Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csabi94

    őstag

    Sziasztok!

    4k felvételek készítése céljából szeretnék drónt venni. Egyelőre hobbi szint, később akár szeretném kamatoztatni az 1-2 elkövetkező évem tapasztalatát, és eseményeket, esküvőket videózni képzésen való részvétel, és vállalkozás indítása után (természetesen ezt már profibb "földi" eszközökkel).

    Nem szeretnék építgetni, mókolni, épp elég móka lesz az, ha repülhetek. A 2 kiszemelt modell a Xiaomi FIMI X8 SE, illetve a DJI Mavic Pro. Előbbi újonnan, utóbbi használtan. Jelenleg nagyon hobbi szinten egy Xiaomi Mijia 4k sportkamerával, és a hozzá tartozó gimballal kamerázok, és családi eseményeket, nyaralásokat, egy-két esküvőt kameráztam, vágtam eddig (Final Cut Pro segítségével). A Mijia 4k képével nappal nagyon elégedett vagyok, nagyon nem arra való amire használom, mégis így stabilizátorral utólag visszanézve szinte senki nem mondja meg, hogy egy filléres kamera (egyedül a hangminőség rossz, de sportkamera lévén ez érthető, és van rá félmegoldásom). Éppen ezért húz egy kicsit a szívem a FIMI X8 felé.

    Tanácsokat kérnék, hogy mit javasoltok. Szabad-e drónt használtan venni, illetve megéri-e inkább venni egy Mavic Pro-t, vagy átlagos felhasználásra bőven jó egy FIMI X8 is?

    Köszönettel: Csabi.

Új hozzászólás Aktív témák