- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Amazon Kindle
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChD
tag
Sziasztok!
Eddig csak hp üzleti laptopjaim voltak. Most behalt a kis 6930p alaplapom és vettem bele használtat, de úgy döntöttem eladom és cserélek egy újabbra.
Eddig 2 versenyző volna HP EliteBook 8460p vagy dell latitude e5420. A dellben nagyon tetszik, hogy világít a billentyűzet, és elvileg számadatok szerint ugyan azzal van szerelve mint a HP.
Egy videot találtam amin a 8460p és egy latitude e6400 van összenézve. a szerint jobb a dell kijelzője élénkebbek a szinek és jobb a betekintési szög, a gép pedig némileg gyorsabb.
Nekem a HP az örök szerelem! és sokkal szebb is mint a dell.
De szeretnék pár pro-kontra véleményt ezzel kapcsolatban(lehetőleg tapasztalatit.)Tudom mkicsit öngóll egy HP topickban hp ellen beszélni, de hátha van valakinek negatív tapasztalat is.
-
ChD
tag
Sziasztok!
Pár napja vettem egy 8460p-t. Nagyon sokat gondolkoztam rajta, hogy ez legyen, vagy egy Dell. Nos!
Már amikor ránéztem élőben a HP-ra éreztem, hogy jól döntöttem...
Igaz még csak pár napja nyüstölöm, de borzasztóan elégedett vagyok a kicsivel!
Igaz mikor megjött a win7-et rögtön frissítettem win10-re, de valahogy nem akart szépen futni. Voltak olyan pillanatnyi megállások amiket nem igen tudtam megmagyarázni. Driver sehol win10-hez. A win8.1 driver nem mindíg célravezető. Ugyan a legtöbb dolgot felismerte magától és elfogadhatóan driver-elte is, de nekem nem tetszett a sebessége a rendszernek a kis pillanatnyi megállások és még valami... nem tudtam rábírni, hogy a HELLO kezelje az újlenyomat olvasót, pedig vagy 3 különböző leírás alapján végigzongoráltam.
A végkifejlett egy win 8.1 lett és láss csodát minden szépen működik rajta! Imádom!
Még valami... a billentyűzet sajnos nem magyar, de magyar kiosztású sz.tem német. Nos pánikra semmi ok. Ezekhez a felsőkategóriás notikhoz el lehet felejteni a bóvli matricázást... ugyanis a 3M Rania magyarító szett valóban több mint a matrica... 1 év kopásállási garanciát vállal rá a gyártó! Nagyon finom kidolgozás, kellemes tapintás. Az egész billentyűt lefedi, nem csak egy - egy betú egy kis 4x4 mmes darabkán, hanem a billentyű formájára és méretére igazított teljes matrica. Igaz még 2 napja van fent, de már érezni, hogy megérte az árát. Majd meglátom 1-2 év múlva, hogy mennyira kopásálló, de szép és kellemes tapintani. Ez már jó!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- HP 840 G2 (HD, 8 GB , 256 SSD i5 5th) laptop leárazás!!
- Fujitsu Lifebook E780 (i7 120 SSD, 8 GB HD)!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest