Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz Bendőke #8406 üzenetére

    Original felbontásban elmegy, teljes képernyőn jobban látszanak a tömörítés hibái, de kénytelen voltam 848x480-as felbontásban filmezni (így is 2-3GB avi-ban felvéve :Y ), mert különben videotömörítéssel is irdatlan nagyok lettek volna a fájlok, ráadásul a Fraps is lassít. Igyekeztem meg-megállni, ha megnézed, azokban a mp-ekben tisztább is a kép. A lényeg, hogy a távoli füvek, fák látszódjanak, valamint az árnyék-felbontás növelése, amitől olyan szépen játszik a fény a felületeken, amikor falombokon szűrődik át (nem csak egy nagy folt van), stb. A szemcséződés QTP3-mal v. Text Lod bias növelésével (ami valójában csökkentés) jön elő, játékban inkább életszerű.
    Remélem, azért a képromlás ellenére tetszettek. :R

    Sztem a lassú kilépés driver-probléma (nálam is megvan), mert a régebbiekkel, ua. modokkal nem jelentkezett.

    Hát akkor lehet, mégis felteszem az uo modokat (gondolom, faszán hazavágja a magyarítást), viszont fogalmam nincs, hogy akkor mitől veszhetnek semmibe a küldetések Bartholm-ban és a Lost Spires-szel is. :W

    Tippeket kösz, de nekem sem nagyon van kedvem wikizni, inkább a játékban keresgélem meg. Sajna az 1. szintű karakterem még hóóótttt béna, alig bír el egy csontvázzal, zombit meg körbe futkozva kell lelövöldöznöm, mert különben 3x hozzám ér, és végem. Kezdetben full nehézséggel indultam, de az durva volt, hogy két patkányharapással végem, még ha hárítok is; ez egyáltalán nem életszerű. Maradtam normál szinten.

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák