Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Segal

    veterán

    válasz WATERDACA #1584 üzenetére

    Szerintem az is biztos hogy a negyedik acsit akkor szerezheted meg ha végigtolod a dlc-t extra life módban és 5 vagy több életed marad :P

    Viccet félretéve szerintem úgy lesz megoldva mint a Cod: Modern Warfare játékban. Nekem speciel megvan így tudtam a kampánnyal meg a multival is játszani, de haver csak a br kiegészítővel tudott. Ott volt neki is a többi lehetőség csak nem lehetett rákattintani.
    Szerintem itt is ha csinálnak is neki egy külön steames aloldat hogy külön is megvehető lehessen (mert ugye alapesetben dlc-hez szükséges az alapjáték) akkor mi indíthatjuk az alapjátékot is meg a dlc-t is mindkét esetben ugyanoda kötünk ki csak lesz egy gondolom én külön fül a dlc-nek, míg aki csak a dlc-t vette az csak látni fogja a többi lehetőséget de indítani nem. Meg persze fordítva aki a dlc-t nem vette.
    Mivel cod-ban is használhatóak az operátor meg fegyverskinek br módban ezért gondolom itt is lehet majd darálni a dlc-ben a már megszerzett skinekkel.
    De a lényeg inkább az hogy legyen már jövőhét kedd este 7 :DDD
    Nagyon kéne már az új kihívás :))
    Mondjuk baromi fura lesz hogy nem lesz meg zsigerből hogy merre kell menni meg mi spawnol vagy kanyarodik be éppen legközelebb :DD
    Meg ugye újra 100%-ot szeretnék látni az acsiknál :K

    Pedig minimum új démont lehetne hozni a battlemodba vagy új pályát, esetleg valami vérfrissítés lehetőséget ha már mindenképp ragaszkodnak ehhez a 2v1-hez.
    Ha ezt kibővítenék más módokkal a késöbbiekben az meg maga lenne az álom, de erre sajna 0% esélyt látok, mert az beismerése lenne annak hogy ez a multimód így bukás.

    [ Szerkesztve ]

    "Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

Új hozzászólás Aktív témák