- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
Aktív témák
-
norbiphu
őstag
válasz concret_hp #19451 üzenetére
nem igazhamis, hanem 14 beugrókérdés ha jól tudom. általános rész az még nem vészes, de unixos, windowsos shitre már nem volt túl sok időm, majd meglátjuk mi lesz.
Winner_hun: kalappal
[ Szerkesztve ]
"Hmm," sed teh lolrus. "Maybe we shud go ask Ceiling Cat?"
-
norbiphu
őstag
válasz Winner_hun #19453 üzenetére
ja pár napja asszem, már elég öreg vagyok hozzá, csak hsz nem vóót, inkább olvasni szoktam . majd ha lesz időm nézek valami pofázmányt.
-
Winner_hun
titán
Jut eszembe, jövő héten 3 napos gyógykúrára megyünk osztályszinten, Bebaszádiára
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
concret_hp
addikt
gl nektek
vagy fullba vagy sehogy :D
-
norbiphu
őstag
válasz concret_hp #19456 üzenetére
gl-t kérek a csütörtöki jelek pzh-ra is! kell egy 2-est és egy 3-ast írnom. a felkészülésre lesz egy szerdám
[ Szerkesztve ]
-
KMan
őstag
-
kavicssli
addikt
vagyok csak csocsóztam a kollegákkal
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
kavicssli
addikt
válasz Winner_hun #19464 üzenetére
Nem panaszkodok!
gondolom iwiwen fent vagy! (majd bejelöllek)[ Szerkesztve ]
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
Pecc
őstag
válasz Winner_hun #19467 üzenetére
Nem hiszem, hogy ez rossz tulajdonság lenne. Jó8!
[ Szerkesztve ]
-
kavicssli
addikt
válasz Winner_hun #19467 üzenetére
ez nekem is szokásom de legalább megnézlek/megnéznélek hogy kivel társalgok itt a PH-n!
-
kavicssli
addikt
válasz concret_hp #19476 üzenetére
Vacsizni?
-
kavicssli
addikt
válasz concret_hp #19478 üzenetére
bazz nézem apókeres topicba a mákolást!
Nekem a legnagyobb mákom élőpókerben tourba volt hogy nekem is AA elenfélnél is AAés nekem lejött a flush! ez a durva"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
kavicssli
addikt
válasz concret_hp #19482 üzenetére
ujujuj!
NEkem onlineba volt a legnagyobb bukó! str8 flush nekem alulról srácnak felülről... de már onlineba nem nyomom csak élőbe![ Szerkesztve ]
-
veterán
Udv Emberek!
Vegre van megint gepem... Bodottá..
1 honap gep nelkul kicsit huzos volt...! -
-
kavicssli
addikt
Jó reggelt mindenkinek!Kicsit fáradt vagyok! Hoszzú volt ez az este! pedig nem is volt melóm!
-
concret_hp
addikt
nah én elhúzok aludni, megint ked kicsit jobbna felborulni az alvási ciklusom
(nem is nagyon vagyok álmos még most se )aki még sokára kerül ágyikóba annak kitartás
[ Szerkesztve ]
vagy fullba vagy sehogy :D
-
kavicssli
addikt
válasz concret_hp #19491 üzenetére
A pihenés fontos!hamarabb halsz bele 3 nap alvatlanágba mintah nem nem ennél 1 hétig!!!
Meek én is lassan!"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
marsu
veterán
Jó reggelt mindenkinek!
Nem szeretek koránkelni ....
Press any key to continue ...
-
buherka
addikt
Jó reggelt...most értem haza.
Egy seggel legyomtam az 1400km-t ...nem volt kedvem megállni.
Jó kis szakadt lakókocsit hoztam...100€ volt
Dethleffs Nomad:...és az A6-osMost viszont tűzök aludni, mert ismét kettőig sem látok, olyan álmi vagyok.
Este leszek, mert melóban vagyok
[ Szerkesztve ]
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
kavicssli
addikt
válasz buherka #19494 üzenetére
Esküszöm kimegyek veled és mielőtt az utánfutót vagy mi a szöszt rázúzzuk addig elemegyünk pinázni-Potya puncizni (kinek hogy tetszik) ezzel a csodaszép Audival..
-
buherka
addikt
válasz kavicssli #19495 üzenetére
Én benne vagyok
Kár hogy mindenki csak igérgeti és baxnak velem jönni ...de mondjuk te nem kamuzol , te biztos jönnél.
Gáz hogy magyar rendszámos az Audi...a németeknél nem buknak a bulák a balkán rendszámos autókra
Amúgy meg retkek a német csajok...Münchenbe kell menni hogy lássak egy-két jó nőt, azok is félvér török csajok, mert hát ugye náluk az az etnikumutánfutót... ...az lakókocsi te , végül is akasztani kell mind kettőt
Hujj, de álmos vagyok...most már megyek
[ Szerkesztve ]
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
dokar
addikt
jó reggelt éjszakások.
extra - SEXRay
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest