Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • blountex

    senior tag

    Hello!

    Nem olyan régen vettem itt egy kollégától H8 mini-t és kaptam hozzá rengeteg alkatrészt. Szuper kis cucc. Jó néhányszor lepottyant már a parkettára, 2-3m magasról is, de eddig különösebben nem volt gond jól bírta a strapát. Azonban épp mikor befejeztem volna, még egyszer leesett és észrevettem, hogy nem igazán mozdul az egyik propeller. Igazgattam, próbálgattam néha megmozdult, de a többi jól ment. Pár próbálkozás után amúgy is megadta magát az akksi, így gondoltam másnap szétszedem. Mielőtt szétszedtem azért érdeklődésképpen tettem vele még egy próbát hogy biztos jó-e, beletettem a feltöltött akksit majd bekapcsolóm a távirányítót, és adtam egy kicsit gázt, de nem reagált rá egyik propeller sem holott pedig előző este ha nem is tökéletesen, de még műkődött.
    Tehát eljött a szerelés pillanata, egyszerű volt szétszedni, viszont láttam, hogy az egyik vezeték elszakadt, ezért sem működőtt már jól a propeller. Elég pici a vezetéke és utálok is ilyen kicsikhez nyúlni késsel, de majd valahogy megoldom és megforrasztom.
    Kérdésem az lenne, hogy tegyük fel kész a javítás, majd beleteszem a feltöltött akksit és a távirányítót bekapcsolom és ha nem reagál rá gázadáskor akkor alaplapcsere? Honnét tudnék ilyet szerezni?
    Képek
    A második-negyedik képen az a szürke hosszú vezeték mire való?

    Köszi a segítséget :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák