Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TazLeacher

    nagyúr

    válasz ollie #2349 üzenetére

    Előre generált paklik vannak, abból választhatsz (ha jól emlékszem alapból 8 minenki ugyan azokat kapja). Utána nyerhetsz a pakliba lapokat, de az belekerül és kész. (Arról döntesz, hogy a nyert lapokat használod-e vagy sem, de másról nem). Ennyi. Utána 0,99 euróért vehetsz még pakliszetteket. Ráadásul mindenki arról panaszkodik, hogy kevés a paklikban a föld (ha nem ismered a Magic-et, ez olyan, mint a BF-ban az Orb), és sokszor szívnak e miatt. Én annó csak próbálkoztam a Magic-el (élőben), így nincs tapasztalatom, de ahogy olvastam, egy pakli fele általában föld. Itt asszem a harmada. Rendszeres, hogy azért veszítesz meccset, mert nem húzol földet, és nem tudsz lapokat kijátszani. Ami bosszantó, ha Te raktad össze a dekked, de felháborító, ha nem lehet módosítani. Tehát a játék tökéletes lehetett volna (gyönyörű, minden lap olyan, mint a valós játékban, nem kell komoly összegeket belefeccölni), de csúnyán elcseszték.

    Én úgy csináltam volna, hogy megveszed az alappaklit X pénzért és megkapod az összes alap paklis lapot. Utána, ha veszel egy Boostert, akkor megkapod a Booster összes lapját. Így el lehetett volna kerülni azt, hogy "aki több pénzt költ, az nyer", meg lett volna mindenkinek az esélye, és ők is többet szedhettek volna be érte, és nem 10 eurós játék lehetett volna, hanem normál áron mehetne (monjuk 20-30 euróért), és egy Booster meg simán lehetett volna drágább (mondjuk 10 euró). A komplett pack most 40 euró mindennel együtt. Szerintem a játékosok is jobban örültek volna, ők is jobban megszedték volna magukat, és megalkodták volna azt, ami még senkinek sem sikerült. Sajnos nekik sem.

    Mondjuk ott a Magic online, csak az ugyan azon az elven működik, mint a szokásos ilyen játékok (vagyis valós pénzt kell fizetned egy boosterért, aztán bontasz, amit bontasz), ráadásul már régi is.

    Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

Új hozzászólás Aktív témák