-
PROHARDVER!
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vandor01
őstag
válasz petymeg #32489 üzenetére
az a tapasztalat hogy.....
mikor kijonnek egy uj geppel akkor minden faszentos jol reagal mukodnek a dolgok a TAV is hozza a leirtakat sot meg tul is teljesiti .... aztan megy a gyartas es a vegefele mar egyre gyengebb a minoseg....
pl Flou H101...
odairtak hogy a TAV 50meter de rohogva hozta a 100-at is
aztan az utolso 2 darabnal mar 25meter utan leesett a drone...de vegyel batran akarmilyent kicsit/nagyobbat azt gyakorolj!
Most a legjobb vetel foleg ha AKCIO van:
Bentre: a H36os (E010) 10-13ejro
Kintre: H31-es 20-24ejromire tonkrevagod oket mar kell a kicsivel nagyobb erosebb....
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
Saccco
nagyúr
válasz petymeg #32489 üzenetére
Ne olvasd szomorúan, valamit félreértettél.- Én néztem el, másra írtad.
Az Eachine E010 a kezdő gép. Én bátran ajánlom, ennél megbocsájtóbb gépet én még nem láttam. Szobában nagyon nagyon jó vele repülni, koppanás után is repül tovább, amíg nem áll fejre, addig vígan felszáll.Én már egy ilyen gép átépítésén gondolkozok, értsd: kap egy nagyobb vázat és erősebb motorokat.
Részemről:
Eachine E010 kezdőknek ajánlott!szerk.: Mi scuzi, most nézem, hogy nem arra válaszoltál, amire gondoltam.
A H8 mini nekem nem jött be, nem fekszik. Sem a sima, sem a 3D. Ezeken kívül az X4 3D-t reptettem, az nagy szobába, illetve mindig eldobja a propellert.[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest