Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ZozzV6

    senior tag

    válasz jozsi252 #34525 üzenetére

    Én dobtam fel nekik hogy a vám miatt nekünk problémás lenne a DHL. Ezért az alternate shipping azt jelenti, hogy más szállítóval küldik és két csomagban a fejet és a lámpatestet. Még azt is mondtam, hogy az is jó lenne ha két külön rendelésként lehetne két részletben fizetni mert ha egyiket megfogják a vámon egy számlám lesz a teljes lámpáról és akkor a teljes összegért kell fizetni. Az idézett példa 8 db akkuval együtt értendő 167$-ért.
    The Miller az illetékes. Minden Kínából fog jönni mert ott a gyár. Nem webshopon keresztül lesz hanem közvetlenül a Lumintoptól kapja mindenki. Az első 555 feliratkozó ha megkapja a szükséges infókat a rendeléshez 5 napja van utalni és rendelni. Aki ez idő alatt nem rendel az már csak 150$-ért juthat hozzá. vagy a groupbuy után 200-250$-ért. Szerintem tudásához mérten még 150$-ért is jó vétel mert minden jelenlegi throwert megaláz és az utána következő pár típus mind drágább nála.

    [ Szerkesztve ]

    Youtube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCfavqV2ROUElkYNDp70EoQA Insta: zozzv6 (lampamod.blog.hu) Lámpamérő táblázat: http://tinyurl.hu/qS39s/

Új hozzászólás Aktív témák