Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • Mackósajt

    senior tag

    válasz fasyrt #4086 üzenetére

    1. Legjobban akkor jársz, ha saját magad főzöd őket. Ráadásul az alkímia nagy pénzkereseti forrás is. Olcsón megvenni nem igazán lehet sehol. Alkudozz, illetve a chorolli-i meg guild alkimistája olcsóbb, mint a fővárosi rablók. Ugyanis alacsonyabb a merkantilism értéke, így jobban le lehet alkudni.

    2. Gondolom nem lopakodsz odabenn, így nyilván meghallják, hogy matatsz. A tolvajláshoz nem elég a zártörés skill, sőt, nem is az a legfontosabb hozzá, mivel a zár felnyitása amúgy is a játékos reflexeinek kérdése csak, ha belemegy a minijátékba. Így alacsony zárnyitással is bármilyen zár feltörhető, viszont sneak nem pótolható játékosi képességgel.
    Vagyis: ha bent vagy, akkor always run kikapcs (feltételezem egyébként azzal nyomulsz), mivel a futás asszem egészen expert szintig csökkenti a lopakodás hatékonyságát, és lopakodni, lopakodni, lopakodni. Az őröknek nem csak szeme van, füle is. :DDD

    Szerk: ha atroach csillagjegyet választottál, akkor erősen ajánlott rágyúrni a varázslásra. Annak csillagjegynek van a legtöbb manája, csak épp az újratöltéshez kell ital vagy ráküldött varázslat.

    [Szerkesztve]

Aktív témák