- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Big Fish Games
-
-
-
Ilsyde
őstag
Prime World béta hétvége van megint. Itt van három béta kulcs ha valaki ki szeretné próbálni:
0TVKV915118690UV
92BGX8121185GA59
4JSJSLW91186ZXGF[ Szerkesztve ]
-
-
Crytek
nagyúr
Be Mine 8-nál már értem miért tettek rá plusz napokat
ONCE WE REACH 10,000,000 BUNDLES SOLD, YOU GET THIS FOR FREE
AWESOME MYSTERY GAME (SERIOUSLY)[ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
bullseye
addikt
Eldönthetnétek, hogy Crytek azért szemét, mert csak sort gyűjt, vagy azért, mert ki akarja használni egy játék meghirdetett képességeit. Vagy mert nincs rajta sapka.
De most komolyan, a Co-op általában sokkal jobb móka a szingli játéknál, ha van kivel. Szóval ha egy játék azt mondja tud ilyet, és nem működik rendesen, az nagy gáz (pl. Star Trek-nél is elég komoly balhé volt.)
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
Crytek
nagyúr
válasz #79621120 #33571 üzenetére
Nem kell elnézést kérni nincs miért!
Coopban minden jobb a haverokkal való ökörködések miatt!
Egy, egyedül unalmas monoton akármit is feldob egy 4fős coop!Be Mine 8 desura szarjai akinek kell vigye:
Guncraft 71EA7-B875B-F1482-DA5C1-C80F7
Constant C LW412-I4Q9D-NKTRV-4924U-NYC13
Radical Roach R25U0-5F0OV-99BCS-G2ZLZ-IKUZD
Elesusis OSEUO-W5U99-DUHWS-QUNAU-MKULQ ---> Ez az egyetlen ami ér is valamit kár hogy nincs steam-re
Paranautical Activity QYDNE-4H3WW-LQI7K-ZSK5N-2UU77[ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
Hangm4n
tag
Már van Alan Wake 4000-ért a vaterán.
-
törölt tag
válasz BoneDragon #33578 üzenetére
Szállítási költség: Van
Szállítási és
fizetési mód: Személyes átvételGarancia: Nincs
-
Wolverine
félisten
-
djculture
félisten
válasz Wolverine #33584 üzenetére
Mindenki más stílust szeret, én meg az ilyen kardozós rpg-ket utálom. Mind egyforma. Mindegyik képes lelombozni mert tuti hogy előjön egy hiba ami miatt nem tudok tovább menni. Ilyen komplexitású világba egyszerűen belekódolták a hibák, mikor valamit kijavítanak tíz másik hibát okoz.
-
addikt
válasz djculture #33586 üzenetére
nem akarok állást foglalni, mert igazából mindenféle stílusban van, amit szeretek. de pl. crysis3-ban mocskosul idegesített, mikor beragadtam az álló vonat és a farönk közé és kezdhettem elölről a legutolsó checkpoint-tól (ami elég virtuális térben is messze plusz még 5 percnyi "átvezető" videónyira is volt)
pedig ez nem is akkora világ és nem is egy indie cím (és ennek ellenére nem úgy terjedt el a játék, mint hatalmas bughalmaz)magyarán szerintem hülyeség ezt stílushoz kötni. ok, a fallout-okban rengeteg a bug, de még mindig arányos ahhoz, hogy 10-20szor nagyobb a játékideje is, mint egy 6-8 órás fps-nek.
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
törölt tag
Most sajnálom csak , hogy annak idején nem vettem meg a Humble Tripwire bundle-t . ( a Killing Floor játékhoz hiányzik néhány DLC )
-
Xmodule
őstag
Van Helsing-et megvettem. Majd jöhet multi moka ha akar valaki csak elöbb egyedul tolom végig
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
sagem
addikt
válasz Heavyrain #33593 üzenetére
az FTL 84 metascore, szal az kilőve
vak vagyok látom már te is írtad..a light keresésre kidobja ezt is: Sword of the Stars: The Pit és ez 70 metascoron van..bár nyilván nem ez lesz[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
Tothgera30
Ármester
Eredeti Need For Speed - Most Wanted (2005) nevű Pc játék nincs valakinek elfekvőben, szívesen megvenném.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest