Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• FazekasLaci

aktív tag

válasz Muerte68 #4347 üzenetére

Sajnos a Bamboo Pad egy elég gáz Wacom termék. A tolla picike, ráadásul sok a probléma is vele. Nem is értem, hogy a Wacom miért adta fel a korábbi elképzelését, hogy árban nem versenyez a Trust, Genius és hasonló termékekkel, hanem a saját kategóriáján belül ajánl minőséget. Azt meg sajnos csalódásként élem meg, hogy egy korábbi sikerterméket átnevez Intuos-ra (ld. 3. generációs Bamboo-k) és azokhoz képest egy kisebb, rosszabb tudású terméket dob ki ugyanazzal a névvel. Ez sajnos az új felhasználóknak megtévesztő. Aki korábban tudta, mi a Bamboo, szívesen ajánlja másoknak, viszont aki ma elmegy Bamboo-t venni, nem azt kapja sem tudásban, sem minőségben, mint amit a régi Bamboo-k tudtak. Aki a régi Bamboo tudását keresi azonos (régi) árkategóriában, az a régi Bamboo ára körül ma az Intuos PEN (CTL-480-as cikkszámú termék) táblát kellene, hogy megvegye. Vagy a nagyobb tudású Intuos Pen and Touch-okat. Ez a mostani Bamboo sorozat még hobbira is gyenge, max játszadozásra jó, napi fél-1 órára. Mivel nem teljesértékű a tolla, ergonómiailag sem áll a csúcson, én szakmailag mindenképpen Intuos-t javaslok, aki Bamboo-ban gondolkozott a barátok tanácsára.

Laci - Ide is írhatsz nekem: fazekas@grasshopper.hu, vagy hívhatsz: 70/429-3200

Új hozzászólás Aktív témák