Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gorbep

senior tag

válasz Shadowbull #5126 üzenetére

Én úgy gondolom, hogy ez nem egy szakmai konferencia, ahol ciki hülyeséget kérdezni, vagy valamit nem helyesen beírni... azért vagyunk itt, hogyha valamihez jobban konyítunk szakmánk, végzettségünk vagy tapasztalatunk okán, akkor segítsünk, tájékoztassunk...

Én nagyon sok jó ötletet kaptam már nem "hozzáértőktől" és én sem úgy születtem, hogy teljesen fel voltam vértezve a teljesítmény elektronikában, és a villamos teherelosztó hálózatokkal kapcsolatban... nagyon sokat tanultam olyan mentoroktól, akik sosem nevettek ki ha hülyeséget kérdeztem, vagy mondtam, hanem ha kellett 100x is elmagyarázták vagy kijavítottak, sőt bátorítottak arra, hogy mondjam el amit gondolok, akkor is ha hülyeség.... maximális türelemmel.... ezúton is hálásan köszönöm neki... nekem ők A PEDAGÓGUSOK, akkor is, ha egyiküknek sem volt pedagógiai végzettsége... csak végtelen türelmük, és nagyon jó készségük ahhoz, hogy már már ovis szintem is el tudjanak magyarázni olyan magasröptű dolgokat is, amit sok helyen vezető pozícióban lévők is csak hiszik, hogy értenek...

Szóval mindenkit csak bátorítani tudok.... nincs hülye kérdés... csak amit nem kérdeznek meg, mert félnek, hogy mások lenézik őket miatta...

- Micimackó! Hogyan betűzik azt, hogy szeretet? - Sehogy Malacka, azt érzik .......

Új hozzászólás Aktív témák