Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • t72killer

    titán

    LOGOUT blog

    válasz trialboj #52676 üzenetére

    Garantáltan NEM! Hogy miért? Nagyon 1xerű, az x7 szenzora nem túl sokkal nagyobb és ha az x5s-re egy fényerősebb pl f/1.8-as m4/3 obit pattintunk, kapásból több mint kiegyenlítettük a szenzorméretből adódó hátrányt. Az x7-re meg ugye csak az a pár f/2.8-as lencse van.

    #52678: Igen, ezek az 1/2.3"-os szenzorú vackok aprópénzbe kerülnek a gyártónak, elég ha az akciókam-gyártókat megnézzük (akiknek ugye megvan a saját hasznuk az általunk látott árakon). A nagyobb madárral a szállítás a probléma: az ember hátsó kertje egy idő után nagyon unalmas téma, szivesen vinné a kütyüt nyaralásra pl. - na ez még a viszonylag kompaktnak tűnő inspire-nél is macerás. Gyakorlatilag komplett birtokba venné a kézipoggyászt.

    #52680: Most látom, az x7 fHD-ben nem tudja a 120Hz-et:R Képileg persze ez már a csúcs, van szerencsém civilben egy GX80 kamerához, ezek még annál is jobbak. annyi különbség a "gyémánthoz" képest, hogy lehet 2éven belül jön egy cég és jobbat dob piacra feleáron. Kicsit hasonló a szitu a CPU piachoz, amin az intel évekig terpeszkedett aztán hirtelen lett említésre méltó konkurrencia.

    [ Szerkesztve ]

    30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

Új hozzászólás Aktív témák