Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Chronos85

    tag

    Hétvégén megrendeltem a 16os cintiqet, miután láttam hogy a hónap végéig sikerült kibulizniuk az ajándék állványt, sehol máshol nem láttam EUban se USAban, hogy így adnák bárhol is, +ingyenes kalibráció és házhoz szállítás. Így ha utána számoltok akkor a fentebb említett 180k-s lélektani ár körülire jön ki maga a tábla, ezért döntöttem a vásárlás mellett.
    Hétfőn megkaptam a kalibrációs fájlokat, ma délután meghozta a futár tökéletes állapotban a táblát minden tartozékával. Szerencsére elég hosszúak a kábelek, így leér az asztal alá, nem szeretek toldozgatni mindig kérdés, hogy működni fog-e utána rendesen. Csak gyorsan összedugtam, meg beállítgattam néhány dolgot (a gyorsmenüvel még elleszek egy darabig), hogy firkanthassak valamit.

    A toll nagyon jó! Tisztában voltam vele mivel már próbáltam, de most megint ledöbbentett, hogy egy amúgy is jó tollból hogy tudtak még egy ennyivel jobbat kihozni. Először fel se tűnt csak most így hogy a kettőt egyszerre fogtam , a Pro Pen 2 sokkal könnyebb.Az ergonómián is csiszoltak most még jobban kézre áll, bár nekem az előző is kényelmes volt.

    Ugye a színlefedés volt még kérdés, persze látszik, hogy nem widegamutos, de azért annyira nem vészes. És ha kell az extra színtér akkor monitor mellett lehet használni intuos (pro) tábla ként a cintiqet csak át kell rakni a Display Toggle-t (gyorsmenüből is lehet).

    Bár eléggé elvok havazva, de a hétvégén(ig) szeretném alaposan letesztelni és akkor igyekszek még néhány tapasztalatot megosztani. Addig is ha van vmi ami érdekelne benneteket, és ha tudom is akkor szívesen kipróbálom.

    Itt hagyom a kalibrációs eredményt, hátha van akit érdekel, ha nagyon zavar bennetek kérjetek meg egy modit, hogy törölje. Nincs harag

Új hozzászólás Aktív témák