Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Triathlete

    senior tag

    Így lvl67-ig egész jól elvoltam, de lehet már én vagyok tényleg béna, elég sok a halál, tegnap semmi előrehaladás nem volt. A sebzéssel kapcsolatban szeretnék kérdezni. Nagakibát használok, véres vágással. Eddig a Vigorra pakoltam főleg pontokat, a STR olyan 18 a DEX 22, ami a minimum a fegyver használathoz. Most az állóképességet próbáltam tápolni, de ha jól értem akkor, hogy a fegyverrel többes sebezzek mikor folyamatos támadást csinálok LB-vel vagy STR vagy DEX-re kellene pakolnom? Az attribute scaling alatt a STR D-kategóriás, a DEX C. De mi a skála két vége, mi a prio? A? Ha igen akkor gondolom a DEX-et kellene nyomni.
    Illetve láttam pár videóban, hogy a blood buildeknél az ARC-t is húzzák egészen sokáig. Ez miért van? Itt egy régi 2022-es hsz-ben még az volt, hogy nem befolyásolja.
    Illetve tegnap belefutottam egy minibossba egy toronyban, egy elhagyott erődben Altus Plateu-n. Szűk volt a mozgási lehetőség, és folyamatosan spammelte a szarjait, kifogytam már az állóképességből, hogy dodge-oljak, mindig haltam hamar. Talán a feléig sikerült lenyomni. Egy korábbi dungeonban a macska és azok a kőszobrok szivattak meg hasonló módon, hogy levegőt venni nem volt idő. Ezekkel mit lehet kezdeni?
    Valamint egy könnyű páncél szettem van, amit Caelid ÉNY-i részén szereztem könnyen a moboktól, egész jónak tűnt de mikor farmolni mentem Caelidben a fekvő sárkány mellé a kis erődben ahol denevérek vannak, mindig kicentiztem, így gondoltam Istvántól megszerzett páncélban nekivágok, hiszen jobb a védelme. Hát a létráig sem jutottam, többször megragadtak és lekiabálták a HP-m kétharmadát, amit azelőtt a könnyebb vértben nem tettek. Ekkora hatása van annak, hogy mennyire vagyok terhelt?
    Bocs ha bénán írtam vagy érthetetlen, de talán érthető mit akarok kérdezni.

    KovacsK85 / Kovács Krisztián

Új hozzászólás Aktív témák