Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Chronos85

    tag

    válasz Rosszver #6039 üzenetére

    2 hónapja jártam hasonló cipőben egy 10 év körüli konfigot kellett cserélni. Bár akkor már kijött néhány teszt az új Ryzennel (3k-s széria) multimédiás felhasználásra. Azért még jócskán remegett a kezem a vásárlás gomb felett. :)
    Ma már örül a fejem, mert beton stabil és nagyon jó ár/érték teljesítményt kaptam. Úgy látszik végre az AMD is beérte (lehet hogy be is előzte) az Intelt. Sztem ma már min. 16GB és 1 SSD aminél indul a dolog, ha a 4K renderelés/videó vágás is tervben van akkor meg még fentebb kell menni. VGA szerencsére annyira nem lényeg, mert itt aztán jócskán elszálltak az árak.

    Ahogy kuyarashi is írja ezt laposban igen drágán mérik, mellé még orkánt is kapsz. És akkor még egy normális kijelzőt is nézni kell, pláne ha széles színtérre is szükség van. Szóval ha nem létszükséglet a mobilitás, inkább vmi asztalit nézzél.

    Kijelzős tábláknál is Wacomon kívül a többinél elég nagy minőségben a szórás és nem biztos, hogy ami elsőre olcsónak tűnik hosszútávon is az marad.
    Így ha van lehetőség vhol előtte biztos nyúznám pár órát. Nyilván még mindig távol vagy a napi több órás rendszeres használattól, de azért ennyi idő alatt is kiszoktak derülni dolgok.

    :)) :DD Mindenkinek Sikerekben és Kreativitásban Gazdag Új Évet Kívánok! :DD :))

Új hozzászólás Aktív témák