- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heavyrain
őstag
Steam leértékelte az Alan Wake-et 90%-al
AW+AW:AN együtt 3.60 euró. (~4.7 dollár)Kiváncsi vagyok hányan fogják megvenni a Humble Bundle után
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
Akit esetleg érdekel Grid 2 egész korrekt áron be lehet tőlük szerezni
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
morvaigaben
tag
Kettőt vihetsz átváltva kb $10-ért
(ha jól tudom az EA-s játékok a régiózárasak Nuuvem-en, ez mind Steames)
[ Szerkesztve ]
"Yo mama's so poor that she can't even pay attention......" - Eric Cartman | Battletag: Gabe#2489
-
TTomax
félisten
Ohh köszönöm szépen! Vettem is egyet, alig több mint 20 fontra jött ki eddig GMG-n volt a legjobb áron 21 font körül azt hiszem...
Szerk: Processing
Hopp már meg is jött a steam key...
Nohh már tölti is a steam.. Grid 2 retailként látszik.
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
cskamacska
addikt
válasz szami777 #34106 üzenetére
Van ám náluk THQ bundli kulcs is ócóé.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
szami777
addikt
válasz cskamacska #34113 üzenetére
Már behúztam
Nekem a Black ops kéne tőlük 12 euróért, de sajna ki fogytak jelenleg[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
warcat
veterán
Hm,hát én vettem Don't Starve-ot,egyrészt tetszett amit láttam belőle,másrészt szerepel a steames kártyajátékban, 0,8-0,9EUR a kártyák darabja, 3 esik és úgy 5 euróra jön ki az ára ami már korrekt.
Kaptam kulcsot nem volt gond,de elvileg ha paypallal fizetsz ugyanaz van mint gmg-n,egyeznie kell a regisztált és paypalos emailcímnek.Kissé túl sok személyes adatot kérdeznek szerintem, név,lakcím,telefonszámEA: It's in the crate!
-
wwenigma
Jómunkásember
Hmm jo ez az uj WalkingDeades bundle, amazonrol mar megvan igy buszken fogok beaktivalni egy 1$-os kulcsot belole, ha 5.-en este fizukor még fog tartani az eksön.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
warcat
veterán
válasz TTomax #34118 üzenetére
GamersGate uk oldalán a
csókosoknakkedvezménnyel rendelkezőknek 21 fontra jön ki a Grid 2,pl ha szólsz megvettem volna és az ugye fix oldal.Ráadásul ha jól látom még kb reggelig tart a preorder és hozzácsapják az első részt Steam kulcsként.Don't Starve-ot viszont Steamen kívül csak gmg-n láttam ,ott meg már napok óta out of stock.
[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
TTomax
félisten
válasz warcat #34119 üzenetére
GGn nekem is van accom csak még nagyon low... GMG-n viszont el tudtad hozni 20% promo koddal ha jól emlékszem ugy is 21 font körül volt...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
csaba951
veterán
válasz TTomax #34120 üzenetére
Ez csak Nyugat-Európában számít nagy számnak. Magyarországon mindenféle akció nélkül kerül ugyanennyibe.
-
-
-
zone
őstag
-
Wolverine
félisten
válasz depzoo #34125 üzenetére
A "szürke árusítás" azt jelenti, hogy nem egyértelműen fekete forrásúak a játékaik (pl. lopott vagy hackelt kulcsok), de nincs is joguk arra, hogy forgalmazzák ezeket.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
csaba951
veterán
válasz po1son #34129 üzenetére
Külön van belőle sima, meg Steam változat. Figyelj oda, melyiket veszed meg! Kb. ennyi.
Szerintem nem jó játék. Forgatókönyv erősen dramaturgiai hibákkal küzd, a játékmenete meg enyhén szólva kiakasztó! Szinte minden checkpoint elérésekor megváltoztatja a fegyverek kiosztását, lehetőleg olyanra ami neked éppen nem jó.
[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
válasz szami777 #34114 üzenetére
Nagyon dicséretes, akkor te is egy 1 dolláros HumbliBundli kulcshoz jutottál 3600 forintért. Nézd, legalább nem 25000 forint volt.
Az ilyen cuccok miatt sikít egy cédékulcsboltról, hogy originál Észak-türkmenisztáni.
más:
Fele árú Activision Good Old Games.com promó
benne
VAMPIRE THE MASQUERADE - REDEMPTION
ARCANUM: OF STEAMWORKS AND MAGICK OBSCURA
DARK REIGN 2
3-3 dollárért[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
szami777
addikt
válasz cskamacska #34131 üzenetére
Mondtam én, hogy 11 euroért vettem?
Aki lemararadt róla, vagy nem is sejti, hogy ez anno mennyi volt , az megveszi[ Szerkesztve ]
-
SenorGrande
senior tag
Magicka: Wizards of the Square Tablet 24 órán keresztül ingyenes iOS-re és 1$ Androidra.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
Predator2
addikt
Helló
Szerintetek honnan tudnék a legolcsóbban csak tájékozódok:
- Max Payne 3
- SC Conviction
- Hitman Absolution
- Mafia 2Játékot venni? (PC) megbízható forrásból. (Steam-re Originre, vagy Uplay-re)
Illetve
Mi történik olyankor ha egy nap azt mondja a VALVE, hogy megszünteti a Steam-et?
Mi lenne az addig megvett játékokkal?[ Szerkesztve ]
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
danih
veterán
válasz SenorGrande #34135 üzenetére
LOL Castle Crashers lett a Magickából?
-
Heavyrain
őstag
-
darkling
tag
Ma lesz új Getloaded.
Kattintsatok a twitter ikonra.Why is a soap bubble round?
-
csoli31
aktív tag
Aki először írja be a "Köszönöm" szót (utálom a ninjákat), válaszolva erre a hozzászólásra, az kapja meg a Humble Weekly Sale (Telltale játékok) alap csomag tartalmát, Steam kulcs formájában (magyarán a The Walking Dead nélkül, mivel az kell nekem). ;
Elkelt!
[ Szerkesztve ]
"Amikor a néma ember megszólal": http://www.youtube.com/watch?v=5J0D1cHARMc
-
Heavyrain
őstag
Megjelent aGet Loaded
Borderlands 2 + Xcom: Enemy Unknow 25 font (~8675 Ft)
Az alábbi játékok közül bármely kettő 8font(~2270 Ft)
-Civ 5 Gods and Kings expansion
-Darkness 2
-Spec Ops: The Line
-Maffia 2
-Borderlands GOTY
-Civ 5
-Bioshock 2
-Duke Nukem Forever
-Bioshock (1)
-Civ 4 Complete[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest