Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • WestBam

    Topikgazda

    válasz ZozzV6 #35894 üzenetére

    Köszönöm a felajánlást, lehet, hogy élni fogok vele ha elakadok valamin. Ez a FW téma a Te reszortod, én felhasználó vagyok :R

    Nos a szitu: jelentem minden megvan, minden letisztult, szerintem már átlátható.

    A hiba: nem tudom mi volt a baj, de a batt check menü nekem hülyeséget villogott. Írtam Tom E-nak blf-én de nem válaszolt semmit, pedig világosan leírtam neki, hogy miket villog a feszültség helyett :((( Nemjófej, Miller perceken belül reagál ha gépközelben van, ő jófej de nem az ő dolga megfejteni a fals villogásokat.

    Nyomkodtam ma elég sokat, próbáltam minden menüpontot aktiválni, deaktiválni, átállítani és most rendben működik minden! Most a feszültséget is elvillogja ahogy kell :))

    Lehet, hogy 1-2 teljes visszaállítás kellett neki, hogy helyre rázódjon teljesen. Ha megkapjátok majd megírjátok nálatok működik-e rendesen minden, mert most nálam jól muzsikál.

    Tipp: ha programozzátok akkor a két rövid villanás után egy hosszú villanás máris az első menüpont, azonnal aktív, ennek is kellett idő mire felfogtam. A Cheat Sheet szerint ezzel jelzi a programozás módot, majd jönnének a két villanás és a menüpont számának hosszabb villanásai. Én ezt a részt is benéztem :DDD

    Magyar menütérképet csinálom, természetesen megosztom amint kész van!

    [ Szerkesztve ]

    ⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐

Új hozzászólás Aktív témák