, az általam kialakult helyzetet kezelésére. )
(#9487) Hunork
A kisdobos ott segít, ahol tud.
[ Szerkesztve ]
Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.
-
$p@rr0w
őstag
válasz BioNiCMaN #9495 üzenetére
Ne hidd hogy egyedül vagy, én se veszek ez miatt Crysist amíg nem lesz steames megint! (Jelenleg úgy hallom fontolgatják egy küldöttség kihelyezését hogy közvetlenül tárgyalhassanak velünk a tényálladékról... ) Én személy szerint hajlandó vagyok a végsőkig is elmenni ha kell soha többé nem eszek spanótot ezzel talán térdre kényszerítem a bitangokat!
Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest