- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
-
PROHARDVER!
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz WestBam #26750 üzenetére
Néha használom.
Jólvan, én kispályás vagyok hozzád képest,nem vágom ezeket, mit, hogy, miből mi derül ki.
Nyugodtan alszom.
Azért nem rossz az ii500, mindehol nagyon jókat írnak róla. Talán nem véletlen.
Éjszaka amúgy is ritka, hogy töltök. Elintézem napközben.
1A mind négy cellán, és had szálljon.
Még csak nem is melegszik.[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
WestBam
Topikgazda
válasz Silent77 #26751 üzenetére
A lipoval van némi tapasztalatom modellezés okán, azzal nem játszom, egyébként az imax-al ezeket is tudnád tölteni ha nagyon akarod, annál többet egy ilyen kis töltő sem tud
Egy brand töltőben én jobban bízom, olvastam a sok jót én is a liitokala töltőről, de azon kívül, hogy beteszem az akkut és feltöltve kiveszem nekem más opció nem nagyon kell egy töltőnél
Azért töltöm éjjel az akkukat, mert nappal nem hagyom egyedül a lakásban, ellenben csak este jövök haza melóból, ha meg pukkan akkor legalább van esélyem eloltani így, nem ég le a fél lakás.
Amúgy nem vagyok én szaki, csak lelkes amatőr⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
Ra3
őstag
Jelentem megjött a Klarus C4 töltő, és beleférnek a nagyobb akksik is, a képen egy Samsung és egy Pana védett 70 mm környéki akksi van benne. Pár tized mm pluszban még oké, de sokkal több már nem férne bele szerintem. Kipróbálva este lesz, 4 Pana 3400-ast feltöltök vele, minőségre, súlyra, kidolgozottságra elég jónak tűnik, nem kell hozzá adapter se, csak a gyári sima 220-as kábel.
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
Kozy10
tag
válasz sanzi89 #26745 üzenetére
Az X3 egy jó minőségű lámpa, nagyobb mint a C8, érzed, hogy van valami a kezedben
Nekem jobban bejön mint a C8, jól rá lehet markolni
Driver, led ugyanaz mint a legerősebb C8-ban, sok különbség a fényükben nem lesz...a nagyobb refi tesz hozzá valamennyit...
Ennyiért ajándék, 35 körül van az alapára -
repvez
addikt
A solarstorm x2es bicikli lámpát lehet USB-ről tölteni 5v 2,1A vagy 1A-s hálózati töltövel?
8,4V 8400mah akksija van .Nem találom a hozzáadott töltöt és valahogy kéne egy univerzális töltöt csinálni hozzá, mert sok és nagy helyet foglal ha minden eszközömhoz külön töltö kell vinnem magammal. -
Ármester
Üdvözlet!
Biciklis lámpára volna szükségem.
Első lámpát keresek, és valami olyan kellene ami tényleg bevilágítja előttem az utat, nem pedig 10 centire világít max.
Jelenelg egy 'occó Powerbeam lámpa van, kb. a telefonom kijelzője hasznosabb...
Ma voltam Decathlonba megnézni milyenek vannak, ezt láttam ami már jónak tűnt (pontosabban volt egy 7000Ft-os ami ugyanígy nézett ki), de nem tudom valójában mennyire jó.Előre is köszönöm
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
ZozzV6
senior tag
válasz sanzi89 #26759 üzenetére
Plusz az L6 cellánként 5,2A-er terheli az akkukat. mindenképp IMR vagy INR akku kell 18650-ből és az üzemidő hát nem lesz valami sok ha sokat megy maxon. Én is használtam úgy samsung 18650 25R akkukkal de csak addig amíg meg nem jöttek a Liitokala 26650-esek.
[ Szerkesztve ]
Youtube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCfavqV2ROUElkYNDp70EoQA Insta: zozzv6 (lampamod.blog.hu) Lámpamérő táblázat: http://tinyurl.hu/qS39s/
-
Nestor16
senior tag
Sziasztok!
Convoy S2+ Cree XML U2 - 1B 7135 x 6 vagy Convoy S2+ Cree XML U2 - 1B 7135 x 8?
10$ vagy 12$.Szerintetek ilyen árakon melyik éri meg jobban? A drágábbon a legmagasabb fényerő használható-e vagy csak mutogatni jó, hogy milyen király a fénye? Olvastam, hogy túlmelegszik.
Ez lenne az első komolyabb zseblámpám. Nem nagyon tudok dönteni.Köszi.
Üdv, Dávid
-
Nestor16
senior tag
válasz WestBam #26763 üzenetére
Értem.
Csak azért lett kérdés a normál, erősebb verzió, mert épp az is akcióban van. Néztem már egy ideje, hogy újra akciós legyen, csak már az is jó árban van. Bontott akksival lesz használva, régebbi Panasonic cellák, elvileg jó minőségűek, nincsenek elhasználódva. Remélem jó lesz ehhez.
Meg akkor már egy kis töltőt is fogok hozzá venni. LiitoKala lii - tudtommal ez a legolcsóbb, ami már jó minőségű.
Akkor valószínűleg a drágább Convoy lesz.Köszi!
Üdv, Dávid
-
ZozzV6
senior tag
válasz Nestor16 #26764 üzenetére
Nekem volt ilyen is és olyan is. Az én véleményem hogy elég a 2100-as is mert a szem csalóka és alig veszed észre a 2800-ast. A 2100 is melegszik de később. Valamint nem csak a max mód hanem az összes mód tolódik tehát a közepes is kisebb és az alacsony is alacsonyabb a 2100-asnál. Ha este nem akarod megvakítani magad hirtelen akkor jó a kisebb kis mód
Youtube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCfavqV2ROUElkYNDp70EoQA Insta: zozzv6 (lampamod.blog.hu) Lámpamérő táblázat: http://tinyurl.hu/qS39s/
-
ecx
tag
válasz Nestor16 #26762 üzenetére
Nekem 7135x4-es S2+ van (~1350mAh) van és max fényerőn bizony ez is melegszik: kb. 6-8 perc alatt érezhetően meleg lesz, nem kellemetlen, de nekem már majdnem zavaró. A fényereje bőségesen elég, esti túrázáskor a középsőn használom, az kellemes. Max fényerőn pedig bőven elbír ~2,5 órát a Panasonic 3400mAh akkuval.
Szóval én a melegedés miatt biztosan nem vennék erősebbet, egy véletlen bekapcsolás akár tüzet is okozhat és tönkre teheti az akkut és a lámpát (ha nem fogjuk, akkor bizony nincs "biohűtés"). Szerintem ez a lámpa legnagyobb hibája és a lineáris kapcsolási program (nem érhető el közvetlenül a strobe és a Turbó mód, mint például az On The Road M3 esetében). A low fényerőn a rövid megszakítás is kicsit idegesítő. Remek lámpa, de szívesen fizettem volna pár dolcsit ezekért az extrákért. Az OTR M3 egyből a szívemhez nőtt, sokkal jobban szeretem, mint az S2-t ezek miatt, csak ott meg a rövidebb üzemidőért kár. Szóval, én a gyengébbik S2-re szavaznék, az erős melegedés miatt.[ Szerkesztve ]
A legjobbakat!
-
hpsafl
tag
válasz Nestor16 #26764 üzenetére
Pont most vettem egy ilyen töltőt, és egy 2100mA-es S2-t.
A töltő szerintem jó lesz, a 2100-ast meg majd melléteszem a 2800-as S2-nek, bár az sajna nem +. Ha nem jó akkor meg kap egy A17DD drivert, meg egy dtp csillagot, és had menjen.
ecx: azért nem olyan vészes a melegedése, inkább csak üzemi hőmérsékletnek mondanám, leégni biztos nem fog a 2100-as verzió, ellenben a tripla XP-L-esel lehet ilyen gond 12A-en, így azt úgy állítottam be, hogy mindig a legkisebb módban induljon
krisztianAMG: örülök, hogy tetszik a lámpa
[ Szerkesztve ]
Blogom: http://gearbest.blog.hu/ Egyedi kupon: gbkupon@gearbest.com
-
csaszi72
senior tag
-
ZozzV6
senior tag
Convoy M1-re nincs valami jó kupon?
Főleg üres host érdekel de ha olcsóbb kompletten az se baj[ Szerkesztve ]
-
Nestor16
senior tag
Köszi szépen mindenkinek!
A sima lett, nincs igazán szükségem rá, amolyan must have ezért jó lesz ezt kipróbálni 7$-ért.
Üdv, Dávid
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
nem feltétlenül elemlámpa téma, inkább elem.
valamitől megfogyatkozott az itthoni eneloop állomány amit már több mint 3 éve vásároltam. konkrétan a 20 darabból 4-et találok.
Milyen tölthető AA elemet érdemes most vásárolni? esetleg forrást is meg tudnátok jelölni?köszönöm előre is
-
AndrewTdi
addikt
Ez gyors volt, köszönöm.
-
Vertigo18
addikt
válasz AndrewTdi #26774 üzenetére
Vagy, ha ragaszkodsz az eneloophoz...
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
csucsotke
aktív tag
Nekem is 1400-as van S2-ből. Napi szinten használom fél órát megy este bringán a középső fokozaton. Mindig csodálkozok, mire jó a 2800-as? Tény hogy nem vagyok szakértő, de felhasználói szinten abszolút elég a középső fokozat. Az erősebben nekem is melegedik, de még elmegy, talán. Kíváncsi lennék eredetileg mennyire tervezték, szerintem az 1050mA-s driverre. Az erősebbeket csak hozzácsapták. Valószinűleg árt az élettartamnak.
A C8-ból is a 2100mA-s vettem, de ott viszont elég nagy a lámpa feje, inkább bevállalnám a 2800-t. -
WestBam
Topikgazda
Használom már az S2+-t egy ideje, eddig nem volt vele semmi gondom. Bőségesen elég a közepes fokozat alap felhasználásra, de ha valamiért jobban szét szeretnél nézni azért nem baj, ha van egy "crazy mode" is benne. Nyilván akinek 8x7135 driverrel van szerelve nem maxon járatja egyfolytában, de egy kis szétnézésre nagyobb területen hasznos tud lenni. Én folyamatosan a teszten kívül nem járattam még szerintem 2-3 percnél tovább maxon mikor használtam, mondjuk nem bringázom, így csak a gyalogos felhasználásról tudok véleményt alkotni. A throwerek meg azért vannak, hogy bírják. Simán mehet maxon egy C8 szerintem merülésig, ha nem sterilen van letéve egy forró nyári estén. Ha lehozzák a cikket abban is van hő/idő táblázat, az is ezt mutatta.
⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
WestBam
Topikgazda
válasz benfolds #26778 üzenetére
Nem tudom mennyire melegszik bicajon menetszél mellett, de gyanítom felmegy akkor is 60°C fölé. Az akku sem szereti a meleget, nem feltétlen csak a led vagy a driver kérosodhat ha túl meleg van.
Az X2 az mi is? Bocsi de így nem tudom az kinek a milyen lámpája.⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
temp33
csendes tag
Készítettem egy táblát convoy s2+ kapcsolatban. A táblázat adatai egyenes arányban vannak meghatározva, nem mért adatok, nem veszi figyelembe a lámpa hőtermelő képességét. (Jó lenne pár visszajelzés az adatok helyességéről.)
Egyes adatok külföldi fórumokból van:
http://www.candlepowerforums.com/vb/showthread.php?408812-Convoy-Lights-Option-Comparison-Tables-and-Images
http://www.candlepowerforums.com/vb/showthread.php?415313-Convoy-S2-measurements-%287135*8-3B%29
http://www.candlepowerforums.com/vb/showthread.php?399809-Convoys-too-many-freaking-options
https://logout.hu/cikk/convoy_s2_bemutato_legyen_vegre_egy_rendes_elemlam/hasznalat_kozben.htmlFentiek alapján a javasolt használat:
- Sok fényerő pár percre, körülnézni 7135*8 (mert nagyon melegszik)
- Folyamatos nagy fényerő (pl. túrázásra, kerékpárra) 7135*4 vagy 7135*6 alacsony vagy közepes melegedéssel + a legmagasabb fényerő nem vibráló, villogó pwm mód van.Állandó kupon kód van a banggood.com -on, kód: convoy (-2.5$)
Legszélesebb választék átlagáron fasttech.com –on van[ Szerkesztve ]
-
benfolds
őstag
válasz temp33 #26780 üzenetére
én huzamosabb ideig, minél nagyobb lumenen használnám, de akkor az x8 driverrel szerelt valóban nem szerencsés, mert a kiosztás miatt közepes fokozaton már csak 300 lumenem van, míg pl. az x6-nál maxon van 640-en. ha az x6 valóban mehet max-on sokáig, az x8 viszont csak közepes fokozaton, akkor tényleg jobb választás az x6.
-
G@ben
addikt
válasz temp33 #26780 üzenetére
Biztos helyesek ezek az adatok? Megnéztem a fórumokat, az egyikben a 2800-as driverre 684 lument írnak, a másikban 996-ot (a 3B-re), amit a lencse miatt rontanak 20%-kal, így jött ki a 800. A Convoy 960-at ad meg. Melyiknek lehet hinni? Mert a 996 elég közel van a gyári adathoz, a 684 már nem.
benfolds: nekem 2800-as van, illetve volt, mert kicseréltem a drivert. A kicserélt driver szabadon állítható 0 és 3400mA között, azt próbálva jutottam el a középső fokozatnál 1750mA-ig ami elvileg x5-nek felel meg, de ott is 3 perc alatt nagyon meleg lett, alig tudtam megfogni, bár hozzá kell tenni, hogy 29 fokos szobában az asztalra téve, mindenféle hűtés nélkül. Visszavettem 1400-ra, ami x4, ott viszont körülbelül negyed óra kellett, hogy ugyanazt a hőmérsékletet elérje, azaz hogy alig tudjam kézben tartani. Nem tudom, régen milyen driverrel adták, mintha lett volna 50%-os mód, az lenne az igazi neked, mert akkor megvan a nem olyan gyorsan melegedő 1400mA, meg szükség esetére ott a 2800 is. De ha most csak a 40%-os driver van, az sem feltétlen rossz, az xm-l2 jelleggörbéje alapján középső fokozatban ~500 lument tudhat, míg 50%-on ~600-at, ami talán nem olyan észvesztően nagy különbség. De ha szeretsz bütykölni, akkor vegyél olyan drivert, mint én és azt állítasz be neki, amit akarsz! Nekem nagyon bevált.
[ Szerkesztve ]
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
WestBam
Topikgazda
Lehet ezeken lovagolni de szerintem felesleges.
Aki építeni akar az vesz bele számára megfelelő drivert, esetleg a gyengébbe tesz még pár 7135-öst míg megfelelő nem lesz de ez a nanjg driver ennyit tud.
Ha ennyire összevissza az igény az elosztásra (mert ugye sok esetben jó lenne egy még alacsonyabb mód és jó lenne ha nem lenne két mód közt nagy ugrás, esetleg pont az ellenkezője) akkor marad a programozás. Ebből a szempontból a legjobb választás talán (olcsón) az ld25 driver, amin személyre szabhatóak a fokozatok, így különösebb programozói tudás nélkül is beállítható a saját igényeinknek megfelelően.
Programozásról videó.
PEACE!
Nehogy már itt veszekedés legyen, mindenki azt vesz amit akar, mindenik ott használja ahol akarja, itt csak tanácsokat adunk. Mindenki a saját tapasztalata alapján ad tanácsot, de más igényeit eltalálni 100%-ban lehetetlen!⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
G@ben
addikt
válasz WestBam #26784 üzenetére
Én is ezt a drivert vettem, köszi a linket! A leíráshoz képest annyi a különbség, hogy max 3400mA-t tudok kiszedni belőle, de sokaknak sikerült 3500-at is. Nálam most így néz ki a kiosztás: 400, 1400, 3400mA. A legkisebb szereléstől sétálásig bevált, az 1400 már bicajozáshoz is jó akár hosszú távra, a 3400-at meg azt hiszem, nem kell ecsetelnem. Csak annyi, hogy rettentő gyorsan melegszik.
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
krisztianAMG
senior tag
válasz ZozzV6 #26713 üzenetére
csaszi72, ZozzV6, 5-ös kezelő, hpsafl:
Köszi mindannyiótoknak!
Hoztam egy családi fotót is:
Felelmelő érzés úgy olvasni a topicot, hogy megvan minden lámpa amit szerettem volna, és nem érzek késztetést újabb vásárlására.
Kicsit írnék a SGN3 módkiosztásáról is. Alapból a fő fehér LED-el kapcsol be, a középső módban. Ha ez nem jó, kattintás után vált először alacsonyra, majd a következő gombnyomás után a magas fokozatba. Módot viszont csak bekapcsolás után tudunk választani, mert ha pár másodpercig aktív az adott mód, úgy reagál, hogy az adott mód megfelelő a szituációhoz, és a következő kattintásnál már végeztünk a feladatunkkal, és ki szeretnénk kapcsolni. Első hallásra lehet, hogy ez furának tűnik, viszont a gyakorlatban ez tökéletes megoldás. Ezt az apróságot 97%-ban úgyis csak nagyon rövid ideig intervallumokra kapcsolja be júzer. De ha mégis szükségünk lenne az alacsony mód után a magasra, csak egy gombnyomással kell többet csinálnunk, hiszen ilyenkor csak a fehér LED módjai közt váltogatunk.
Ha át szeretnénk kapcsolni a piros, vagy az UV LED-re, 1mp-ig kell a gombot nyomva tartanunk. Az UV csak világítani tud (nem meglepő módon), viszont a piros tud villogni is. Full sötétben nagyon jól jön a piros LED, nem bántja úgy a szemet, mint a fehér az első néhány másodpercben. Térképet is sokkal kényelmesebb a szemnek piros fény mellett olvasni.
280mAh-s akku van benne, amivel gyári adatok szerint a magas módban (160lm) 1 órát bár, közepesben (50lm) 3-mat, alacsonyban (5lm) akár 13-at. A töltési idő 90 perc a papírok szerint. (Töltéskor nem figyeltem, hogy ez mennyire valós adat.) Van töltésjelző LED is, ami pirosra világít töltés közben. (Ez talán átvált zöldre a töltés végeztével, de én powerbankról töltöttem, ez pedig lekapcsol a töltés végeztével, átdugni fali töltőre pedig nem akaródzott.)
Maximális fényerősség 410cd, ami a gyártó szerint 40m-ig jut el. A fénye egyébként nagyon szép, egyenletes, kevésbé vehetőek ki a gyűrűk, mint az S2+-nál, és nagyon nagy területen terít.Elvileg van módmemóriája is, de ennek működésére még nem sikerült rájönni. Igazából nem is hiányzik, mert medium mód, amivel bekapcsol szinte, hogy mindenhez tökéletes.
A kapcsolót tökéletesen oldották meg, zsebben, véletlenül nagyon nehéz bekapcsolni. A kapcsoló feletti gumi igaz, hogy kilóg a lámpa síkjából, de maga a kapcsoló nem. Tehát ha hozzászorul egy kulcs (vagy az én esetemben ez a Sanrenmu kulcstartó), az nem tudja bekapcsolni. A gomb lenyomásához is határozott, és viszonylag erőteljes mozdulat kell. Nagyon jó, a nyomáspontja.
Kicsit hosszú lett, de remélem találtatok benne hasznos infót is.
A melegedéses témához: egyesek erősen túllihegik ezt a témát... Egy ember hiába akarja eldönteni, hogy kinek mi a tökéletes, és hogy felesleges a 2800-as S2+. Szerintem egyáltalán nem felesleges, én nem is venné gyengébbet. Ésszel kell használni, de hát ehhez nem lehet használati útmutatót adni. (De tüzet még "eszetlen" használattal sem lehet S2-vel tüzet gyújtani... ) Lámpát egyébként sem fogsz használni 30°-ban, legfeljebb egy-két trópusi éjszaka 20° körül, de leginkább ősszel/télen, amikor nemigazán van 10°-nál magasabb hőmérséklet. Ráadásul kint állandó légmozgás van, nem úgy, mint egy szobában.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz krisztianAMG #26787 üzenetére
"és nem érzek késztetést újabb vásárlására."
Ameddig nem akad a kezed közé egy X60 vagy K70 esetleg TK75, addig gondolkozol csak így. Utána mindig ilyen lámpákra akarsz vágyni. Mostanában este én is sűrűbben használom TK75-öt, de egyszerűen nem lehet "megunni" Ez egy amolyan mindenes lámpa, ami minden lámpagyűjtőnek gyengéje. Van is fényerő bőven, mellé 4000 lumen is társul. Szóval félúton van a flood meg thrower között, ami nyugodtan mondható mindenesnek.
Mellette a BLF A6-ot használom a legtöbbet, az meg a szintén tipikus mindenes lámpa, csak kicsi méretben.Kíváncsi vagyok mikor jönnek ilyen mindenes lámpába 10 000 lumenes lámpák, amik szintén 100-150k cd fényerőt tudnak.
iPhone 13 Pro Max
-
csucsotke
aktív tag
válasz WestBam #26784 üzenetére
Leginkább azért írtam, hogy legyen ellenpólusa a minél több amperes tábornak. S2-ből a topikban kizárólag a 2800-t ajánlják, számomra viszont a dolog nem ennyire egyértelmű, így szó esett a hátrányairól is. Nekem mondjuk nem kéne, úgyhogy van ilyenis, de el tudom fogadni hogy másoknak meg olyan kell, és persze senki döntéséért nem vállalom a felelősséget
-
Ra3
őstag
válasz jozsi252 #26788 üzenetére
Nekem a Klarus G30 ilyen kedvenc most, méretben kissebb mint a Fenix, de azért kitol magából közel 2500lm-t, ami nekem több mint elég. A refije Op, de elég mély így messzire is elég jó, a két gomb meg a töltés kijelzés már csak hab a tortán.
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
gyenesmartin
őstag
Sziasztok!
Akkumulátorból szerintetek melyik a jobb?
LG HG 2
Samsung INR18650 30Q
LG több töltési ciklust visel el, de cserébe nagyobb áramoknál már nem bírja tartani a 3Ah-t, míg a samsung igen, ráadásul igen kicsi belső ellenállása is van.
(Nem lámpába lesz. Majd ha minden jól megy akkor elektromos bicajhoz lesz. Vagy még kinéztem az LG MJ1-est is.)[ Szerkesztve ]
-
WestBam
Topikgazda
válasz gyenesmartin #26791 üzenetére
26650 nem játszik? Jóval nagyobb kapacitás mellett jobban bírják a terhelést is.
⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
benfolds
őstag
ez jól hangzik, köszi a tippet! nem vagyok valami nagy szaki, még pákám sincs (bár szemezek ezzel kínai csodával), de lehet, hogy rászánom magamat. abban igaza van krisztianAMG-nek, hogy melegedés szempontjából biciklin azért jobbak a körülmények, meg hát este jellemzően tényleg nincs 20 foknál több.
esetleg van olyan "gyári" megoldás, ami tudja tartani az ~1000 lument hosszú távon (1 óra mondjuk) a tönkremenetel veszélye nélkül? 40 dollárig -
peestike
őstag
Sziasztok! Tudnátok ajánlani kulcstartóra, zsebbe bedobós lámpát? Kb. ha kell, akkor legyen valami világító eszköz kéznél felhasználásra. Keresőt használtam, volt pár találat, de annyira nem értek hozzá, hogy fel is adtam mi lenne ár/érték arányban megfelelő.... Banggood, gearbest, aliexpress helyekről szoktam rendelni általában. Köszönöm!
42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
Zola007
veterán
Terhelés alatt, az eszközben mérve milyen tartományban kell lennie egy 18650 3.7 V akku feszültségének?
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
-
krisztianAMG
senior tag
válasz jozsi252 #26788 üzenetére
Azok már mind óiásiak, én a kis lámpákért rajongok. Az SGN3 helyett választhattam volna az X6-ot is, de számomra az már felesleges + kedvem se lenne magammal cipelni.
(#26795) peestike: JETBeam Mini-1 most jó áron van, ha vannak pontjaid. USB-ről tölthető.
Ra3: Az egy kiégett LED lesz a mátrixban.
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
bemegy 3V alá is
az mitől lehet, hogy a védelem nem működik?
védett lángnyelves trustfire 3000mAh 3.7V 18650. idővel megdöglik az elektronika vagy hogy kell ezt elképzelni?Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Jogász topic
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mozilla Firefox
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MÁV topic
- Politika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest