Új hozzászólás Aktív témák
-
k.t.a.
senior tag
Mivel mondtad, hogy 2-3évre készülsz, és nem váltasz PCIe-re, én nem javasolnám a 6200-at, de még a sima 6600-at se nagyon. Azért akad bőven különbség a GT meg a nonGT között. És szvsz két év mulva már a GT se lesz elég 800x600-on erős kompromisszumokkal. Az idén karácsonykor kijövő játékoknál már én sem fogom a szűrőket használni, de lehet még a kidolgozottságból is vissza fogok venni.
Ennek a fényében gondold végig a vga kérdést.
Szerk.: Én még annyira nem bízom a 64bites procikban. Egy 300+os venice-el ugyanúgy fut az NFS mint nálam. Természetesen egy 3500+, vagy 4000+++ bizos jobb, de az már sok $$$!
[Szerkesztve] -
Nimrod
addikt
-
netkoo
senior tag
Sziasztok
Én is fejlesztenék
A konfigom kissé má elavult de majd 3éves.
Gigabyte PE-800
P4 2.4 533FSB
521DDr 333 ram
Nvidia 4800SE 128m
400W Codigen táp.
lene ugy 50ezrem a fejlesztésre
Tipeket kérnék
[Szerkesztve]Samsung S22+
-
k.t.a.
senior tag
Kicsit utána jártam a procidnak, mert inkább amd terén vagyok otthon, és igen ez a proci 400-as FSB-t tud. De szerintem nem fogsz találni alaplapot hozzá. Újat biztos! Ha viszont lecseréled a procit is, akkor meg nem férsz bele az 50k-ba, mert intel vonalon már ddr2-es ramokkal nyomulnak, ami megint plusz kiadás. És akkor lap+proci+mem+vga, már túl sok. Szerintem a mostani procid nem olyan nagyon veszélyes, bár lehetne azt is újjítani! A ram viszont tuti fog kelleni a játékoknak, meg a vga is.
Ja és a táp meg kis szerencsével kibírja, de lehet arra is kellen a költeni legalább egy tizest, de inkább többet.
[Szerkesztve] -
tjhooker464
őstag
Ha nem ódszkodsz az AMd től akkor a cuccaidat cseréld be mondjuk Gianninál valami jobb sempron procira és azt húzd meg amíg lehet. De szerintem a proci még annyira nem vészes.... Add el ezeket és amikor meglátod mennyi pénzed lesz akkor már tudni fogod mik a lehetőségeid
A születés nem más mint a halál torz mosolya
-
netkoo
senior tag
válasz tjhooker464 #68 üzenetére
Szia
Gondolkodom AMD ben is
Ui:Ki az Gianni?
[Szerkesztve]Samsung S22+
-
k.t.a.
senior tag
-
Nimrod
addikt
Némi kalkulálgatás után úgy döntöttem, hogy a tápnak első körben kell repülni, pláne hogy ma bekapcsoltam és nagy zajjal indult, aztán elmúlt.
Ramot igen, de vga-t nem veszek most bele, várok picit és alaplapot cserélek (+proci+vga). -
Allien
veterán
Én speciel pont az users-ben vettem tápot, karácsony után.
De, ha pl. nem vagy rest kimenni Óbudára, akkor szerintem ott jársz a legjobban. Bár, ez is ''csak'' pénz kérdése. Itt a PH!-n pl. vannak jópáran, akik új cuccokat adnak el, és vannak, akik számlával, és nagyon korrektek. Gianni-től kezdve, akár Tts-ig (tts-kft.hu, itt is nézd meg, megéri).
Nézzél körül a hardwer piacon, ami pirossal kiemelt, ott is érdemes körülnézned, de az egészet átnézheted, mert lehet, sokkal jobban jársz, és nem kell lejárnod egy táp miatt a lábadat.Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
k.t.a.
senior tag
Nekem pont egy 450W-os Chieftec van. Alul van a 12cm-es vent, ami a pont a prociról szívja el a meleget, és ezt kilöki hátul. Így a procinak jobb, de a tápnak rosszabb. Azt írták, hogy van benne fordulatszám szabájozás, de nekem szinte mindig maxon megy, csak induláskor nem. Pedig ilyenkor baromi halk. Ha megnézed az összes táp alulról szívja a levegőt, esetleg a meghajtók felől. Nekem egyenlőre bejött a táp, kicsit zavaró a búgó hangja a ventinek, de csak este, amikor már más környezeti zaj nincs.
-
Csigapa
tag
A 2×8cm-es úgy csinálja ahogy mondod!
A 12cm-es is, csak - általában - halkabban.
Próbáld ki,hogy egy dobozra vágsz két lyukat - bármelyik oldalán - és az egyiken befújod a levegőt mi történik vele...
na vajon bennemarad? Esetleg kijön a másikon?
Paszív hűtés = 0 ventiNe egyél mosatlan rajzszöget!!!
-
-
k.t.a.
senior tag
Olyan nincs hogy fix 450W!!!! A teljesítmény a feszültség és az áram szorzata. Mivel a feszültség fix, adott, az áram meg mindig annyi, amennyit a fogyasztók (jelen esetben a proci, vga, mem, vinyók, stb) felvesznek. Ebből következik, hogy a felvett teljesítmény mindig annyi, amennyivel terheled. A tápegységen a 450W, azt jelenti, hogy maximum annyit képes leadni!
-
k.t.a.
senior tag
válasz tjhooker464 #90 üzenetére
A procim bordája hidegebb, mint a levegő a szobában. Onnan biztos nem megy meleg a tápba. Inkább valamit rosszul állítottak be a gyárban. Majd ha lejár a garancia szétszedem, és belenézek.
-
Csigapa
tag
Porszívó a te barátod!
De amúgy mi volna? Ha nem takarítasz por van. Ha nincs venti a gépedben (azért az elég ritka) akkor lassan beleszivárog és megül mindenhol. Ha van benne, akkor hamarabb belejut, és a légáramlatok függvényében telepszik meg itt-ott.
Nálam elöl befúj egy venti a vinyókra, ezen van szűrő - nem sokat ér ha nem cserélem havonta - a táp ventije meg (12cm-es) kifújja a levegőt. Persze sokat nem ér az egész ha hetekre nyitva felejtem az oldalát mint épp most is...Ne egyél mosatlan rajzszöget!!!
-
Nimrod
addikt
Erről az alaplapról mi a vélemény?
Gigabyte K8NE(S754, nVidia nForce4-4X , 3 DDR, 3PCI, 2PCI-E, 4 SATA, RAID, 10 USB2.0, integrált audio és GB LAN, ATX) 19.920 Ft -
[HUN]Zolee
őstag
gondolkodom hogy bővíteni kéne a gépet, csak nemtudom mivel. A gépet mindenre használom amit csak el lehet képzelni
Ic7-G
2,8C
2*256/433 + 2*512/400
980Pro
160Gb PATA hdd
úgy 50e lesz majd rá
én egy SCSI rendszervinyót gondoltam (36 gb 15000rpm) és egy erősebb vga-t (X800Pro,6800 vag valami ilyesmi)
szerintetek?
[Szerkesztve]''<[HUN]DrH>valaki mondjon egy tuningolos programot a mivel kocsis képeket tudok tuningoloni.'' https://ferromag.aranyoldalak.hu/
-
k.t.a.
senior tag
válasz [HUN]Zolee #99 üzenetére
Ezt az 50k-t hogy gondoltad? 50k a vinyóra, meg 50k a vga-ra? Csak azért kérdezem, mert a vga nagyon baráti áron 45-nél kezdődik, a vinyó újonan 50k, de vezérlő is kellhet hozzá!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest