- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
válasz Robyka #20499 üzenetére
...vagy egy Nitecore Tube
-
krisztianAMG
senior tag
S2/C8-hoz ki milyen biciklis tartót használ, amit jól tart is?
Esetleg S2+-hoz való tokot tudnátok ajánlani?
[ Szerkesztve ]
-
hpsafl
tag
válasz saro76 #20501 üzenetére
Ott inkább a nevet veszed meg. Félreértés ne essék nem nézem le a LedLensert, csak fényáramban nem a legjobbak a kis lámpái.
Ell kell dönteni, hogy kell e a viszonylag nagy fényáram, és ezzel együtt vállalható-e a rövid üzemidő, és a gyors melegedés, vagy inkább beéred egy gyengébb lámpával is, ami sokkal tovább világít ugyanazzal az akkuval, és nem is melegszik, viszont a fénye az jóval gyengébb.
Blogom: http://gearbest.blog.hu/ Egyedi kupon: gbkupon@gearbest.com
-
Anubis_9
őstag
válasz krisztianAMG #20503 üzenetére
Egy kolléga ilyet ajánlott. Vettem is egyet, de még nem próbáltam, de szerinte nagyon jó. A tok ilyen az S2+hoz. Ez tökéletes hozzá,k itt vannak képek hozzá.
[ Szerkesztve ]
"Bocs, hogy késtem, nem volt kedvem jönni!"
-
ólomlábú
csendes tag
Sziasztok!
2 db gyors kérdés!
1.Mi most a best töltő?26650-es aksikat is szeretnék tölteni sajnos a trustfire töltőm eltávozott az örök vadászmezőkre.A nitecor i4-meg apám sajátította ki2.szeretnék valami komolyabb fejlámpát.Amire kell,az az,hogy pl erdőben éjszaka inkább közelre terítsen lehetőleg minél nagyobb területen,tehát az ellövök 10 km-re az nem játszik.
T6 vagy erősebb leddel,nem baj,ha 3 fokozatot is tud.természetesen 18650-es aksikhoz.A TR-J12-őt kicsit macerás fejlámpának használni,az 502b,convoy s3-hoz meg nincs tartóm,de az elég komolyan melegítené a buksimat
-
hpsafl
tag
válasz ólomlábú #20508 üzenetére
Skilhunt H02 neutral, de van hidegfehér is. Ez már minőségi, vagy van még a Spark ST6, ami szintén jó minőségű de az a duplájába kerül.
-
hpsafl
tag
válasz erik365 #20512 üzenetére
Én is így voltam vele, aztán kb másfél éve vettem egy Spark St6-ot, amit mindig a hátizsákomban tartok, és nagyon sokszor jól jött, hogy ott volt, arról nem is beszélve, hogy ha valamit csinálni kell a lámpa fényénél, akkor jól jön mindkét keze az embernek, így pl sátorozni ha nem lennék ilyen lámpamániás, akkor csak egy fejlámpát, meg egy throwert vagy egy keresőlámpát vinnék, de mivel ilyen megszállott vagyok, így egy teljes táskányi lámpával szoktam kimenni
-
ReMek(k)Elek
csendes tag
Üdv,
Convoy S2+ lámpába mi az a maximális (aksi)hossz, ami befér? -
hpsafl
tag
válasz ReMek(k)Elek #20514 üzenetére
hogy mi a max, az kb 70-70,5mm lehet, de a 69,6mm hosszú védett Samsung simán elfér benne.
-
T@nk
tag
Sziasztok,
Megérkezett a Convoy s8 lámpám a banggood-ról, de sajnos nem működik. Az elem jó. Szétszedtem és azt tapasztaltam, hogy a driver panelje (ahol a rugó van) mozog. Mit javasoltok, mit tegyek?
Előre is köszönöm a válaszokat. -
hpsafl
tag
Az akku biztos, hogy jó? Nem lehet, hogy nem csavartad rá a tailcap-et rendesen, és locokltad ezáltal? Egy dróttal átkötve az akku végét és a lámpatestet sem világít?
Szorítsd meg a drivert tartó gyűrűt, annak nem szabad lötyögni bár valami életjelet így is kellene adnia.Blogom: http://gearbest.blog.hu/ Egyedi kupon: gbkupon@gearbest.com
-
saro76
csendes tag
-
krisztianAMG
senior tag
Mivel én még nem láttam/nem fogtam a kezemben a Convoy-októl komolyabb lámpát, a tapasztaltabbakat kérdezném, hogy egy C8/S2-höz hasonló lámpa, 1000lm körüli fénnyel más márkáknál miért kerül többszörös árba, mivel tud többet nyújtani? A Convoy-nak nincs más lehetősége, ha fel akar törni ennyire lent kell tartani az árakat? Vagy a többiek több tervezőmunkát tesznek bele? Ha igen, miben tud többet adni egy Fenix, Olight, Nitecore, Xtar?
-
saro76
csendes tag
válasz krisztianAMG #20522 üzenetére
Csatlakozom az előttem szólóhoz! Ezek a dolgok engem is érdekelnének!
-
M_o_g_y_i
őstag
Bele van forrasztva a driver ÍGY???
Hacsak nem egy 4x7135-ös verziót vettél, aminél ugye az előttem szóló által is említett gyűrű szorítja le az elektronikát, azt kell jobban "megtépni".4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
hpsafl
tag
válasz saro76 #20523 üzenetére
Egy Fenix-re pl van gari. Meg pl a Fenix PD35 és Convoy S2 kb ugyan arra a felhasználási területre van (EDC), de a Fenix -nek a drivere is sokkal bonyolultabb, meg általában a Fenix-ben tükröződésmentes bevonattal ellátott lencse van, ami a Convoyokban nincs, és szerintem többet is tesztelnek/fejlesztenek mint a Convoy, de emiatt drágább is. Meg a Fenix biztosítja, hogy ANSI, IPX, vagy egyéb szabványoknak minden termék megfelel, ezáltal a minőségellenőrzés is szigorúbb lehet náluk.
A Convoy ezzel szemben egy olcsóbb márka, de az árát 100%-ban megéri, mert a megbízható kategóriába bőven beleesik.
A másik az, hogy a Fenix TK75-öt mikor kibontottam (ez volt az első komoly fényerejű lámpám) azt hittem, hogy nincs benne üveg, annyira tiszta, és tükröződésmentes volt, meg ahogy kézbeveszel egy Fenix-et úgy érzed a prémium minőséget is.
Nem csak a Fenix ilyen jó, ott van még a Supbeam, Sunwayman, Jetbeam, Spark, Olight, Foursevens, Nitecore, ThruNite, Nite Eye, és még sok más prémium lámpa is.
-
hpsafl
tag
Van a gyűrűn két pici furat, és maga a gyűrű menetes rögzítésű. Ez a két furat segítségével tudod megszorítani.
Én egy hegyes csőrű fogót használok általában, de itt olyan pici volt a furat, hogy a fogó csőre nem fért bele, ezért egy bicikliküllőt levágtam 100mm hosszúra, mind a két végét hegyesre köszörültem, és meghajlítottam középen.
A menetet meg szorítsd meg rendesen, a gyári is meg van tépve alapesetben.Blogom: http://gearbest.blog.hu/ Egyedi kupon: gbkupon@gearbest.com
-
hpsafl
tag
válasz ReMek(k)Elek #20529 üzenetére
Sok ilyen van még, csak párat írtam, ami elsőre beugrott
-
-
hpsafl
tag
válasz krisztianAMG #20532 üzenetére
Attól függ, hogy milyen típusról van szó. Mindkét gyárnak van nagyon gyenge minőségű lámpája.
Például unokaöcsém Ultrafire W-502b lámpája 10$ körül volt, még az én S2-m 15$. Neki az Ultrafire már halódik, kontaktos, stb, még nekem az S2 semmi ilyet nem csinál, szóval azt az 5$ pluszt simán megérte.
De van egy Trustfire Mini-03 lámpám is, és csak az akkun a védelem halt meg egy év alatt, de azt levettem, és azóta is működik, pedig az is kb 15$-ba került.Blogom: http://gearbest.blog.hu/ Egyedi kupon: gbkupon@gearbest.com
-
hpsafl
tag
Indult egy nyereményjáték a CPF-en, ahol két díj is van, az első egy Nitecore HC50 fejlámpa, a második pedig egy Yinding bringalámpa.
Az első nyertes sorsolva lesz, a második nyertest pedig az első választja ki.Blogom: http://gearbest.blog.hu/ Egyedi kupon: gbkupon@gearbest.com
-
gg72
veterán
Sziasztok! Sajnos valahol elhagytuk kedvelt Mini Maglite AAA kis zseblámpánkat és újat keresek helyette. Ahogy nézem nem is olyan nagy baj, hogy elveszett, mert már sokkal nagyobb fényerejű LED-es lámpák is vannak ilyen kis méretben. Jó régen néztem már zseblámpák után... Most így hirtelen ezeket találtam:
[ThruNite Ti2 V2]
[RichFire SF-364]
Melyik legyen? Vagy más ötlet/javaslat is? A lényeg, hogy kicsi legyen, viszonylag nagyobb fényerejű (lehetőleg normál fehér, ne hideg) és tartós... -
ólomlábú
csendes tag
A fenixet nézegettem és elég meggyőző.
Aksitöltő?
-
ólomlábú
csendes tag
válasz erik365 #20538 üzenetére
xtar vc 2-t nézegetek,de csak német ebay-ről tudok jelenleg rendelni .
A paypal számlámra nem tudok utalni és már több paypal guru is próbált segíteni,de nekik sem ment.
Amúgy csak 26650-es és 18650-es keeppower és panasonic illetve lángnyelves trustferi aksikat használok.
Normális töltőnek tűnik... 21,90 euroért nem is olyan vészes.Bár látom azért kínából olcsóbb
Csak itt meg nem külföldről való rendelésnél a 17 vagy 19% áfát ráteszik mindenre.Csak nem tudom még itt hol kell fizetni?Az itt az bajorföld! -
erik365
senior tag
válasz ólomlábú #20539 üzenetére
Németországban, lehetőséged van utánvétre országon belül.
Én olyan töltőt ajánlanék ami tud legalább 1amperral tölteni, 26650-es akkuhoz kell az 1amper.
Bár ha nem sietős a VC2 tökéletes választás.
Ez a webshop meg egy nagyon ajánlott a németeknél:Akkuteile
[ Szerkesztve ]
1.4 T-jet M32
-
Cyborg
őstag
válasz Robyka #20507 üzenetére
Pont az a jó benne, hogy akksis, bármikor rá tudsz tölteni, az elem meg mindig akkor merül le, amikor a legjobban kéne. Az elején én is aggódtam a beépített akksi miatt, de 10USD nem a világ amúgy se. Én szeretem, kulcscsomóra sokkal kényelmesebb, mint bármelyik AAA-s titánium, akármilyen lámpa.
...btw ebben is lehet cserélni akksit, de ugyse fog a nitecore árulni hozzá tartalék akksit.
Itt meg itt írtam már róla pár sort, nekem azóta is bejön.Persze nem akarlak meggyőzni.
[ Szerkesztve ]
-
ólomlábú
csendes tag
Az a baj az otthoni rendeléssel,hogy otthon nem tudom átvenni,tehát a régi címemre hiába megy én 1-2 hónapig nem biztos,hogy haza megyek .Töltőre meg most van szükségem.
Ide ki meg egy sima ajánlott levél is több mint egy ezres volt mire kiért,a csomag se olcsóbb az tuti . -
atus72
őstag
Sziasztok.
Elsősorban biciklire keresek rendes lámpát ami sötétben is használható.
Olvasgattam sokat ezen a fórumon, a kérdésem az lenne hogy a Convoy S2 az szerintetek jó választás-e?
Ebből a típusból van már valami S2+ verzió is, tudok-e valami olyan webshopot ajánlani ahol ezt a típust kapni és jó eséllyel nem valam hamisitványt adnak el?
GearBest, BangGood, FastTech ezeket láttam linkelve itt
köszi! -
atus72
őstag
Illetve még a C8-ra gondoltam.
[ Szerkesztve ]
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz atus72 #20547 üzenetére
Agygenerátor, meg egy 70 luxos Axa első lámpa . - S2+ red simán megjött Gearbesttől, jól terít és melegszik is. Mivel még nincs jó akkum, nem tudom, mennyi lehet az üzemidő. Olcsóbb kategóriában, hasonló fényerővel zoomos Ultra piacról vagy külföldről - ez csak egy amatőr tippje.[link]
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
hpsafl
tag
Bocsánat, de egy kis gubanc volt, ez a hsz a 1504 host reviewja lett volna
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest