Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Timer

    veterán

    válasz Schaf #9231 üzenetére

    Még mindig nem érted, ahogyan a FB csoportokban se sikerült megértened: nem azzal van a baj, hogy leírod a véleményed. Azzal van a gond, amilyen stílusban tálalod azt. Ebből a szempontból irreleváns, hogy igazad van-e, hogy ki vagy, vagy mit értél el a szakmában. Ez egy segítő fórum, nem egy fika csoport, ahol a vérprofik röhöghetnek meg élcelődhetnek a kérdezőkön, esetleg falhoz állíthatnak bárkit, aki nem ér fel a vélt vagy valós magasságukba. Ha ezt a stílust tolod, ott a helyed, nem itt. Érdekes, hogy BanDeE tud értelmesen beszélni és kérdésekre válaszolni, pedig mintha Ő se ma kezdte volna, és kapja a debil kérdéseket rendesen. Türelemmel válaszol, és még csak terelgetni se akarja az embereket a saját képzése felé kényszeresen, ugye...

    Nem emlékszem, hogy akár itt, akár a FB csoportokban kérte volna bárki tőled, vagy mástól, hogy a kezdőket ilyen ügybuzgalommal és véres szájjal kiossza, a téves válaszadóknak meg cinikusan beszólogasson. A hatóságot meg ne keverd már ide, mert csak lejáratod magad. Kinek és mit kellett megmagyarázni drónnal végzett tevékenység kapcsán az utóbbi 1 évben, civil drón pilótaként? Konkrét példát írj légy szíves. Olyanról is csak hallani lehetett, hogy igazoltattak a Vár körül, meg talán Szegeden a Dóm téren repkedőt meszelték el érdemi összegre, de semmi másról nem hallottam. Szerintem ők se "sírtak az ajtó előtt" erre a topikra mutogatva. Értem én, hogy a drón szakma felhígulásával a nagyöregeknek nem tetszik, hogy az addig csak szakmabeliek által repült technika sokszor tizenévesek kezébe kerül, akik nem fújják fejből az A1/A3 - A2 tananyaga mellett az összes konzumer drón specifikációját, de ettől még ez van. Nem tudom, honnan jött ez a stílus, de sajnálattal olvasom, mert bő tíz éve, még valamelyik PDA topikban mintha segítőkészebb lettél volna, legalábbis így rémlik. Az utolsó kommented hasznos volt, a többiért viszont kár volt.

    Ami engem illet, nem vagyok profi a drónok területén, ezért se szólok a kérdéshez, szemben mondjuk más területtel, ahol pont én adom a tanácsokat, közel 20 éves szakmai múlttal a hátam mögött. Valahogy mégsem érzem úgy, hogy ösztönösen be kellene szólnom mindenkinek, aki rossz infót ad egy kérdésre. Mert úgy lehet érdemben edukálni és segíteni, ha tisztességes hangnemben kommunikálunk, és nem így. Persze ha csak a trollkodás és az önfényezés a lényeg, akkor hajrá. Részemről ennyi a téma, a többit majd a moderátor intézi, ha továbbiakban is ez lesz a stílus.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák