Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kriszbon

    őstag

    válasz Egy-két #60023 üzenetére

    Azért sima buzzert nem olyan nagy probléma rákötni egy gépre(még Illuminati32-őn is megoldható+van baro+OSD+STM32+I2C port), az OSD is megoldható ha olyan a kamera is, amit sokan eleve cserélnek mert a gyári nem a legjobb.
    Aztán ott a MinimOSD mint amit Teréz Atya ír, na azzal aztán majdnem mindent megjeleníthetsz amit rákötsz, és fillérekbe kerül hogy úgy mondjam.
    Én még olyan vázból is építek gépet, amire az itteni fórumtársak azt "mondják" hogy Noé is olyant használt(ZMR250/QAV250). :D
    De olcsó volt és repülni is tud [link] és azért Emax motorok vannak rajta meg 30A ESC-k, és elég nehéz is.
    Van nekem is olyan Armattan szerű vázam is(ezt megbántam hogy vettem) [link] ez is aránylag jól repül, de mivel én még mindig kezdő vagyok, stabilabbnak tartom a ZMR szerű vázat.
    Ja és minden gépemen Flysky Receiver van Flysky FS-i6 távval, de csak 10 csatornásítva, amiből 7-et használok, vagy esetleg 8-at.
    Na meg minden gépemben F3 vezérlő van, ami egy kezdőnek bőven sok is, de még haladónak is megfelel szerintem.
    Az Wizard nem olyan rossz gép kezdőnek, persze biztos van hasonló árban kicsit jobb vagy olyan, de nagyon kicsi gépet én nem biztos hogy vennék ami Brushless.

    Az építés amúgy sok szívással jár, főleg elsőre, de még később is főleg ha módosítgat valaki.
    Sokszor egyszerűbb egy komplett gépet megvenni, és azt variálgatni, majd később építeni.
    Az F3 vezérlőt sokan leírják már itt a fórumon is hogy elavult, de szerintem jó az még. ;)

    [ Szerkesztve ]

    Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!

Új hozzászólás Aktív témák