- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
la_cc
addikt
Merre érdemes farmolni lvl 9-es geart a narancs event-eket leszámítva?
[ Szerkesztve ]
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
Atilla001
senior tag
Keresd a renegát csoportokat a narancs ládákkal. Egy idő után annyi cuccod lesz, hogy teljesen feleslegessé válik farmolni. Korek charm-al a fegyverek is végtelenné válnak.. a csapatot max bombával vagy számszeríjjal pillanatok alatt le lehet abálni.. és ember legyen aki cserélgeti a ruhákat statok miatt ha elindul valahova.. játszanék, de nekem totál kifulladt nagy DLC-ig.
Védd a természetet!
-
Rossi
addikt
Xbox-ra megint akciós, 14.340 Ft, most meg is vettem.
"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
-
-
axlfsi
veterán
Háááát, én előrendelő voltam, még a megjelenés napjaiban kipörgettem, de emlékeim szeirnt, mindig is voltak éjszaka a tetőkön - sőt! Felmésztak, felugráltak, egyesek még követtek is (azóta ez még rosszabb?! )
#808Rossi valóban, az első talán parább volt (de csak mert szerintem ebben a játékban már egész OP-ra tud fejlődni a karaktered...). Első részt is kijátszottam annó, de abban a mai napig fosok, ha jönnek a sikoltozók, aki gyorsan üldöznek és párat beléd csapnak, borulsz!
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Atilla001
senior tag
Igen "rosszabb". Mindenhonnan jönnek, tető, csapóajtóból, mindenhonnan követnek. Ha nem az alap zombik jönnek akkor a többit le se tudod csapni csak menekülni tudsz kettővel már nem tudsz elbánni. Bocs de sose tudom melyiknek mi a neve. Viszont én úgy tapasztaltam, hogy ha jól tudsz ugrálni a tetőn simán át tudod vészelni az egész éjszakát abszolút nem para. Akár úgy is hogy négyes szintű követésben vagy. Beltérben viszont már ledarálnak mint a szél akár fullos vagy akár nem.
Védd a természetet!
-
Atilla001
senior tag
nektek is fagy a játék az inventoriban random a frissítés után?
Védd a természetet!
-
Rossi
addikt
Az első részben a Volatile-ok miatt volt nekem "no way" az éjszaka.
Talán 2-3 küldetés kivételével a játék sem erőltette, hála istennek.Most az egész éjszakát kint tudom tölteni, kis odafigyeléssel.
Egyébként még csak most értem át a központba, mintha csak most kezdődne igazán a játék.
"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
Atilla001
senior tag
Akinek még fel van telepítve a gépre PC esetében, a játék Rtx bekapcsolása esetén a menüben lefagy. DX11-ben még fut. 1 hete ASAP javítják...
Védd a természetet!
-
melega
őstag
Srácok én most jutottam el ps 5 ön a második sztorirészre területre.
Egyedül tolom, a fightokkal nincs bajom jóval könnyebbek mint egy soulsborneban.
Viszont a toronymászás katasztrófa. Majdnem fönt voltam egy 2-3 erősségű terület tornyának tetején mire egy bug miatt leestem a csukott ablakok mellé, és kezdhettem előről a pihenőhelyről.
Nem beszélve reggel meg se lehet mászni tömve van zombival.
Most jutottam el oda hogy egy mellék metróállomást is aktiváltam gyorsutazási pontként.Sajnos csak hétvégén van időm vele játszani. Hétköznap 1 óránál több nincs.
Így
az előfizetetteknél Plague tale requiem, Gow Ragnarök, Callusto Protocoll hosszabra nincs időm 14-15 óra.VISZONT hosszú játékot Gta 6 lesz ps 5 re behúzomSokanfikázták a Dying light 2 őt de nekem látványosabb és érdekesebb mint a Days Gone habár abba a történetvezetés jó volt.[ Szerkesztve ]
-
melega
őstag
Srácok lányok!
Kettes szintű vagyok, a 2-3 és 3-4 szintű területeket felfedeztem.
Az összes metróállomás fast travel pont lett azokon a területeken megcsináltam őket.
Mediumon nyomom mivel hardon nekem nehezebb mint a dark souls széria.Kérdésem hogy hogyan lesz a store tulajdonságom 200?
200 as store kéne egy parkour tulajdonság feloldásához amivel egy kéményt meg tudnék mászni, írja is hogy ahhoz meg egy malomhoz 200 store kell.
A lázadók oldalán állok nekik foglalok területet.
Egyszer lesz kedvem újrakezdeni a rendőrök oldalán fogok állni.Vigyázat spoiler
néztem trailereket és szerintem a rendőrök olyanok mint a Gestapo a túlélőket és lázadókat verték és akasztották rajta.Viszont egyenlőre nem kezdem újra. Nekem ott lesznek nekem tavaszig más játékok amikkel foglalkoznom kell. -
melega
őstag
Köszi 160 asról 220 as szintű lett a staminám.
A széfeket melléküldik keretein belül tudom csak kinyitni, csak azon belül mondják el a kódját?
Van amelyik inhibitort rejt.A másik az 5 ös szintű területek alatt mindnél fel van fedve a halálfej.
Ma este csinálom őket.
Utána jön a második főküldi a 2-3 as szintű területen.Amúgy neked melyik tetszett jobban ez vagy az első rész?
-
melega
őstag
Srácok 4 es szintű HPm 8 as a staminám, de egyenlőre a fekete zónák nem mennek.
A nagydarab zombik mindig megölnek. Majd talán ha jól felhúzom a karakterem.
A játék egyik legerősebb része szerintem a fekete zóna.
Azokat egyenlőre hagyom, a térképet meg megpróbálm kipucolni végitgjátszásom során, de egyenlőre fekete zónák maradnak.Valakinek sikerült az összes fekete zónát megcsinálni?
-
Atilla001
senior tag
4x kimaxolva full minden. már csak dögunalom farm hard-on.
használj boostereket és minden megoldódik. fejleszd fel a gyógyító és a sebzéscsökkentő inhalátort és mehetsz neki bárkinek.. legyen íjad.. sokat segít. és persze legyél gyors és ügyes.. ha tetszik a játék minden rész jó.. ha csak a végigjátszásra mész csirkén is meg tudod csinálni.Védd a természetet!
-
melega
őstag
válasz Atilla001 #827 üzenetére
Az inhalátorokat ahogy tudom fejlesztem a gyógyítró 3-as szinten van..
Mivel nem átrohanni akarok rajta, én úgy csinálom hogy az összes kérdőjelet felfedezem, az összes bandita tábort felszabadítom, az összes malmot, metróállomást gyorsutazási pontot aktiválom.
Utána a mellékküldetéseket csinálom, persze nem mindet értem, mert nem magyarul van.
Utána csinálom a főküldetéseket.
Ugyanúgy játszom mintr a Far Cry 3,4 et, Just Case 3-at ACt az Originstől.Kérdésem a széfek kódját honan lehet tudni?
Azok is rejtenek inhabitorokat.
A másik kérdésem hogy a Techland most a dying lightr dlcket fejleszti uátna Dying light játékot csinál, vagy msát játéknak állnak neki?
-
Atilla001
senior tag
Igen, több széfben is van inhibitor. A kód vagy beszédekből, vagy a széf mellett található kártyákon van, sokszor rejtvényszövegben. Vagy egyszerűen megnézed a neten, mind fentvan térképpel. Főleg ha rossz az angolod. Ha mindent megcsinálsz akkor úgyis fejlődsz magadtól azt már te tudod hogy mikor mire gyúrsz milyen szinten hova érsz el. Szerintem a fejlesztő most patcheket gyárt meg DLC ket a futó játékokhoz.
Védd a természetet!
-
melega
őstag
válasz Atilla001 #829 üzenetére
Amúgy az inhibitorokat amiket tudtam megszereztem a széfekből, jelenleg megyek a következő főküldetésre.
Amit nem tudtam széfeset megcsinálni azért, mert afőküldetésekben még nem tartok ott.
Sokat youtube videóztam mert szar az angolom.AC Origins, Odyssey Valhalla, Far Cry 3,4, Just Case 3, Dying light 2 ezeket úgy szeretem játszani ha feloldom az összes szinkronizálási pontot az összes pontot felfedezem az összes gyorsutazási pontot melléküldetést megcsinálom és megyek a főküldetésre.
Ennyi.
-
melega
őstag
A dying light 2 ben a legalsó területet mért jelöli pirossal?
Az összes metróállomás megvan trófea.
Amúgy meg egy banditabaźis hiányzik a 6 os szintű területig a pirosig.
Ahhoz még fejlődnöm kell.Bár egy leadert megöltem benne.
Ja meg sztori során grapling hookot kell szereznem egy malom és egy víztorony megmászásához.
[ Szerkesztve ]
-
San398
őstag
Elindult ma a rampage event de nem találom hol tudok belépni. Az első részben valahol a menüben kellett bekapcsolni hogy akarok e részt venni benne de itt nem találok ilyen opciót. Ha valaki tud segíteni azt megköszönöm.
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
melega
őstag
Végigvittem én is 60 óra volt ps 5 ön
Spoiler
Viszont a végén Miát kellett volna megmentenem Lawan helyett.A best endinghez meg az kell hogy Mia mellett a társaim életben maradnak?
Meg az öldöklés helyett a végén a békekötést kellett volna választani.
A dsztori dlc megvam 11 től tudom játszani.
Spoiler vége.
[ Szerkesztve ]
-
melega
őstag
Srácok, lányok a bad endinget kaptam és rájöttem mit basztam el.
Spoiler
Lawant mindig lebeszélni róla hogy megölje Williamat és Waltzot.
Az utolsó küldetésbe Lawannak nem szabadott volna engednem hogy Williamat megölje.
Akkor segített volna nekem a csapata.
Waltz 4 fázisú bossfightja után pedig Miát megmenteni nem Lawant.Mivel William jót mondott ha Lawan mellé állok és megöli akkor rakétákkal pusztítja el a várost Waltz.
Spoiler vége
-
Winne
nagyúr
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Atilla001
senior tag
Jól gondolom, hogy ez a DLC: BLOODY TIES valami PvP baromság lesz?
Védd a természetet!
-
Wesder
félisten
válasz Atilla001 #847 üzenetére
Mint írtam van benne story. Nem egy random kihívássorozat.
Ezért írtam hogy kb, mert itt van egy pár órás story is. Még nem kezdtem hozzá, mert mással játszom, de mostmár így 9 hónap szünet után már azért van benne content.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Atilla001
senior tag
Basszus, olyan agresszív lett az alap játék hardon, hogy csak pislogtam.. durván lerágnak.. a fegyó megakad az ellenben, nem lehet esztelenül csápolni.. zsír
(én komolyan elhittem hogy a DLC ingyenes és mire nem találtam derült ki hogy 10euro.. pffff)Védd a természetet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest