Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz Alvin_ti4200 #199 üzenetére
Szerintem már elkezdted azzal a hozzászólással, amire először reagáltam. De igazad van, úgyse jutnánk dűlőre.:)
A legjobb aláírás a héten
-
HiperG
addikt
Nyugi... nem jókedvemből vettem Intelt...
Monnyuk azért ettől a 47k-s procitól többet vártam tuningban no mind1
Nemhittem hogy valaha megérjük, hogy a rendes intel p4 olcsóbb mint amd...
Persze most a64-ről beszélek mert annak van jövője... k7nek már csak multja és pislákoló jelene - sajnos - -
divot
veterán
Na emberek, elgyött a nagy nap! :DDD Máma kiderül minden yoól! Csak még előbb megküzdök a chellistákkal, akik galádul el akarják vinni a kedvenc modememet. :D
Egyébként ahogy látom, P4 tuningban a ram a lényeg. A gépemben mezei 400-as Samsung ramok vannak, ezektől kb. mit lehet várni? 10%-ot? (Nem tudom kipróbálni via-s lapban, mert egyrészt az fsb viszi magával az egekbe a pci/agp frekit is, másrészt nem lenne szerencsés, ha épp akkor toppannának be a modemcserére, amikor összeomlik a rencer. :P) -
divot
veterán
válasz Alvin_ti4200 #206 üzenetére
Ma délután háromkor. De még mindig itthon ülök, és várom a chellistákat a modemcserére, de már csak egy negyedórát, mert aztán szétkapom a gépet, és kenhetik a hajukra a modemet. (9 és 12 között kellett volna ideérniük. :(( )
-
zsiga667
addikt
válasz Alvin_ti4200 #206 üzenetére
OFF
Benézhetnél egy kicsit a topicomba, hátha van valami jó ötleted.
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=46798[/L]
ON -
bobsurf
őstag
A csere megtörtént:))
A fejleményeket én is kiváncsian várom:)) -
zsiga667
addikt
válasz Alvin_ti4200 #212 üzenetére
Te kis gonosz... :DDD
-
divot
veterán
Pfúj, rosszindulatú banda! :DDD
-
HiperG
addikt
LOL miket írtatok itt a végén :)
Ennyire még belém se kötöttek... pedig nekem csak egy szaros antituning 2.6C-m van divotnak meg 3.0C -je -
-
Bazsesz
őstag
válasz zsiga667 #223 üzenetére
G jó útra tért (talán. :) ) az a probléma, hogy P4-e van, nem Celeronja. De nekem tuningolható, az övé meg antituning, mint állítja, de ha akar, cserélhet velem. :))
Bartonról cserélte le amúgy?''Játék a szavakkal mintájára Dúd a betűkkel :d Előadja Bazsesz művészúr :)'' by Esmein
-
divot
veterán
Na itt vagyok, de még semmi komolyat ne kérdezzetek, mert a windowst térítgetem magához. :(
-
HiperG
addikt
-
HiperG
addikt
Igazából lénegében azért vettem, mert abban bíztam, hogy 3,5ön is menni fog ami nálam egy lélektani határt jelent.... és, hogy miért bíztam ebben? Nos lássuk meg az Intelesek mai kampányát, hogy húú mindenkinek megy 3,5ön sőt (akár 4 ghz-n is ugye V77 :D) közben az csak a legkisebb mázlista töredék...
-
HiperG
addikt
válasz Alvin_ti4200 #236 üzenetére
hejesírás rulz :)
-
divot
veterán
válasz Alvin_ti4200 #235 üzenetére
Miért, mivel kompatibilis egyáltalán?
-
HiperG
addikt
válasz Alvin_ti4200 #247 üzenetére
Hmm akkor érdeks, hogy annyival ír... mert Pc World ram tesztjében a Samsung chipes cumók 900-1100 körül tudtak max írni...
Aktív témák
- Intel I7 13700K 16mag/24szál - Új, Tesztelt - Eladó! 108.000.-
- AMD Ryzen 7 5700X3D - Tálcás - Új, 3 év garancia - Eladó! 82.000.-
- AMD Ryzen 5 3600X +Gyári hűtő
- Intel Core i5 13500 - 14mag/20szál - Hibátlan, tesztelt Eladó! 67.000.-
- Hibátlan - AMD Ryzen 5 3600X 6-Core 3800MHz AM4 CPU processzor + új gyári hűtő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest