Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • terkaz

    csendes tag

    Hali.

    Az Oblivionban jártasabb gamerek segítségét szeretném kérni. Nemrég raktam fel a játékot, és nagyon megtetszett, csak a gondom az, hogy nem igazán találom fel magamat benne.
    MMORPG-kkel már játszottam főként wowval, de ez valahogyan más.

    1. Először is nem tudom, hogyan lehet küldetéseket(questeket) találni. Belebotlottam egy-két "citizenbe" akik adtak valamit( még idáig csak az Imperial Cityben járkáltam). Van rá valami módszer amivel könnyebben találok?

    2. Elég lassan fejlődök. Most vagyok level 2, de kaptam egy olyan questet az Imperial City-n kívül, hogy egy tóban 12 halat le kell gyilkolni, na kb. 1 hal leviszi a fél életemet és nagyon lassan töltődik újra a HP-m(ergo nagyon gyenge a kari). Mi kell ahhoz, hogy szintet lépjek, ill. erősebb legyen a kari? (wowban questek adták az xp-t, itt nem tudom hogyan van).

    3. Az gáz ha arénában csak az első 3-4 ellenfelem bírtam csak idáig leverni? :) Útána már jönnek vmi ikerlányok és szétszednek. ;) Cuccokat honnét lehet szerezni?

    Tudom eléggé összefolynak a kérdéseim, ezért ha valaki levázolna nagyon tömören az alapokat ahhoz, hogy tudjak haladni/fejlődni azt megköszönném. Oblivion hq-n nem nagyon találtam kifejezetten kezdőknek szóló írást, ezért írok ide.
    Ja és a karim adatai: minden warrior, igazi vérlámákhoz híven.. :D (csillagjegy, kaszt stb.) Az a biztos.. :D

Új hozzászólás Aktív témák