Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PCMaster133

    csendes tag

    válasz sulaco79 #1545 üzenetére

    Az teljesen más ott a technológiáért fizetsz de ez a program csak egy tool hogy működjön...:D Szerintem ennek gyárilag járnia kéne az adapterhez de mindegy 25$ akinek meg éri annak nem sok. De számolgattam és hiába mondjátok egy normális videó kártya 50.000Ft-tól 60.000Ft-ig vannak utána már az Új/Felső kategóriás GTX vagy Radeon kártyák vannak. Ha meg úgy számolod hogy el adod a géped + az eGPU ára meg a 25$ akkor ott vagy hogy a laptop ára (attól függ milyen régi/konfiguráció) akkor ugyan ott vagy mintha egy asztali gépet állítanál össze. Az én gépem az én esetemben simán ér 80 lepedőt szóval abból már a proci + alaplap meg van akkor a videó kártyát így is úgy is meg kéne venni azt nem számöljuk de az is egy 60.000Ft akkor veszel egy tápot + Winchestert (Nekem az már van egy 1TB + 128GB SSD) + A ramok 20.000Ft és akkor ott vagy mintha eGPU + Setup 1.3 + Normális GPU = Laptopod van fos CPU-val 60-70%-os GPU teljesítménnyel.
    Amúgy meg 100%-os teljesítmény és még kedvedre bővítheted is.

    Ez az eGPU rendszer azoknak éri meg akiknek van egy teljesen felső kategóriás laptopjuk egy Integrált videókártyával legyen az most APU vagy Inteles fos ez mellékes. Azoknak bőven meg éri venni 60.000-ért egy videó kártyát + eGPU + egy kis bütykölés + 25$ (ami végül is annyira nem sok). Persze ezt is csak akkor ha az illető Gamer és még is szereti a Mobilitást. Mert ahogy nézegettem ma már olyan megoldások is vannak hogy mintha egy dokkolóba dugnád a géped ha rádugod az egpu-t akkor a dedikáltat használja mint optimus vagy a radeon-nak ami van vagy integráltat használ... Szóval akinek sok pénze van és jó laptopja annak meg éri....

    De egy őskori leletbe amiben Pentium / Celeron vagy Athlon processzorok vannak már tök felesleges pénzt költeni mert az egy hatalmas Bottleneck.

    Ezzel nem a találmányt fikázom az igen is jó! És ha lenne feleslegesen 100.000Ft-om biztosan ki is próbálnám hogy milyen. De mivel ez nem áll módomban ezért le írtam józan paraszti ésszel hogy kinek és miért éri meg ez a megoldás.

    Köszönöm a segítségeteket és a kedves válaszaitokat még kezdő vagyok/voltam ebben a témában csak az érdekelt hogy egyáltalán lehet-e ilyet az én gépemmel meg hogy megéri-e amit ugyebár az előbb szépen kifejtettem hogy is-is.

Új hozzászólás Aktív témák