- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
la_cc
addikt
-
ígyvanferi
addikt
Úristen, mekkora outpick az IAP részéről. Ha ezt nem nyerik meg, akkor semmit.
-
ígyvanferi
addikt
Hol érdemes a "hat"-eket megpróbálni eladni, ha nem egy-egy settől vagy itemtől akarok megválni, hanem úgy az inventory-m nagyobb részétől lehetőleg egyben?
-
Plexicushio
senior tag
EG
Ez az utolsó TF milyen alázós volt.
Alli meg inkább hasonlított nekem egy "MOSTANTÓL CSAK EGYÜTT!!44!" felfestésű KaniVonatra.
[ Szerkesztve ]
-
la_cc
addikt
DONDO GO PRO CAM!
[ Szerkesztve ]
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
.LnB
titán
Mai menü:
2014.10.24. (péntek)
08.00 TeamTinker vs Cloud9
09.30 EG vs Cloud9
11.00 Cloud9 vs Alliance
12.30 SecretTeam vs Na`Vi„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
hakkan
tag
Sziasztok!
Ti hol szoktatok cserélni ruhákat, fegyvereket? Bármelyik trade oldalra felmentem mindenhol csak kulcsokat vesznek/adnak xx rare-ért. Olyanra gondolok egy például nekem kellene Kunkka pipája és valaki kér érte 2 commont, vagy ilyesmiAmiből befőttet, abból pálinkát is!
-
csiben1
tag
Sziasztok!
Mini pc-t pakolok össze és a véleményetekre vagyok kíváncsi, hogy a következő konfiggal, 1920x1080-as felbontásban milyen részletességgel menne a játék. Vagy mire számítsak játékélményben, mire lehet elég ez a Hd 4600 Tudom, hogy a Hd 4600 lesz a gyenge pontja, de sajnos az általam kiszemelt házba már egy vga nem férne bele....Alaplap: ASROCK H81M-ITX/WiFi
Cpu: INTEL Core i3-4330 3.50GHz 1150
Memória: KINGSTON 4GB ValueRAM DDR3 1600MHz CL11
Ssd: CRUCIAL 128GB MX100 SATA3 2,5"Előre is köszi!
You can walk straight through hell with a smile
-
Pocok256
veterán
válasz phenomHUN #12116 üzenetére
Hát az én gépemen i5 el és 750m el full hd ban lowon játszható a játék szóval a 10 éves gép elég jó lehet Persze mindenkinek más a játszható nálam ha 30 fps alá esik egy ilyen játékban a képfrissítés akkor az már nem jó.
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
goodboy007
senior tag
Secret vs Na'Vi --> Pubstomb
"propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007
-
Plexicushio
senior tag
válasz goodboy007 #12122 üzenetére
Tier II vs. TierI -es csapat esetében gyakran megesik.
Már az IAP ellen is látszott, hogy túl komolyan venni őket felesleges, gyengék nagyon.
-
Иван
őstag
válasz Plexicushio #12123 üzenetére
Ne bántsd a pinoyokat. #Trilanes, #bottlecrowing, #DK mid, neverforget. Putanginang bobo doto best doto.
i5 10400f | ASUS RTX 3060 Ti 8GB LHR | 16GB DDR4 | Asus TUF VG27AQ | meg egy csomó körítés | Nintendo Switch V2
-
Pocok256
veterán
válasz goodboy007 #12122 üzenetére
Azért most lelkükbe szomcsik lehetnek hogy a noobokat akiket kirúgtak ilyen csúnyán visszanyalnak Hajrá Secret !
-
Иван
őstag
válasz Plexicushio #12125 üzenetére
A lanelés és earlygame sose mértékadó, sose volt az. Az újc sapatok/pubstarok simán hoizzák a laneket, sőt meg is nyerhetik, még a rotációis is jók, de mid-lategame szituációkban nagyon kiütközik a rutin és a decision making.
Arról nem is beszélve, hogy a legerősebb mechanikai/laner játékosok hagyományosan a SEA régióból jönnek.
i5 10400f | ASUS RTX 3060 Ti 8GB LHR | 16GB DDR4 | Asus TUF VG27AQ | meg egy csomó körítés | Nintendo Switch V2
-
PitbullStyle
tag
Nem tudom kit mennyire érdekelhet a dolog, de gondoltam rákérdezek:
Szóval a cikkeimből láthatjátok, hogy sokat olvasok külföldi dotás oldalakat, leginkább Redditet. Minden héten kijön egy bizonyos thread, aminek az a neve: Weekly stupid questions thread. A lényege, hogy BÁRMIT kérdezhetsz a játékkal kapcsolatban, valaki válaszolni fog rá, nem számít milyen egyszerű vagy bonyolult a kérdés. Én általában bonyolultabbakat szoktam.Szóval ha valakinek van valami olyan kérdése a játékkal kapcsolatban, ami olyan bonyolult, hogy nincs egy magyar sem, aki tud választ adni rá, továbbá nem tud angolul vagy nem akar redditet használni, az tegye fel nekem a kérdést, én pedig lefordítom angolra, felteszem a topicban, majd megírom itt a választ. Sok érdekes dolgot lehet ott tanulni, mivel rengetegen tesznek fel mechanikai kérdéseket - például mint a cleave-vel kapcsolatba, amit a közelmúltban magyaráztam ezen a fórumon.
Például az egyik kérdésem mostanra a következő:
PA ultija pseudo-random-distribution által határozza meg az aktiválódásának esélyét, ez érthető önmagában. De nem kizárólag jobb klikkel lehet aktiválni a critet, hanem a dagger képesség is megteheti. Tehát akkor milyen összefüggésben áll a dagger képesség az ultimate PRD természetével? Például egy critelt dagger esetében a PRD counter jobb-klikkek eshetőségére is resetelődik? Vagy lehet-e növelni a PRD számlálót jobb klikkekkel, hogy kapjunk egy szinte 100% esélyű dagger critet?Egy régebbi kérdésem pedig:
Ha az egyik csapattársam olyan állapotba kerül, hogy képes vagyok deny-olni, viszont egy Necrophos rányomja a Reaper's Scythe képességét, a becsapódás előtt bekövetkező deny esetén Necrophos kapja-e a killt, vagy én a deny-t? Mert Necrophos ultija MINDEN esetben neki adja a killt, nem számít ki viszi be a végső ütést? Tehát ha az animáció alatt deny éri a társam, akkor is Necróé a kill?
(válasz: igen, a gyakorlatban is minden esetben Necróé a kill, nincs kivétel, nincs deny)Szóval ha valakit érdekel a dolog, tegye fel itt, vagy küldje el PM-ben, és ha nem tudok rá válaszolni magam, akkor pár napon belül szerzek rá magyarázatot!
With bones and spells I come!
-
goodboy007
senior tag
"A lanelés és earlygame sose mértékadó, sose volt az."
6.81 ilyen szempontból nagyon büntetett.
Ez a 6.82 viszont szerintem eddig a legjobb patch a DoTA 2 történetében. A balance-ot tekintve nincs hasznavehetetlen hős. Visszatértek a hardcarry-s, óvatosabb game-ek, viszont ennek ellenére sokkal több a teamfight és kevesebb a book."propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007
-
ígyvanferi
addikt
válasz goodboy007 #12129 üzenetére
Itt is van rá rögtön egy jó példa, a mostani Na'Vi- IAP meccs legeleje. Hát mi volt ez az 5v5 még a 0:00 előtt?
-
Plexicushio
senior tag
Ettől nem sok rosszabb van: decision making by Hvost
A lanelés és earlygame sose mértékadó, sose volt az.
Már hogyne lett volna. (A mostani metában nem, az tuti.) Kis előnyökről és azok kiépítéséről szól minden, csak az early a legjelentéktelenebb, ettől még van.
SEA ilyen szempontból magasan a legjobb, Mushi laner best laner.
AZ EG ketté fogja hu***zni a Navit.
[ Szerkesztve ]
-
Plexicushio
senior tag
válasz PitbullStyle #12128 üzenetére
Csak tippek ,mindenféle megbizonyosodás nélkül:
PA Stifling Dagger/Coup de Grace:
Mivel két különböző skill-ről beszélünk, két teljesen eltérő sebzés-értékkel, ezért szerintem a közös bennük csak a PRD - (biztos, hogy a dagger is pseudo-s?? Nem lehet, hogy csak RNG? Tudom, az ulti feljesztése triggereli, de...)
Ahogy olvasom, a többség úgy véli, hogy "seperated", de senki sem tud biztosat. Valami dev. fórumon kellene megkérdezni.
Illetve ezt találtam még:
"shared would mean that using dagger increases your chance to crit with attack
In dota 1 it certainly is separate (and dagger is purely random) ""To test this, I started a local game with cheats on. I increased my level to 9, with 4 in Stifling Dagger, 4 in Blur and 1 in Coup de Grace. Then I gave myself lots of gold and bought 1 Heart of Terrasque, 3 Hyperstone, 1 Morbid Mask, 1 Boots of Travel. The purpose of the items was to make the experiment go faster with survivability and movement/attack speed while keeping my damage low so that the camps didn't melt to fast. I went to the Radiant jungle and started right-clicking creeps. When I attacked 10 times in a row without a Coup de Grace hit I stepped back, threw a Stifling Dagger at a creep and then recorded the result in Notepad with "0" notifying a regular dagger and "1" notifying a critting dagger. Here are the results:
00010000010000000001000001000000101000001The pseudo-random factor of Coup de Grace is 0,03221, meaning that the first attack has a 3,221% chance of critting, the second has 3,221%x2 of critting, the third has 3,221%x3 and this resets back to start when a crit occurs. If I attacked 10 times in a row the chance of a crit should have been 3,221%x11 (since the dagger is the 11th attack). This equals 35,431% chance of a crit. My results ended up with 14,634% crits, which is way lower then what should be expected if they shared but very close to correct if Stifling Dagger crits are independant from regular crits.
Conclusion: Phantom Assassins Stifling Dagger has it's own seperate crit chance that is not linked to her crit chance from regular attacks at all. I am guessing that Stifling Dagger has its own pseudo-random number generator that has the same factor as her regular right-clicks."
Necro meg ha már megfogott/megfogta, el nem engedi, övé!
-
Pocok256
veterán
válasz Plexicushio #12131 üzenetére
EG egyébként is nagyon szimpi ahogy játszik. Mostanság EG és Team secret fan lettem nagyon bejön a gamejük meg az emberek is akik ott vannak
-
Pocok256
veterán
válasz Plexicushio #12135 üzenetére
Rá vagyok függve ha ráérsz gyere doom tv n és nézd ott cseten vagyunk néhányan
-
PitbullStyle
tag
válasz Plexicushio #12132 üzenetére
Én is valahogy így képzelem el, de mivel nem olvasok dev fórumot (nem kedvelem az ottani embereket), ezért nem láttam ezt sem korábban. Azért mégis felteszem, hátha valaki biztosra is tudni fogja
Plusz van még más is, mindig próbálok feltankolni ilyenekkel
With bones and spells I come!
-
goodboy007
senior tag
válasz PitbullStyle #12128 üzenetére
Linket tudnál ehhez a thread-hez dobni? Vagy minden héten másikat kreálnak?
"propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007
-
EmptyParadox
senior tag
válasz goodboy007 #12138 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
ígyvanferi
addikt
Na'Vi most visszament két évet a metaban a pickjeikkel. A dagadtat már nem is említem. Izgi lesz.
-
csiben1
tag
Sziasztok!
A következő konfig mellé szeretnék tanácsot kérni, hogy milyen vga-t vegyek, amivel menne a játék közel max részletességgel 1920x1080-as felbontásban:Alaplap: ASROCK H81M-ITX/WiFi
Cpu: INTEL Pentium G3220 3.00GHz 1150
VGA: ???
Memória: KINGSTON 8GB ValueRAM DDR3 1600MHz CL11
Ssd: CRUCIAL 128GB MX100 SATA3 2,5"Remélem a többi komponenssel nincs probléma... Illetve törekedjünk,hogy minél kevesebből jöjjön ki.
Előre is köszi
You can walk straight through hell with a smile
-
la_cc
addikt
-
Plexicushio
senior tag
!!!
HVost!!!
-
bookninja
tag
válasz goodboy007 #12143 üzenetére
sima gtx750 is kisujjbol viszi maxon
-
la_cc
addikt
válasz Plexicushio #12144 üzenetére
1-et bemákoltak na...
[ Szerkesztve ]
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
Иван
őstag
válasz ígyvanferi #12140 üzenetére
Nem értem miért hoznak RTZ-nek support xint, sose működik.
/s
-
Pocok256
veterán
Asszem ez az ucsó navi vs Eg meccs megmutatta miért olyan erős egy ogre
-
.LnB
titán
nektek is haldoklik a twitch? Nem nagyon akar betölteni az oldal.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Wuthering Waves
- Milyen videókártyát?
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Dolce Gusto
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest