Új hozzászólás Aktív témák

• kriszbon

őstag

Sziasztok!

Valaki tudna nekem tanácsot adni, hogy miképpen kössem be egyszerre a [HUBOSD8] PDB-t, és a MinimOSD-t hogy mindkettő kijelzése megjelenjen a monitoron?
    Na mert azt szeretném hogy a feszt és Ampert is lehessen látni, meg ugye GPS és egyéb adatokat is.
    Sajnos most nincs olyan PDB-m amin van Current sensor, csak ez az OSD-s.
    Már egy MinimOSD-t kötöttem be úgy hogy arról a jel ment a PDB kamera csatlakozására, arról meg VTX-re, egy ideig meg is jelent mindkét kijelzés, de egy idő után összezavarodott vibrált a kép, és valószínű annyi is lett a Minimnek akkor, mert többé nem tudtam rávenni hogy külön is megjelenítsen valamit.
    Nem szeretnék még egyet kinyírni a kísérletezgetéssel.

Most akkor hogyan lenne jó kötni, hogy kamera jel Minimre, Minim VTX kimenet a PDB kamera bemenetre, onnan meg VTX kimenet a VTX-re, vagy melyik milyen sorrend lenne jó?

Érdekes hogy a Foxeer kamera kijelzése simán ment együtt a Minim kijelzéssel a másik gépen, ki is kellett kapcsolnom, mert annál a gépnél meg van Current senzor a PDB-n,(de OSD nincs), így nem volt rá szükség.

Más:

Első alkalommal rendesen le nem ellenőrzött géppel(lent/gépen minden jónak tűnt) sáros időben szántás felett ne igen próbáljátok ki a gépet mert elég utána lepucolni(gépet és bakancsot is). :D
    Nem sok repülés után egyszer csak elkezdett pörögni és kész, a pár kockát visszanézve mintha hátrafelé kezdte volna. :F

Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!

Új hozzászólás Aktív témák