- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
Én kb 2 hete rendeltem zavviról kb 1000ft os Act of Wart. És március 22 van feltüntetve hogy akkorra lesz. De a vicces ettől függetlenül hogy 3at kapsz 10 fontért az tolták.
Next PC Upgrade: 2022
-
Szajo
őstag
Valaki nem tud nekem Steamen aktiválható (legális) Dirt 3at olcsón? Csak végső esetben marad a CDGalaxys mert ott szállítási költség is van. Ha tud valaki azt nagyon megköszönném!
-
HS 2142
őstag
Én úgy tudom, a steamen csak az AMD-s promócióba tartozó Dirt 3 kuponok voltak regisztrálhatóak, az az akció pedig már nem él. Tehát a CD Galaxis változatot nem tudod a steamen aktiválni.
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
Szajo
őstag
válasz HS 2142 #10754 üzenetére
Igazából nem olyan nagyon nagy gond, ha nem steames, csak jobb lett volna! Itt PH-n az ilyen kuponokat meg 3990ért adják meg ilyen arany áron! Hát akkor már inkább cdgalaxis... De egyébként nincs valami letölthető verziós (mint pl az amazonnál) ami még olcsóbb? Ez a pikpakkpontos meg tényleg jó, Debrecenbe is van és úgy is megyek oda!
-
Bluerainbow
Közösségépítő
Akció a nuuvem-en
Renegade Ops - 1et fizetsz 5-öt kapsz az összes dlc-vel (steamworks)
http://www.nuuvem.com.br/produto/360-renegade-ops-pacote-especial
Kb 1900 ft[ Szerkesztve ]
Tájak fotók emlékek - https://www.facebook.com/2barangolo
-
BaLee
addikt
válasz Bluerainbow #10761 üzenetére
Hogy tudok innen vásárolni? Nem lehet emberi nyelvre átállítani?
Érdekelne ez a kis game. Ha valaki tudna segíteni megvenni akkor átutalnám az árát.
-
vhunor
őstag
válasz Bluerainbow #10761 üzenetére
Keresek 3 embert Renegade Ops pakkra. Ketten már vagyunk. Regisztrálva vagyok a Nuuvemre, nekem kell majd utalni. Lehetőleg régi, megbízható tagok jelentkezését várom.
[ Szerkesztve ]
-
tupacamaru
veterán
Én megvettem 500-ért adok egyet akinek kell, van 4 darab. Ha mind a négy elkel akkor az enyém ingyen lesz, ennyit nyerek rajta.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
tupacamaru
veterán
-
Agyzuzo
addikt
válasz tupacamaru #10769 üzenetére
Privi ment.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
tupacamaru
veterán
válasz Agyzuzo #10770 üzenetére
Válasz is és még úgy néz ki hogy 2 van eladó.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Bluerainbow
Közösségépítő
Regisztrálni kell , és ime itt a "magyaritás"
Nome = vezetéknév
Sobrenome = keresztnév
Email = Email
Login = az oldalon választott felhasználóneved
Sentha = Jelszó
Repita sua senha = Jelszó ismét
Data de nascimento = Születési dátum (NN/HH/ÉÉÉÉ)
Klikk hogy elfogadod a szabályokat és CRIAR MINHA CONTA = fiók elkészitése.
Kapsz egy mailt , megerősited hogy te vagy , ennyi.Tájak fotók emlékek - https://www.facebook.com/2barangolo
-
tupacamaru
veterán
Bioshock 2,50 euro.
-
válasz tupacamaru #10774 üzenetére
Sehol nem regisztrálható, és a saját kliensüket kell használni hozzá. Ilyen szempontból nem biztos, hogy mindenkinek megéri.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
cskamacska
addikt
válasz Kareszovics #10776 üzenetére
1. Achievement whore!
2. Capsule kliens..[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
BaLee
addikt
válasz Bluerainbow #10773 üzenetére
Köszönöm a leírást, elmentem magamnak, mert most tupacamaru megkímélt a regisztrálástól és eladott nekem 1 darabot.
-
chatran
őstag
Ezek a digitális kiadású Bioshock-ok is annyira katasztrofálisan optimalizáltak mint a dobozos verzió?
Talán két éve vettem, akkoriban sehogy sem sikerült elindítani, aztán a Securom support segített megoldani az indítást. Aztán volt olyan problémám is, hogy nem volt hang a játékban, ezt az OpenAL (valamilyen hang API, amit a 3DMark, ID játékok, Dirt3 stb használ) törlése oldotta meg.
Hamarosan nekiállok a második résznek, az remélem nem lesz ennyire rossz. -
Crytek
nagyúr
Az Amazonos Assassins Creed Brootherhood biztos hogy nem lehet steam-en regelni?
Mert ha beírom a keresőbe hogy STEAM akkor a többi steam-es game közé kiadja!
Tuti biztos mert elég sok false game-et is kiad így
[ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
Źşë'
addikt
válasz Crytek #10780 üzenetére
ez kb olyan mint a Driver - San Francisco - lehet kapni, de alapvetően nem steames játék, (mint pl. a Left 4 dead) - ha jól tudom mind a 2 játék ubisoft ráadásul
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
válasz Kareszovics #10776 üzenetére
A Greenmangaming-nek van a lehető legrosszabb kilense, amit létezik. A DRM miatt.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
fpeter07
veterán
válasz tupacamaru #10774 üzenetére
4.15 €-m van játékbeváltásra. Így elgondolkoztató.
(#10784) ollie: A véges telepítés felhasználásával lehet újat igényelni? -
válasz DeFranco #10786 üzenetére
Kb. hetente ellenőrzi online az összes licenceidet a játékaidhoz. Ha nincs többé neted, onnantól kezdve semmivel nem játszhatsz (a következő ellenőrzéstől számítva, de ez pár nap ugye).
-
Wolverine
félisten
Csak annyit jegyezz meg, hogy ez egy brazil oldal és Brazíliában portugálul beszélnek Utána a Google Translate elvégzi a többit.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Kareszovics
addikt
válasz cskamacska #10777 üzenetére
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
7
addikt
válasz cskamacska #10777 üzenetére
Akkor rám mit mondtál? Egy ideig tagja voltam a Hardcore clubnak, csak aztán meguntam, hogy méteres az e-penisem
-
7
addikt
válasz TazLeacher #10794 üzenetére
Többek között
-
jamy79
tag
Deus Ex: Human Revolution - Augmented Edition $10.19 [link]
-
7
addikt
válasz Kareszovics #10799 üzenetére
Nem bullshit, egyszerűen csak könnyebben megtaláltak a koldusok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASUS routerek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Mozilla Firefox
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest