- Milyen egeret válasszak?
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Apple notebookok
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tomyoy
senior tag
válasz Pulsar #26354 üzenetére
előtte közel 3-4 órát 4 francia taggal beszélgettem 1-2 órában még értelmes dolgokról folyékonyan angolul, aztán elfogyott egy üveg vodka...végére nekik sem ment az angol nekem se, csak fejben gondoltam mit akarok mondani és egymás után raktam angol szavakat 0 nyelvtannal ők a végére franciául beszéltek csak és elaludtak a parton én ekkor mentem felfedező túrára és botlottam bele a horvát brigádba
nyiknyiknyiknyik
-
tomyoy
senior tag
Egy évvel öregebbennyiknyiknyiknyik
-
Earl_Muttley
őstag
Na, van ilyen is.
Estét'urak!
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
tomyoy
senior tag
Köszönöm uraim
nyiknyiknyiknyik
-
marsu
veterán
Jó reggelt mindenkinek ...
... szép nap ez a mai, péntek és 13 !!!
És ma lettem 39 éves !!!
Pont péntek volt az is amikor születtem ...
és akkor is tizenharmadika volt, csak akkor még csak ezerkilencszázhetvennégy ...
Press any key to continue ...
-
marsu
veterán
1974. Szeptember 13 születésnap elemzése
Szűz, 1974. Szeptember 13
Ha Ön 1974. Szeptember 13-n született, életkora pontosan harminckilenc év és nulla nap. Születése óta eltelt 14245 nap (ez 2035 hétnek felel meg). De ezzel nincs egyedül, mivel Magyarország mai területén 510 baba látott vilagot ugyan azon a napon, világszerte pedig 366000 csecsemő született az nap.
Születésnapja Pénteki napra esett, horoszkóp jele: Szűz.
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!, következő születésnap 365 nap múlva lesz. Utolsó szülinap óta 365 nap telt el.
A nagy bum dátuma ≈1973.12.21 (feltételezve, hogy időben született), de a részletekért a szüleit kérdezze.. hátha mesélnek valami érdekeset ;-)
Miért ne ünnepelné meg élete minden 100-adik napját? Szép kerek szám. Következő ötvenöt nap múlva lesz (Csütörtök, 2013.11.07), ekkor lesz 14300 napos.
Minden EZREDIK nap jobban hangzik? Legyen. Következő hétszázötvenöt nap múlva lesz (Csütörtök, 2015.10.08), ekkor éli le 15000. napját.
65 éves nyugdíj korhatár dátuma: 2039.9.13. Hátralévő napok száma: 9496 ≈ 26 év
Tudta, hogy ha születése óta nem vágatta volna a haját, az most kb. 4.99 méter hosszú lenne?
Születése óta szívdobbanások száma: 1435.9 millió.
Világrajövetele óta Tiszán, Szegednél 1021.5 milliárd köbméter víz folyt át. Budapestnél, Dunán pedig 2892.3 milliárd m3.Press any key to continue ...
-
marsu
veterán
Ha esetleg nem tudsz elaludni, akkor számold a repülőket ...
Press any key to continue ...
-
Vangelis
félisten
De xar , hogy nappalos meló még aznap éjjel nyomni kell egy 12 órát.
Jó lenne már pihenni egy keveset. Ti, hogy bírjátok?
Én a héten kb 16 órát voltam otthon vasárnap reggeltől. Már kezdek kibukni.. + a napi 80km robogózás....
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
veterán
megpróbálok megin képet beilleszteni.
-
tomyoy
senior tag
nem sok alakul már a verdám
itt egy kis vidi a hangjáról itt még csak az egyik dob van fönt, a másik oldal az csűbű gyün
ja meg a szerelőblogom
lassan befejezem, utána jön hátsó ív csere és megy műszakira, várom már 5. hónap óta nem mentem velebömbi atom?
[ Szerkesztve ]
nyiknyiknyiknyik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest