Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • orientcx

    őstag

    Igaza van zazoo szakinak, a silent running-nak pont az a lényege, hogy az egyébként kifelé áramló hőt bent tartsa(a thrustereket leszámítva), és ennek a következményeképp áll elő az a jelenség, hogy a műszerfalon elhelyezett pohár vízbe csak egy teafiltert kell lógatni, és már ihatod is. Tehát az a 80 fok az belül 80. Ha ez nem így lenne, akkor mindig SR-el járkálnék, mert ugyan ki tudna ellenállni egy olyan pazar reklámnak, miszerint "Silent running! Igaz ugyan, hogy elveszti a pajzsát, és fölforr a hűtővíz, meg elporlad néhány modul, esetleg harmadfokú égési sérüléseket szenved az ülepén a kissé felmelegedett pilótaülés miatt, de bőségesen kárpótolja önt az a tudat, hogy mindezt kívülről is pazarul láthatják az ott posztoló biztonsági erők(is). Silent running! Rendelje meg szolgáltatójánál! Ha most hív, akkor két év hűségnyilatkozattal akár féláron, 99999999999 Cr-ért az öné lehet(kockázatok tekintetében keresse meg bla-bla-bla)" :) :) :)
    Mindazonáltal gyárekek, a csempészés továbbra is nagyon csúúúnya dolog, és csak a nagyon rossz gyárekek csinálnak ilyet. :K Tessék inkább rándesen tamúúlni, hogy majd sóóókra vigyétek az életben, ha nagyranőőőttök!(sok spenót, meg sárgarépa, meg minden ilyesmi)brrr!
    -
    -
    Urby66 - "Ráadásként megadta az utólsó naval küldit és így ma veszek egy csodaszép Clippert! "
    -
    Csodaszép Clippert? Hát te meg nemlétező dolgokra költöd a nehezen megkeresett pénzedet? Akkor inkább keress egy gagyizót, és vegyél tőle nagy mennyiségben aranytárgyakat! Ott még mindig kevésbé leszel átverve, mert ő legalább ellát rézholmikkal.(ide passzol az a mókásra sikeredett kis írásmű, amit iskolai dolgozatokból gyűjtögettek össze poénra éhes pedagógusok. "a műben fordult farkasok, erdei manók, szűzlányok, és egyéb képzeletbeli lények fordultak elő" :DD
    Na az a te "csodaszép Clippered" bőven beleférne ebbe a felsorolásba :K :D :K

    u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

Új hozzászólás Aktív témák