Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dilikutya

    félisten

    válasz ZsZso #135146 üzenetére

    Én most sokalltam be a Far Cry-tól. :) Év végén lenyomtam a 3. rész 2. felét több év kihagyás után, aztán ha már az Epic kicioccón adta, akkor az 5+New Dawn is pipa pár hónap alatt, az ugyanekkor vett 4-be még belekezdtem, de az már kínszenvedés ezek után. :) Pedig ugyanaz, igazából látványosan a grafika sem jobb egyiknél se, játékmenet is csak a New Dawn-ban más picit a kamu rpg elemek miatt. De lehet nem egymásután kell ezeket pár hónap alatt... :)

    Nem vagyok grafika fétisiszta, de tényleg gagyizásnak érzem a futószalagon jött pixeles indie gyöngyszemeket. 1-1 elmegy, poén, retro, de annyi van belőlük. Nyilván egy Broforce-nál ez autentikus, bár azt legalább komolyan vették a maga keretei között látványra, valóban a hőskorszak legjobb címeit idézi a képi világ.

    Assassin's Creed-del viszont ki lehet kergetni a világból. :) Tetszik, hogy milyen korokban, környezetben vannak, de már az eső részt elkaszáltam az első jelenkori jelenetnél. Totális faszság az egész. :) Black Flag-be még belekezdtem, de ott meg hamar meguntam a sok ide-oda tornászást.

    Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

Új hozzászólás Aktív témák