Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Teréz Atya

    senior tag

    válasz Jackal2 #5433 üzenetére

    Hubsan X4 akku? A legtobben van toltoelektronika. Az ujabb X4-eknel a toltonek kinezo bigyusz meg csak egy egyszeru vezetek, hiaba vilagit. Mindent az akku szabalyoz. Vannak nagyon olcso akkuk toltoelektronika nelkul, ezeket ilyen toltovel nem szabad tolteni.
    Aram. A jobb, kisebb akkuk tipikusan 2-5C-vel tolthetok. A h8 mini 150mAh akkujait 600 mA-ral toltom, a 300mAh ladybird akkukat meg majd 1 A-ral. Persze ezzel roviditem az akku elttartamat. Az idealis 1C korul van.
    Persze ezt felugyelet mellett egy femdobozban, egheto anyagtol messze. Nagyobb akkut nem mernek 2C-nel gyorsabban tolteni.
    A CX-10 100mAh akkuja meg a toltes elejen siman bepuszil 500 mA-t. A vegen lemegy kb 100 mA-ra.
    Az 5V eloallitasra gyari mobil ill. tablettoltoket hasznalok pl. LG G3 2A toltojet.

    Egy eleg jo leiras a batteryuniversity-n.

    @ wyattthoearp - tobb toltokabelt? Mire fel? Mindent az akku szabalyoz. Most, hogy az akku cstlakozoja elott osztodik szet az aram vagy a toltoaljzatnal edesmindegy. Legfeljebb akkor, ha a tolto nem tudja a szukseges aramot leadni egy USB porton.
    Az imax B6 meg tok bena 1C akku tolteshez. 2 modszert hasznalnak 1C akkukhoz:
    1. minden akkut parhuzamosan egybe kotnek egy nagy akkut szimulalva. - ugyanott vagyunk mint a csudatoltokabeleknel.
    2. 2-6 S akkut emulalva sorba kotve. Itt minden cellat lehet monitorozni. Viszont it elegge bolognai spagettive tud valni a bekotes, ha nem akarsz kulon toltokabelt 2,3 etc. akku egyszerre toltesehez.

    [ Szerkesztve ]

    A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza

Új hozzászólás Aktív témák