- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hpsafl
tag
válasz ólomlábú #20598 üzenetére
Másabb, mert itt nincs hotspot, és spill, csak egy homogén szórt fény. Szerintem bringázni nem kell jobb, egyedül a melegedése gond kicsit, de ez kb minden bringalámpánál gond, ami rendesen van hajtva, mert kicsi a test, és nem tud hova menni a hő, mondjuk a hűtésben meg a menetszél segít sokat, csináltam is róla grafikont szobahőmérsékleten, és szobahőmérsékleten ventilátorral fújva.
KirsztianAMG: a védelem egyébként is túl alacsony benne, ezért nem érdemes addig meríteni, meg a töltöttség kijelző egész korrekt, és amikor már csak egy pötty világít, akkor érdemes tölteni.
Blogom: http://gearbest.blog.hu/ Egyedi kupon: gbkupon@gearbest.com
-
krisztianAMG
senior tag
válasz hpsafl #20601 üzenetére
2,5V még nem a világvége, annyira nem féltem a celláimat, de bringázás közben ez az utolsó, amire figyelni akarok. De az, hogy viszonylag mélyre engedi, nem lenne gond, de balanszer sincs benne. Így több benne a kompromusszum, mint a pozitív tulajdonság. De mod alapnak nem rossz.
Tegnap beszéltetek az OP reflektoros C8-ról. Láttatok valahol külön megvásárolhatót is hozzá?
-
jodzsy
csendes tag
válasz krisztianAMG #20602 üzenetére
Én Fasttechről rendeltem a c8-amhoz alu op refit. Csak ki kellett szélesíteni a led központosító miatt az alját, mert szűk volt neki.Jó cucc.Érzésre tudom mondani mert műszerem nincs hozzá, a spot kb 75%-os lett vele a spot és külső gyűrű közötti részhez viszonyítva pedig kb. az 1/3-ét teszi ki a szórt fénygyűrű, melynek fénye olyan 30%-a lehet a csökkent spothoz viszonyítva. Ha érdekel teszek fel képet róla.
[ Szerkesztve ]
"Kifogásolni, fölényeskedni bárki tud; tanulj meg mindenkitől tanulni.”(Weöres S.)
-
ólomlábú
csendes tag
válasz hpsafl #20601 üzenetére
Ma kipróbáltam kollégám focus raven (lehet nem jól írom,mindegy) bringáját.
Mikor vette itt kint mondta a boltban,hogy "közútra alkalmas legyen",tehát legyen rajta minden ami hiánya miatt a rendőr szólhat.
Erre rásóztak 50 euroért egy sigma lámpát,meg egy hátsó "szentjános bogarat":
Mondom ha már próba hasonlítsuk össze a bringalámpát,meg az convoy s2-őt!
(Kollégám mindíg mindenből a lehető legjobbat veszi )
Baromira elszomorodott,hogy az s2 a legkisebb fokozaton is picit jobb mint a sigma
Mondom akkor ezt le is iskoláztuk.
Azt mondta,mindegy mit veszek bringára,ami nekem jó lesz abból rendeljek neki is
Mondtam neki itt is utána kérdeztem,meg neten is nézelődtem,és rendelek a fent említettből,de azért megmutatom majd neki is.
+ solarstorm aksitartót,meg bele még keeppowert
Aztán ezek így együtt már azért mutatni fognak valamitHátulra mit érdemes venni?láttam ledeset amihez van lézeres csík is,az mennyire jó megoldás?
Közúton azért jó ha látnak hátulról,bár itt az út szélén gyakori a különálló sáv.Mindenesetre fényvisszaverő szalagok is lesznek szerintem a biciklin,nagyban megnövelik a túlélési esélyeket[ Szerkesztve ]
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz ólomlábú #20604 üzenetére
Ilyet kaptam ajándékba.[link] Több, mint elegendő a fénye szerintem. Sokat vezetek éjjel, némelyik kerékpárosnak egy autó féklámpáját is megszégyenítő zárófénye van, mások meg egy prizmát vagy olcsó villogós lámpát is sajnálnak feltenni /vagy elemet cserélni benne/ cserébe az életükért. Én is nagyméretű prizmákat használok, meg a zöld tekeredő csíkokat lábra. A mellény is ér valamit, de túl magasan van, teljes sötétben később kerül a tompított fénykévébe, mint pl. a pedál prizma.
[ Szerkesztve ]
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
hpsafl
tag
válasz ólomlábú #20604 üzenetére
Azt vedd figyelembe, hogy ha jól tudom kint a németeknél a túl nagy fényerő miatt már kötekszik a rendőr, még citthon még nem szóltak, és a kreszben sincs felső korlátja a fényerőnek, csak alsó, amit úgy határoztak meg, hogy 150m-re még látni kell a lámpát.
A Sigma egy túlárazott valami. Régen mikor még csak azért volt lámpám, hogy a rendőr ne tudjon belémkötni, de a bringát nem akartam elcsúnyítani akkor neztem ki egy tepőzáras Sigma villogót a neten, de túl drága volt egy gombelemes vacakhoz mérten, aztán bementem a boltba keresni valami olcsóbb alternatívát, és ugyan azt a villogót megtaláltam a polcon, csak Bikepositive néven, és harmad áron.
Hátra jó, amit 5-ös kezelő linkelt, vagy én Blackburn Mars 4.0-át használok, és a bilincs is jól bírja, pedig sűrűn áttesz egyik bringáról a másikra. Sajnos hasonló kiépítésben még nem láttam 18650-es lámpát, pedig az lenne az igazi.
-
krisztianAMG
senior tag
válasz 5-ös kezelő #20605 üzenetére
Tetszetős ez a Smart, de lakott területen nem túlzás? Mármint nem zavarjó a mögöttem közlekedők számára a fénye?
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz krisztianAMG #20607 üzenetére
Sztem nem zavaró még, esetleg az ára. Amúgy friss elemekkel az olcsóbb villogós ledesek is megteszik. Mondjuk egy statikus fényű meg egy villogó üzemmódban már biztonságosnak tűnik. Fontos viszont, hová szereled. Sok bicajosnál nem látszik jól, mert takarja a sárvédő íve, táskája, ruhája.Vagy hátizsákra rakja, ott elfordul. Autós-kamionos látószögéből KELL, h jól látható legyen, minél nagyobb szögből /én pl. kissé kifelé hajlítom a 3 ledesnek a szélsőit/. És ügyelni kell az elemekre, mert bekapcsoláskor mindegyik szépen világít, de az állottabb elemek pár perc után alig pislákolnak - a bicajos meg nem látja magát hátulról, h nem elég a fénye. Első lámpának sokan nem tulajdonítanak figyelmet városban, pislákoló szilikonos ledeket raknak a kormányra. Igen kellemetlen, amikor előzi az egyik gk a másikat, és akkor veszi észre a szembejövő bicajost, amikor már nincs hely és idő kivédeni - satufék, bicajos oldalra árokba stb. - nem egy pozitív élmény, még ha nem is történik sérülés. Lakott területen, sűrű forgalomban amúgy is nehezebb észlelni a relatíve gyengébb világítású bicajosokat. Gondolkodjunk mások fejével is, egy kis empátiával könnyebb a megoldás - az élet más területein is.
-
krisztianAMG
senior tag
válasz 5-ös kezelő #20608 üzenetére
Annyira nem vészes, nálunk találtam 8€-t. Mondjuk a RL-321-es jobban tetszik, de az már ~15€ lenne postával.
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz 5-ös kezelő #20608 üzenetére
Pont ilyet (ill. lehet a klónját ) készülök rendelni már egy ideje, csak épp mindig elmarad...
Ha megtalálom, linkelem.
Lényegesen ócsóbbért...4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz Kozy10 #20611 üzenetére
Kb. ilyen, csak valamelyik boltból.
Utánaolvasva volt olyan infó, hogy kisebb a fénye az eredetinél, mondjuk ez szinte "törvényszerű" az ilyen klónoknál...
Még akkor is erősebb lehet sok más hasonló lámpánál, szóval ár/fényerő mutatója OK nyilván.
Így előzetesen csak tippelgetek, szóval ez csak feltételezés egyelőre részemről[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz jodzsy #20613 üzenetére
Ennyi bőven elég. Lézer felesleges, nem hiszem, h kellő távolságból észlelhető a húzott csík. Szerencsére kikapcsolható. Ha nem eszi az elemet, és olcsó bele a csere, megéri bőven az árát.
Kínain kifogyott a kedvenc lámpám. Hogy ne jöjjek el üres kézzel, vettem egy mennyezeti lámpatestet 18 W melegfényű leddel. Kíváncsi vagyok, elég lesz-e konyhába vagy szobába. 3 rugó volt, és még működik is.39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
őstag
-
őstag
Egyébként amiért jöttem: elképzelhető hogy ebből valamikor érkezik 4×1000mA változat is? Nem értem hogy ha a Panzer ezt tudja, ez miért nem... LCD viszont annyiból jó lenne, mert idővel sokasodnak majd az akkuk és ha második töltő jön emiatt, akkor már mérhetne feszültséget is, és amikor akció van forgóban minden második töltésnél áthaladna rajta az összes akku ezáltal pontosan lekövetve állapotukat.
IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
-
sanzi89
addikt
válasz SchumiBácsi #20616 üzenetére
Van ez a funkció:
0V activation function can wake up the over-discharged/sleeping batteries
Namost, én eddig úgy tudtam, hogy az a li-ion cella, amely ennyire lemerül, az kuka. Most akkor mégsem?
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
Myers
senior tag
válasz krisztianAMG #20607 üzenetére
Én a BlackBurn Mars 3.0-t ajánlom. A legjobb a futófény opciója, mert gyakorlatilag úgy néz ki, mintha állandóan világítana változó intenzitással. Így nem böki ki az autós szemét.
Azt írták, hogy villogóban 50 óra az elemek élettartama (2*AAA), de nekem meg már több, mit 1 éve bentvannak, és nem 50 órát mentem sötétben.Ja, a linken 150 órát írnak a villogásra, így már érthető.
http://www.muszaj.hu/
-
5-ös kezelő
senior tag
Megjött a Convoy C8-asom GB-ről. Alig várom az estét. Elsőre megijedtem, igen hervadt fénye volt. Persze rögtön az akkura tippeltem, éppen ki akartam cserélni az összehasonlító Ultra akkujával, amikor hosszú másodpercek után eszembe jutott, h ez is több állású kapcsoló, csak ez alul kezdi... Megnyugodtam, van fénye rendesen, működik minden funkció és a tartalék üveg is mellette volt a pakkban.
-
Zewa
senior tag
Sziasztok!
Ugyan nem zseblámpa, de szorosan kapcsolódik hozzá;
Épp épülőben van egy low-budget Boombox, amibe 8db Li-ion cellát szánok. Sajnos a keretbe nem fér bele 8db Xtar 3400mAh cella mert a lehető legolcsóbb megoldást keresem.Elég sok Ultrafire arany-fekete "4000mah" védett cellát használtam már ami tapasztalataim szerint 1900-2100mAh-t tudnak a gyakorlatban. Sajnos már ebből is jelentek meg hamisítványok, azoknak fényes, fémszínű az aljuk, amíg az eredetinek nem az. Tudnátok ajánlani rá alternatívát (akár védelem nélkül) vagy esetleg valami kedvező beszerzési forrást?
Előre is köszönöm.
ps.: Ez gyakorlatban mennyire járhat messze a megadott értéktől?
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
hpsafl
tag
Amit linkeltél, Ultraferi az felejtős, a Gearbest-es Samsung nem rossz, de spec töltő kell hozzá, ha tényleg szeretnél 3000mAh-t kihozni belőle, mert ezt 4,35V-ra kell tölteni, vagy töltheted 4,2V-ra is, de akkor kb 2600-2700mAh lesz a kapacitás.
Nem tudom, mekkora áramfelvételt tervezel, meg hogy hogyan akarod kötni az akkukat, de a felvett áramot is vedd figyelembe!
[ Szerkesztve ]
-
-
Zewa
senior tag
válasz krisztianAMG #20624 üzenetére
Há' jah, valami olyasmi. Filléres akksi, de az árához képest korrekt. 1,5éve $2 körül vettem belőle egy fél tucatot és még a mai napig elfogadhatóan bírják. Nálam is hasonló értékeket produkált amikor mértem.
Ennél olcsóbb, "elfogadható" cellát nem találtak. Tudtok hirtelen jobbat vagy már rendelhetem is? Az én töltöm csak 4,2-t tud, így csak 2,5Ah körül várható a teljesítménye.
[ Szerkesztve ]
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
5-ös kezelő
senior tag
Gondolom az XTAR VC2 sem tud 4,35 V-on tölteni. Én is ilyen almazöldeket rendeltem, de a leírásban nem volt ez az infó. Sebaj.
Convoy C8 első benyomások : Szerethető, megérte az árát. Kellően messzi elvisz, és közelre sem rossz. Kiránduláshoz meg hobby célra tökéletes lesz. Köszi mindenkinek, aki rábeszélt. Banggoodról jött, narancsbőrrel és XML2-T6-4C leddel. Kellemes a színhő a szememnek.39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
hpsafl
tag
válasz 5-ös kezelő #20627 üzenetére
Az akkuknak ezt a tulajdonságát nem szeretik hirdetni.
Ezt úgy tudod megnézni, hogy rákeresel a típusra, itt pl ICR18650 - 30B, és az adatlapon minden fontos infó fel van tüntetve, amit a gyártó ad meg, és nem a kereskedő.Blogom: http://gearbest.blog.hu/ Egyedi kupon: gbkupon@gearbest.com
-
Anubis_9
őstag
Megérkeztek a Samsung ICR18650-26F védett akkujaim. 4-ből 3 TFP1-es, azonban 1 TFQ2-es. Nem hiszem, hogy nagy eltérés lehet a 2 típus közt. Tud erről valaki valamit? Amúgy mindegyiket szerepel az SDIEM felirat is.
[ Szerkesztve ]
"Bocs, hogy késtem, nem volt kedvem jönni!"
-
bul07
nagyúr
Üdv mindenkinek régen jártam erre
De most a segítségetek kellene egy brutális lámpa ajánlásába
Egy haverom kért meg rá hogy ajánljak neki egy nagyon nagy fényű lámpát
Ő ezt nézte ki a ebay-ről , leírás nem mond túl sokat így nagyon kérdésesTehát kellene hogy nagy fénye legyen , őt idézve a lője le a baglyot a fáról!
Ár 5-10e Ft között
És strapabíró legyen, ha utána vágja valakinek ne menjen tönkre lehetőlegElég 3mód nem kell villogás
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz hpsafl #20631 üzenetére
Igen van nekem de ettől erősebb kellene, nettes ismerős pár száz km távolságra
inkább olyan kellene ami 100m-ig beterít egy jó nagy teret és nappali fényt csinálva
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz krisztianAMG #20633 üzenetére
És valami ezekhez hasonló(így hirtelen)
SKYRAY King 3xCREE XML T6 6000 Lumen LED Flashlight 4x18650
Solarstorm T4 4*CREE XM-L U2 3200 Lumens 4-Mode LED Flashlight 3*18650( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
krisztianAMG
senior tag
Személy szerint nekem a SolarStorm egészen szimatikus, csak nem tudom, hogy ennyi pénzből meg lehet-e normális minőségben csinálni. Két X2-esem van, azok borzalmas a minőségükek, de lehet hogy hamisak (vagy csak a gyár dobott piacra millió+1 variánst, nem sikerült kideríteni, lévén szintén kínai gyártóról van szó). A driveren és a hűtésen múlik minden.
A másikban még ennyire sem bíznék. De a többiek még pontosítanak.
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz krisztianAMG #20635 üzenetére
fasttech oldalán több adat van hozzá
SolarStorm T4 4*CREE XM-L U2 4-Mode 3200LM Cool White 2800mA írnak, bár ezt nem tudom hogy kell érteni összesen vagy ledenként , amúgy a U2 led színpatikusVan még ez talán
UltraFire L-6XT6 6*Cree XM-L T6 3-Mode 3600LM( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
-
krisztianAMG
senior tag
POWER CONSUMPTION 10 W
Összesen 2,8A. Szevsz ezekkel az sokledesekkel jóval magasabb árkategóriáig nem kell foglalkozni. Inkább egy normális egy LED-eset, ha ennyi rá a keret.hpsafl: Viszont van belőle négy. A múltkor azt mondtátok (lehet, hogy épp te voltál), hogy a mérések alapján a fényerő nagyjából összeadódik. Ha erre alapozunk, akkor egy LED-re 800lm jut, szóval nincsenek agyonhajtva sem. Viszont a fogyasztásra 10W-ot ír, és nem hinném, hogy lesoztották akkukra. Vagy a leírás is egy sablon, és nem írták át az adatokat...
[ Szerkesztve ]
-
hpsafl
tag
válasz krisztianAMG #20638 üzenetére
Azért nem, mert egy sima SRK is 5.5A körül ad a ledeknek. (Az akkuk párhuzamosan, és szerintem a ledek is párhuzamosan vannak kötve, mert így egy fajta driver jó a 3 és a 6 ledeshez is) ha a 4.2V ot felszorzod 5.5A-al az már 23W, de a Solarstormról azt olvastam valahol, hogy 8.5A-t ad a ledeknek.
-
bul07
nagyúr
válasz hpsafl #20637 üzenetére
Akkor a SolarStorm T4 4*CREE XM-L U2 jó választás lehet
És honnan rendeljem hol a legolcsóbb?
Biztos hogy a három oldalon ugyan azt árulja?
banggood.com US$33.99, itt van 5% kupon(-1.7$) US$32.29
fasttech.com $34.66, ha van kupon kérem írjátok már le
gearbest.com $34.22 , ha van kupon kérem írjátok már le( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
CheGhost
aktív tag
A fasttech-en a szokásos "BLF" kóddal
$34,66$32,93*** Ha egy probléma megoldódik, akkor kérjük a megoldást is leírni, nem csak annyit, hogy "megoldódott"! *** Hosszú log-ok esetén külső oldal ajánlott mindenki lelki békéjének megőrzése céljából! https://pastebin.com ***
-
bul07
nagyúr
Lámpa megrendelve az én címemre fasttech-től
Kíváncsian várom( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
MAC72
tag
Sziasztok!
Ajándék csomagot raknék össze. A cél alacsony költségvetés, de azért vállalható minőség.
Lámpa: UniqueFire UF - 1405
Töltő: Nitecore i2
Akkuk: Samsung ICR18650 - 26FM 3.7V 18650 2600mAh Protected
Az akkukról nincs kérdésem. Úgy olvasgattam, hogy ajánljátok ezt a típust. Talán csak annyi, hogy vajon belefér a két védett akku a kiszemelt lámpába?
A lámpa. Tehát: Olyan lámpát szeretnék ajándékozni, amit jól lehet használni a ház körül, de ha kell el tudjon világítani messzebbre is. A dupla akkuval pedig sokáig használható egy feltöltéssel.
Ennél a lámpánál az adatlap alapján a fókusz nem állítható. Ez így van valóban, vagy ez csak elírás?
A lámpa XM-L2 leddel van szerelve. Vajon milyen a színhőmérséklete? Nagyon hideg fehéret nem szeretnék. (olyat semmiképp, ami kékes árnyalatú)
A töltő. Kérdés csak annyi, hogy van-e ebben az árban más, amit érdemesebb megvenni?
Minden véleménynek, tanácsnak örülnék. Köszönöm! -
ólomlábú
csendes tag
na emberek,megrendeltem mindent!
A gearbestről jön a yinding,de mást onnan már nem tudtam venni,hiába stimmelt minden a kártya,pénz,cím,stb... írták,hogy mi van,de úgy sem.Így aliról jön egyesével az aksik,a solarstorm tartó,Meg a kis ajánlott hátsólámpa klónja.
plusz megtoldottam egy víz és ütésálló biciklire szerelhető telefon tartó tokkal .
most már csak az új bringát kell megvennem -
ólomlábú
csendes tag
válasz Wendelke #20646 üzenetére
természetesen!
[link]Nekem ugyan nem samsungom van,de a lenovom méretre,formára nagyon közel áll hozzá,így feltételezhetően jó lesz ahoz is.
Így nem kell külön bicikli computert is vennem,meg felraknom.A sports tracker alkalmazás teljesen megfelelő lesz,méri a magasságot,sebességet,stb...[ Szerkesztve ]
-
MAC72
tag
válasz hpsafl #20647 üzenetére
Épp a napokban érkezett meg egy Convoy C8 az új verzióból (szép matt fekete). Jó kis lámpa, tetszik a maga kategóriájában jó vétel volt, de ennél valami komolyabb, méretes lámpát szeretnék ajándékozni.
30 dollárig mit vennél?A töltő és az akku kérdésben van véleményed?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest