- Új taggal bővült a Cooler Master Hyper szériás CPU-hűtőinek családfája
- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Asztrofotózás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Bluetooth hangszórók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
gorbep
senior tag
válasz Shadowbull #5126 üzenetére
Én úgy gondolom, hogy ez nem egy szakmai konferencia, ahol ciki hülyeséget kérdezni, vagy valamit nem helyesen beírni... azért vagyunk itt, hogyha valamihez jobban konyítunk szakmánk, végzettségünk vagy tapasztalatunk okán, akkor segítsünk, tájékoztassunk...
Én nagyon sok jó ötletet kaptam már nem "hozzáértőktől" és én sem úgy születtem, hogy teljesen fel voltam vértezve a teljesítmény elektronikában, és a villamos teherelosztó hálózatokkal kapcsolatban... nagyon sokat tanultam olyan mentoroktól, akik sosem nevettek ki ha hülyeséget kérdeztem, vagy mondtam, hanem ha kellett 100x is elmagyarázták vagy kijavítottak, sőt bátorítottak arra, hogy mondjam el amit gondolok, akkor is ha hülyeség.... maximális türelemmel.... ezúton is hálásan köszönöm neki... nekem ők A PEDAGÓGUSOK, akkor is, ha egyiküknek sem volt pedagógiai végzettsége... csak végtelen türelmük, és nagyon jó készségük ahhoz, hogy már már ovis szintem is el tudjanak magyarázni olyan magasröptű dolgokat is, amit sok helyen vezető pozícióban lévők is csak hiszik, hogy értenek...
Szóval mindenkit csak bátorítani tudok.... nincs hülye kérdés... csak amit nem kérdeznek meg, mert félnek, hogy mások lenézik őket miatta...
- Micimackó! Hogyan betűzik azt, hogy szeretet? - Sehogy Malacka, azt érzik .......
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Call of Duty: Black Ops 6
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Asztrofotózás
- Redmi Note 13 5G - fogyókúra után
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AliExpress tapasztalatok
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Amatőr csillagászat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest